• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

havalar soguduu...

Canim esim hala donus yapmadi ama ben burdakilere sabah biraz sert bi sekilde anlattim cocuk uyuyamiyor ya soba kurun yada abim gelip alicak beni zaten derste calisamiyorum prizi yapmiyosunuz gidicem ben burda sıkılıyorum zaten dedim. Kp diyorki yukardan tahta besigi indirin ona sarın. 30 yillik taa esimin yattigi bebegi iple bagladiklari tahta besik. Ben ona yatirmam bebegimi dedim. Niye bizimkiler yatiyodu ya bizimkiler cocuk degil mi onda usumezz diyo. Yatirmam ya birde ona sar cikar onla mi ugrasiyim buz gibi odada onda terlesin cikarinca iyice hasta olsun onu mu istiyosunuz dedim. Tam köylü kafası cahil insanlar. Burasi oyle bozkirda bi köy degil. Merkeze otobusle 15 dakika yakinda belediye olucak. Köydeki herkes gelişmjş yani kızlar falan hep unv okuyo mini mini elbiseler giyiyo mesela koyun kendi kızları gelip burda annelerinin yaninda kalıyor 1 2 ay. Ama benim giydigim pantolon tsortun lafi olurmus. Ne diye laf olacaksa ben acik bir insanim pantolon tsorttan daha dogal ne giyebilirim?
Bunu biliyorsunuz. Neyse konumuz budegil. Köy gelişmiş ama bizimkiler zır cahil kalmışlar.

Abime gidicemi duyunca Ilk basta gidemezsin nasil gidiceksin cocukla tek basina falan dediler. Abim gelip alıcak. Lafini duyunca bi sustular. Yani gidecek yeri yok soba kurup odun harcamayalim kicimizi kaldirip yorulmayalim baksin basinin caresine kafasindalarmış megersem. Kaynanam hemen alt kattaki boş odaya soba kurdu. Suan soba var. Ama kömür sobasi kurmus dedim ben bunu yakamam nasil yakicam odun sobasini ogrendim o daha kolay onu kirsaydin dedim. Ben nasil guzel yakiyorum bu sobayi hic sonmez vs dedi. O zaman gelir yakarsin dedim birsey demedi.
Şuan ısınma sorununu cözdum. Ders calisma sorunum kaldı. Böyle calisamamaya devam edersem gidecegim...
Okurken gerildim ne biçimler zerre umurlarında değil gidip gitmemen sen tavrını koyarak iyi yapmışsın canim
Çok dusuncesizler onlarin ki evlatta sen degil misin besige gelince bizimkiler çocuk seninki ney diye gönderme yapiyolar
Giyiminde bile Kendi kızlarından ayri tutacak kadar elestiriye tutabiliyolar
En azından yavrucak usumeyecek artık
Bu bile güzel

O her sekilde kiskaniyor. Sanki 2 sene once onlar hayatimda yoktu. Neyini kiskaniyor anlamiyorum onlarda benim kardesim gibiler.
Annem olunca gündüzleri yalniz olmayacagim. Babam işteyken yalnizken kuzenler gelir vs. Çok kıskanc çook.
Bu konuda çok tartistikk

O zaman abimlere git canım ne olur o saçma sapan yerde durma

Tek sıkıntı soba değil ki

Sağolun kızlar sorun çözüldü konum kapansin diyebilesin hala sorun devam ediyor bence

Abinlerle alakali Tek korkum yeni evliler onlarında düzeni bozulur tartışma falan çıkmasın durduk yere. Yengen istekliymis gerçi ama ne biliyim bi tek bu konuda emin olmadığım için babana git demiştim

Yeni gitti daha :KK43:
6 ay net :KK43:

Aynen öyle hiç istemiyorum. Soba kurdurdum bebegimi orada yikarim odadanda cikarmam zaten hiç.
Gormek isteyen gelsin odaya napiim.
Zaten gormek isteyende pek olmuyor ya
Kendimde bebegim uyurken 5 dk duş alıp cikiyorum.

Evet üst üste yasiyorlarmış resmen. Esim kendisi bu evde hic yasamamis. Unv icin baska sehirdeymis sonrada hep Ankarada yasamis calismis vs. Buraya memur olarak geldi sonra evlendik yine ayriydik. Ailesinin yaninda degildi. Kendisi geldi 1 hafta tahammul edemedi. Aliskin degil. O bile rahatsiz oluyor burada yasamaktan. Ama bana gitme diyor. Inatla. Belkide egosu belkide annesini dusunuyor ama ben goremiyorum haklisiniz

Orada 6 ay durulmaz gibi geldi bana.Sınav var diyorsunuz sınavdan hemen sonra gidin madem.Allah yardımcınız olsun.

