havalar soguduu...

Esine soyle ya bu haftasonu o soba kurulur yada abime gidiyorum. Bebegimiz senin erkeklik egondan daha onemli benim icin dersin. Ne pis insanlar ya. Esinide hic sevmedim. Dusuncesiz birisi gibi
Kendisini cok dusunceli sanırlar ailecekk.
Tamam esim o kadar dusuncesiz degil ama bazen bazi konularda zır cahil oluveriyor.

Kendisini cok dusunceli sanırlar ailecekk.
Tamam esim o kadar dusuncesiz degil ama bazen bazi konularda zır cahil oluveriyor.
Sen canini sikma. Sesini yukseltme ve sinirlenmeden tane tane guzellikle esine durumunu anlat. Cocuk ac kaliyor usuyoruz banyo yaptiramiyorum vs de ama hepsinin sonu cocuk gelisimi ve erkeklerin arasinda senin ne kadar zorlandigina gelsin. Tatli tatli konusunca ikna edebilirsin belki.

Annenin evi nasıl doğalgazlı mı? Evi müsaitse izin al annenin evinde kal.Y a da eşin konuşsun ailesiyle bu nasıl vicdansızlıktır anlamadım.Kendi torunlarını düşünmüyorlar.Salonun üstündeki oda sıcaksa sana tahsis etsinler.Rahat rahat emzirirsin uyutursun.

Tek care tatli tatli konusup ikna etmek dedigin gibi canım. Ilk konusmamızda bunu yapacagım. Yaninda soyledigimde sikayet etme falan dedi. Ama artik olmayacak cocugu yikayamiyorum bile cidden evde onca erkek kıź cocugu kimsenin gormesini istemiyorum

Evimizi bosalttik
Babam yalniz kaliyor esim oraya gitmeme izin vermiyor baska bir sehirde
ya sen o adamın karısı olmandan önce annesin. once bebeğini düşünmen lazım değil mi? kocan demekki seni anlamıyor küçücük bebeğinin ve senin iyiliğini düşünmüyor. sen o adamın her dediğini yapmak zorunda mısın. sen bence kendi rahatını düşünerek o evden ayrıl durumu anlat o kocana kalamam orda kusura bakma diye tavrını koy. onun anasına güveni yüzünden el kadar bebek hasta hasta olacak üstelik bunlar sizi hastaneyede taşımaz. bebeği en azından 6 ay hastalıklardan mikroplardan koruman lazım. o kadar insanın içinde olmaz. hem iyi bir eş hem iyi bir anne olman lazım kadınsın sonuçtada böyle düşüncesiz kocaya yaranamazsın hep ezilirsin dikkat et. onun kuralları sınırları varsa seninde var sende bir annesin ve bazı şeylere kendin karar vermelisin herşeyde onay beklemen kişiliğini yitirmene sebep olur

Ben sizden hicbirsey anladim. Cocugun eli ayagi buz kocam burada kal dedi kalicam diyorsunuz. 3 aylik bebek kocanin trip yapmasindan daha mi onemsiz ? Cocuk zature olsa Ciğerleri gitse kocamin sozunden cikmadim cok mutluyum mu diyeceksin. Kocan yarin baska birine gider seni bosar ölür hayatta basina hersey gelebilir. Ama askerlik yapmamis atanmamis adamdan cocuk yapmayi bildiysen o cocugun sagligina da sahip cikacaksin. Annesin sen koca derdine dusemezsin artik.

Annenin evi doğalgazlı biftek babam yaşıyor şuan

Ben koca derdinde değilim.
Ve eşim evlenip cocuk yaptığında memurdu zaten. Sadece başka bir kuruma tercih yaptı atandı. Bu süreçte askerliğini erteletemedik. Daha sonrada kurum erteletebiliyordu buraya konu acmistim herkes gidip gelsin dedi.

