Aynen oyle hamileyken geldigim gunlerde hile rahatsiz olurdum. Neymis belimi tutuyomusum kusuyomusum karnima dokumusum. Yahu içimde canlı var herhalde dokunucam. Ilk bebegim hevesliyim. Hareket edince tabiki reflex olarak gidicek elim.Konunu kapatmak istemişsin ama demeden geçemeyeceğim. Bebeğin olmasa bile o evde kalman uygun değil. Erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakılmasını sevmem ama bu başka bir durum. Abin değil baban değil. Bu kadar erkeğin olduğu evde 6 ay kalmak nedir. Bunun banyosu var uykusu var çamaşırlığa asılmış iç çamaşırı var. Çok rahatsız edici. Kocana çok kızdım.
Kizlar herkese tesekkur ediyorum. Soylediginiz herseyi dikkate aliyorum ve bu evden cidden gitmek istiyorum. Abimlere gidecegim 2 ay en azindan ders calisma firsatim olur kasimda gelirim. Buda mantikli yoksa burda bi odaya tıkılmış vaziyette yasamak zorundayım.
Bütün yorumlarda hakli. Galiba ben sizin soylediginiz açılardan hiç bakmamıştım. Herkese tesekkur ederim.
@Mune canım artık konuyu kapatabilir miyiz. Bu kadar yorum benim için yeterli
belki oyleler belki değiller bilmiyorum 2 yıllık evliyim henüz.
Am bu ülkede 9 aylık bebeğe tecavüz edildiğini bile okuduktan sonra sizce bana tamamen yabancı insanlara mı guveneyim. Bana yabancı diyorum. Çünkü benim bi kan bagim yok. Üstelik adam 45 yaşında bekar. Belli mi olur aklindan geçeni bilemem. Kimse görmesin hem gunahta.