havalar soguduu...

İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.. ben olsam dakika duramazdım o evde. Bir bebek bu kadar sağlıksız koşullarda durmamalı , babanızın yanına geçin bence de en mantıklısı o.. eşinizin de anlayışsızlığı beni benden aldı. kimse evladınızdan önemli değil. zaten mantıklı dusunebilseler sizi orada kalmaya zorlamazlar, bir an önce konuşun eşinizle havalar daha da soğumadan başka bir düzen kurun

Bebeğim üşüyüp hasta oluyorsa satmışım kocasını kvsini izin istemem direk çocuğumu alıp babama abime giderdim, askerliğini yapmadan evlenmisse bi de çocuk yapmışsa askere gitmeden önce eşi ve çocuğunun rahatı için gerekli her şartı eşine sorarak sağlamak zorunda... şuraya bak, sıgıntı gibi hayat bi de bebekle... olacak iş degil

ne derdi bu esinizin ASLA ASLA diyip duruyor,nedir yani mahrem mi abiniz hayret bisey ya..
sizde dinliyorsunuz ama bu sacmaligi..
yetti be diyip gitsenize.
bebeginize size yazik degil mi Allah askina.
priz yapicam derken akima kapilip carpilirsaniz nolcak?
mahrumiyet caginda yasiyor gibi davranmayin.

Evimizi bosalttik
Babam yalniz kaliyor esim oraya gitmeme izin vermiyor baska bir sehirde

Ohhooo sen de hic kendi kararını yapmiyor musun? Ben cocugumuzla babamda kalicam diyip isi bitireceksin
Izinlerinde gelirim hayatim koyde beraber kalırız diyiceksin
Valla ben kadinlarimizi anlayamiyorum
Ben mi cok gozu karayim sizlerin mi sesi cikmiyor?
Hele ki bebeğim olacak da kocam babana gidemezsin dedigi icin usuyecek valla o kocayi asla takmam
Boşa salliyo gibi gelmesin size
Vallahi de onumde hiçbir guc tanimam

Ayrıca şunu söyliyeyim eğer şimdi gitmezsen ileride bu konuda eşini dinlediğin için 'ne kadar cahillik etmişim' diyeceksin. Çünkü anlaşılan eşin anlayışlı ince düşünebilen biri değil. Çevremde bunu söyleyen kadınlar çok.

Ben yeni doğum yaptığımda eşim gündüz işte olduğu için istersen biraz annenlerde kal onlar bebeğe bakar sen dinlenirsin demişti ama ben gerek görmemiştim.

Sanki kv de yanında sefil degilsin,güllük gülüstanlik hayat yaşıyorsun ya,,
Cok sinir oldum bu erkek milletinin zerre kadar aklı yok.
Sende dinleme bu kadar kocani git abine
Cocugu hasta etsen daha mi iyi olucak.Allah korusun minik yavruyu

Yuklen sende eşine askerlik falan anlamam başının etini yerdim ben olsam napıyosan yap dedirtene kadar ay bi sene ben de gitmiştimde ailemle koca koca insanlar hasta olmuştuk o bebiş nasıl dayansın ay etrafında vicdanlı bir allahın kulu yok ya ne yap et abinin yanına gitmenin yolunu bul

Sektir demiştim içimden

Kayınvalidenin ne olduğunu da gördük merhametsizin önde gideni.Çocuk emanet edilmez.Sıcak yatağından kalkmaya üşeniyor çocuğu iki günde öldürürür

Son düzenleme:
Dipdipe o kadar erkeğin içinde sende rahat hareket edemezsin.Babanın yanına olmadı abinin yanına git.

Cok uzuldum. Senin yerine benim icim daraldi inan. Telefonda her seyi soyle esine. Git abinin yanina. Nasil insanlar bunlar ya. Zaten kafile halinde yasiyorlar. Kayinpeder iyi birine benziyor. Onunla konus, baba cocuk soguktan karin agrisi cekiyor. Ben kaynimin odasini alayim en azindan kis cikana kadar de. Soba kuralim ben yakmaya alisirim de. Cekiniyorum cocugu emziremiyorum diye anlat. Daha da anlamazsa izmire gidersin. Boyle insanlaron karsisinda sessiz kalma sonra kendine cok kizarsin. Esinin de gonlu olsun diyorsun ya onun seni dusunmedigini anlayinca bu fikrine de kizacaksin. Esin lin meslegi askerlik sanirim. Ne zaman alacak sizi yanina?

kalın bir uyku tulumu al kızına cıkarna içinden.kısın ne yapıcaksın.o esine söyle ben gidiyorum de o halletsin ne terbiyesizler Allah ıslah etsin bebek için hersey yapılır

Kiyamam bebisim ya oncelikle allah kavustursun insallah kisa donemdir,yaw bunlar hicmi torunlarini dusunmuyor yazik gunah sogudu artik havalar,kaynini razi etmeye bak canim onun odasina gec bari resmen ortalikta kalmissin bebekle tovbe tovbe..olmadi esinle konus sikayet eder gibi degilde daha ilimli bebegimiz usuyor kardesinle konussanda odasini bize verse falan olmazmiki?

Kocanın ailesi seni ve bebeğini yük olarak görüyor ....öyle olmasa böyle davranamzlardı
kalman için hiç bir sebep yok...kocanın sözüne başlarım...yavruya yazık...çaresiz de değilsin ki
ailen var

Şok oluyorum böyle vicdansızlıkları okuyunca yazık günah ya Allah'tan korkuları da mı yok bunların..ya kuracaklar o sobayı ya da gideceksiniz ortada bir bebek var başlarım saygıya sevgiye..arkanızdan da ne söylerlerse söylesinler böyle insanların huyuna gitsen bile yaranamayacaksın ki o yüzden hiç dinleme onları bebeğini düşün resti çek git gerekirse ayrıca amcalarla kayınlarla aynı evde kalmak haram dinen uygun değil eşinize bunu da söyleyin buna rağmen ısrarla kal diyorsa günahı boynuna namahreme emanet etmiş sizi aferin ona da

küçücük bebeğe acımayan ne vicdansız insanlar var.soba olsa bile sen bunlarla yaşayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…