Tabiki kimse bebeğimden kıymetli değil. Herkese söyledim son kurun yada ben izmire gidicem dedim. Yine baca kapalı vs dediler sonra dedim napiyim yani gerekirse acin bacalarinizi çocuk usuyor sabah uyuymadi soğuktan dedim.
Ve bi iki saat sonra abime soyleyecegimgel l bizi diye esimede mesj attım ama henüz donmedi

3 aylık bebeğin sırf kız diye yanında altınızı değiştiremeyeceğiniz kadar sapık mı dedesi ve amcaları? Yapmayın yahu el kadar bebek! Umrum olmaz kayınpedermiş bilmemneymiş.
belki oyleler belki değiller bilmiyorum 2 yıllık evliyim henüz.
Am bu ülkede 9 aylık bebeğe tecavüz edildiğini bile okuduktan sonra sizce bana tamamen yabancı insanlara mı guveneyim. Bana yabancı diyorum. Çünkü benim bi kan bagim yok. Üstelik adam 45 yaşında bekar. Belli mi olur aklindan geçeni bilemem. Kimse görmesin hem gunahta.

Inanamiyorum yaa cocugunuz soguktan Allah korusun zature falan olursa napcaksiniz o vicdaninizi nasil susturacaksiniz! Kocisinizin sozunden aman cikmayin amannn o cocuk size Allahin bi emaneti koca sozu dinleme zamani mi simdi

Hadi seni ve bebegi hic umursamiyan Kv ile Kp i gectim, iki amca ve iki kayin, yani 4 yabanci erkek var o evde.

Esinin seni abine gondemeyip israrla orada yasatmasinin sebebi nedir? Hic soba falan deme, ara dayanamiyorum de git abine. Esin donene kadar kal.

Yazik ya...soguktan zature olursa antibiyotik mi dayacaksiniz o bebege? bu pislikler sigara falan da iciyordur evde. Oy yavrum, yazik ona. Darilirsa, kusurse kussun esin. Sen hala surat yapacak diyorsun. Senin kardeslerinden baska seni dusunen var mi ?

Eşime öyle demiyorlr ki. Eşim annesine sen bebeğe bak G ders calissin bakarız bakarız yapriz ederiz. Ama ne bana yardımcı olduğu var ne odamızın kapısını açıp kızım napiyosun dediği var 3gun odadan çıkmadan bu kiza noldu deyipp oday bakmaz bile

Pardon da bebeğinin sağlığı söz konusu olan konuda neden eşini dinliyorsun?
Asla gitme ne demek? Gideceğin yer senin abinin evi.
Eşin çocuğunu hiç düşünmüyor. Güya kendi ailesine emanet edip senin ailene göndermeyerek ego tatmin ediyor.
Başlarım onların yapacağı işe. Bebeği banyo yaptıracağın zaman ne yapıyorsun? Bebeğine sıcak oda sağlamak senin görevin. Yoksa Allah korusun o bebeğin hasta olması işten bile değil.

Dikkat et priz takarken çarpılma.

Aynen öyle 4 yabancı erkek sigarayı evde icmiyorlar ama leş gibi sigara koyuyorlar. Sürekli küfür ediyorlar. Benim abim trafikte adama aptal dediğinde dönüp özür diledi bunlar ana avrat sovuyor bana değil yanlış anlaşılmasın mesela televizyondaki olaylara birbirlerine falan. Ama çok rahatsız oluyorum eşim de bunu biliyor. Bazen istiyorum küfür etmeyin kız çocuğu var bu evde ben varım ayıp diyorum. Ama hepsi kara cahil laf anlmiyorlar

eşinin tavrı saçma geldi, bence ayrı ev açmalıydınız, nasıl olsa açmayacakmısınız yani, madem ev açılmadı o zaman abinde kal, karısının ve çocuğunun rahatını düşünmüyor mu yani, abinin ne zararı olcakta sakın gitme diyor

Ya canim, babanin evi de musaitmis. Abin olmuyorsa, babana git.

Hem sen rahat edersin, hem pisirecegin bi kap yemek baban icinde iyi olur.
Canım evet iyi olur ama benim gündüz bebekle ilgilenebilecek birine ihtiyacım var ders çalışmam gerek ama burada da calisamiyorum o yüzden en iyi abimler olur yengem ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…