Tek basima kafayi yemek uzereyim 1 aydir burdayim. Guya kv bize cok iyi bakarmis hatta atanıp giderken neymis bebegimi onlara birakicakmisımda bi bebek daha yapicakmisım. Bak bak laflara bak. Hic heveslenmeyin birakmam cocugumu kimseye benimle gelir benimle gider dedim. Neymis burda köy okulunda okuturlarmis bizden iyi bakarlarmis biz calisalim para gonderelim yetermis. Hayale bak. Ben calosirsam cocugumida krese yollarim sana mi birakirim pis kaynanaEyvah
Insallah esin kisa donem yapiyodur
Valla sende konu bitmez uzun donem ise
Asker beklemek zaten igrenc bi süreç
Bi de bu esnada kv evinde ve bebekle olman çifte zor yapar senin durumunu
Kendi evin var mi? Varsa nerde?
Annen Diyarbakıra gitmiş ama evi nerde?
Git o evde dur madem
Neden böyle koloni gibi yaşamak niyetindesin? Amcalar kayinbiraderler offf hiç rahat değil
Ben eşim askerdeyken kendi evimde babam ve annemle kaldm da kafayi yiyordum seni dusunemiyorum bile
Evimizi bosalttikBenim de bebeğim 3 aylık. Ben olsam herkes salonda otururken ya benim odayı ısıtmanın yoluna bakın ya da ben evime gideyim; gerçi gitsem size laf söz olur cimriliklerinden kaçıp gitti olur diyin.
Kızlar onu dipnot düşmeyi unutmuşum. Eşim Karsa atandı. Lojmanda kalıyorduk evi boşalttık esyalar bir depoda kalıyor
Abim izmirde bayramda esimle konustu alayim arada bizde kalsın diye ama esim abime olur demesine ramen bana sakın gitme dedi
Odana soba kurulmazsa iki üç güne Doğru abine git. Çocugun halini sen değil ben görüyorum de. Bunlara kendi ailesinin sebep oldugunu odasına bir soba bile kurulmadıgını kurdurulmadığını onun sözü geçmeyen evde diğer kardeşinin odasını bile vermeyeceğini söyleyin ve doğru abiye. Bebeğinizden önemli mi allahaşkına kocanızın lafı. Biraz abinizle biraz annenizin evinde kalın ne olur. Köyde sobalı kayınvalide yanında bir de anlayışsız ve acımasızlar neden kalıuosun. Bu çok saçma. Başlarım kocanın zihniyetine. Askere gidince kadın kayınvalideye emanet edilir mantığına kıl oluuorum. Kendi başına kalsa .. olur çünkü. Abine bile hayır demiş. O cevabı abinin yüzüne deseydi ya
Canım yengem gayet iyi o cagirdi zaten esimim askere gidecegini ogrenince. Yeni evliler zaten oda canim sıkılıyor gel diye ısrar ediyor. Oyle birsey yapsam emrivaki yaptim diye etmedigi kalmaz gelince bir ton suratini cekerim en iyisi gönlünü yapıp gitmem. Zaten gidersem otobusle gitmiycem abim gelip alıcakKalkın gidin abinize. Sonra da abim aradı ona olur demişsin. Son otobüse yer buldum, seni aramaya fırsat kalmadan apar topar gittim deyin. Bu arada yengenizi nasıl bilirsiniz? O kadar yol tepip bir de mahkeme suratı gibi bir yengeyle karşılaşmayın?
Eşiniz de bebeği buz gibi odalarda yatırırım ama yine da göndermem mi diyor? Hayret bir şey ya
Canım esim karsta asker degil. Karsa memur olarak atandı suan kısa dönem askere gitti. Baska bir sehirde. Gelince Karsa tasinacagız.Canım kars çok güzel bir memleket babam oralı ayrıca bende asker eşiyim karsın lojmanlari ve içindeki imkânlari çok iyi,kaynimlar bu sene oradan tayin olup başka memlekete gittiler üzülerek hemde sen neden gitmedin esinle hem iki yıllık orası cokta değil,bebeğine yazık sana yazık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?