Birde eşinin kendi dayanamadığı yere seni çocuğunla bırakması da ayrı bir bencillik.Ona yok izin vermiyorum yok bilme ne demesine müsaade etmezdim.Çocuğum kocamdan da önce gelir her zaman.

Son düzenleme:
canım abine git, eşin çocuk yollarda sefil olur demiş ama böyle çocuk her gün sefil olmuş zaten, bence eşin çok bencil bir adam, yok annene göndermem yok abine göndermem, sesin çıksın biraz gidicem de git. çocuğundan önemlimi Allah aşkın eşine söyle çocuk zaatüre olacak yirmi kere söyledim yakmıyorlar ben abimin evine gidiyorum, ya da gel bizi al başka bir ev aç de.

Okurken gerildim ne biçimler zerre umurlarında değil gidip gitmemen sen tavrını koyarak iyi yapmışsın canim
Çok dusuncesizler onlarin ki evlatta sen degil misin besige gelince bizimkiler çocuk seninki ney diye gönderme yapiyolar
Giyiminde bile Kendi kızlarından ayri tutacak kadar elestiriye tutabiliyolar
En azından yavrucak usumeyecek artık
Bu bile güzel
Neymis otobuste beni goren koyluler laf edermis. Neden cunku beyaz tsort giydim ve ici gorundu ama icimde atlet vardi ama yinede ayıpp aa gelin öyle giyinir mi(!)

Bu konuda da cevap verdim tabi susmadim.
Kimse icin giyimimi degistiremem. Ben hep aciktim kim neyin lafini edebilir.
O zaman abimlere git canım ne olur o saçma sapan yerde durma

Tek sıkıntı soba değil ki

Sağolun kızlar sorun çözüldü konum kapansin diyebilesin hala sorun devam ediyor bence

Abinlerle alakali Tek korkum yeni evliler onlarında düzeni bozulur tartışma falan çıkmasın durduk yere. Yengen istekliymis gerçi ama ne biliyim bi tek bu konuda emin olmadığım için babana git demiştim

Evet canim haklisin kiz telefonda gel bize dedi ben yalnizim dedi. Oda yalnız hep canı sıkılıyormuş. Ve benim bekarken olan odamdaki esyalari bos odalarina koymuslar. Senin odan hazir cekinme gel falan dedi. Bayramda da esime soylediler. 9da olur gelir falan dedi ama bana sakın gitme dedi.

Sınavlarım olmasa simdi onlar icin geri gelmek istemiyorum sinavdan sonra gideyim. Eşim askerden mart sonu nisan bası gibi gelir sonra evimize geceriz diye dusunuyorum insallah bir aksilik cikmaz. Bu arada esimede burda rahat edemedigimi açıklarım iyice.

canım abine git, eşin çocuk yollarda sefil olur demiş ama böyle çocuk her gün sefil olmuş zaten, bence eşin çok bencil bir adam, yok annene göndermem yok abine göndermem, sesin çıksın biraz gidicem de git. çocuğundan önemlimi Allah aşkın eşine söyle çocuk zaatüre olacak yirmi kere söyledim yakmıyorlar ben abimin evine gidiyorum, ya da gel bizi al başka bir ev aç de.
Bu sabah soba kurdu kv canim gitmeyelim diye

Babama gidemem ders çalışıyorum, bebeğe bakacak kimse yok diyorsunuz da, kayinvalide de bakmiyormus ki bebeğe yine çalışamıyorsunuz . Babanıza gidin rahat edin ya, ben sinirlendim burda. Kuzenlerden kiskaniyormus, aynı evde kaldığınız onca erkekten kiskanmiyor kuzenler gelir diye dertleniyor. Hey allahım. Ne dersi çalışıyorsunuz okuyor musunuz? Valla ders bebekten önemli değil bence gidin babanızın evine dersi de calismayiverin eşiniz dönene kadar. Kimse bebeği düşünmüyor zavallicik ya.:KK43:

Oy bacım oyy derdin büyük bak kaç gündür dert okuyorm seninki ciddi ciddi dert. Her şeye rağmen kendi evinde kalsan olmaz mı

Babama gidemem ders çalışıyorum, bebeğe bakacak kimse yok diyorsunuz da, kayinvalide de bakmiyormus ki bebeğe yine çalışamıyorsunuz . Babanıza gidin rahat edin ya, ben sinirlendim burda. Kuzenlerden kiskaniyormus, aynı evde kaldığınız onca erkekten kiskanmiyor kuzenler gelir diye dertleniyor. Hey allahım. Ne dersi çalışıyorsunuz okuyor musunuz? Valla ders bebekten önemli değil bence gidin babanızın evine dersi de calismayiverin eşiniz dönene kadar. Kimse bebeği düşünmüyor zavallicik ya.:KK43:
Acikogretimden okuyorum hemde kpssye giricem lise duyende ikisinede calismam gerekiyor canım.
Evet burda da calisamiyorum esim bu komuda annesini uyarıyor ama ona bakiyoruz ediyoruz bakari yapariz kis geldi evdeyiz vs diyor ama yuzunu gordugum ypk resmen surekli isi var olmasa uyuyor. Beli k.çı agriyor surekli hasta.
Ama bi fındık cuvalı taşırr canavarr canavarr

direk ya ağırlığını koy bu çocuk hasta olursa görürsünz diye ya da abinlere git canım

Oy bacım oyy derdin büyük bak kaç gündür dert okuyorm seninki ciddi ciddi dert. Her şeye rağmen kendi evinde kalsan olmaz mı
Evimiz lojmandi esim askere gidince ve başka bir kuruma ataninca bosaltmak zorunda kaldık canim.. şuan soba kurdu sabah burdan aldigim tavsiyelerle artik saygi sevgiyi biraktim ve sert sert konustum net birsekilde yoksa gitcem dedim. Sobayi kurdu kaynanam.

Evimiz lojmandi esim askere gidince ve başka bir kuruma ataninca bosaltmak zorunda kaldık canim.. şuan soba kurdu sabah burdan aldigim tavsiyelerle artik saygi sevgiyi biraktim ve sert sert konustum net birsekilde yoksa gitcem dedim. Sobayi kurdu kaynanam.
heh şöyle ya iyi yapmışsın. Her şeyden önemlisi bebeğin unutma

direk ya ağırlığını koy bu çocuk hasta olursa görürsünz diye ya da abinlere git canım
Aynen öyle yaptım. Ve kurdular sobayi bakalim neler olacak.
Ben bebek bakiyorum o uyuynca ders calismaya calisiyorum. Surekli kucak isteyen bi bebegim var ve hic ev isi yapamiyorum. Tamam arada bulasik falan gorursem yikiyorum arada tuvaleti falanda yikiyorum arada da yemek yapiyorum jic yapmiyo denmesin diye ama cogunlukla yapmiyorum. Yapamiyorum vaktim olmuyor cünkü.
Esimde yapma ders calis diyor. Ama kaynanam buna surat yapiyor sanirim. Bu hali tavri birazda bu yuzden. Gelin aldık gelin olduk. Lafı var agzinda bi dillere destan...

Kızlar sobayi kurdu kv. Sirf gitmeyelim diye. Esime ulasamadım hala. Meger alt katta soba kurulabilecek bacası açık oda varmış. Suan icin ısınma sorunu çözülmüş görünüyor. Birde soba yakmayi ögrenirsem iyi olur. Kv ben yakarim dedi ama ona güven olmaz.

Yorum yapan herkese çok tesekkur ediyorum. Hepiniz haklısınız. Eşime mesaj attım. Tavsiyeleriniz yönlendirmeleriniz üzerine.
Kv kp eşimle konuştum gidicem soba kurmuyorsanız abimler alıcak bi iki gün sonra dedim.
Meger gidecek yerom olmayisina guveniyormuş.
Herhalde bu konuyu açıp böyle sert konuşmasam kar yagana kadar soba kurmayacaklarmıs.

Birde soba kurun deyince banane canım kocan düsünecekti gitmeden dediler ya. Bogazlarına yapışasım geldi. Sonra o zaman gidiyorum ben deyince hemen kurmus kv.
mesele sadece soba mı sence?
o insanlarla yaşanır mı?
kv,kp ve diğerleriyle rahat edebiliyo musun?
kömür sobası biraz tehlikeli değil mi?
o bebeğin ciğerlerine yazık değil mi?
ne olacak sanki kocanın sözünü dinlemeden babana gitsen. en fazla boşar yani böyle bişeyden sana kızacak küseceksede defolsun zaten o adamdan koca olmaz.ama abartıyosun bence hiç bişey olmaz ve hatta sana saygısı artar emin ol.erkekler güçlü kadınları sever
o evde ders falan çalışamazsın abin burdayken gelsin alsın seni. saha fazla erteleme bence. şimdi gidersen en fazla söylenirler.ama sen daha büyük bi sebep bekliyosan 3 aylık bebekle daha kötü şeyler yaşayıpta gitmeyi istiyosan bilemem.

Aynen öyle yaptım. Ve kurdular sobayi bakalim neler olacak.
Ben bebek bakiyorum o uyuynca ders calismaya calisiyorum. Surekli kucak isteyen bi bebegim var ve hic ev isi yapamiyorum. Tamam arada bulasik falan gorursem yikiyorum arada tuvaleti falanda yikiyorum arada da yemek yapiyorum jic yapmiyo denmesin diye ama cogunlukla yapmiyorum. Yapamiyorum vaktim olmuyor cünkü.
Esimde yapma ders calis diyor. Ama kaynanam buna surat yapiyor sanirim. Bu hali tavri birazda bu yuzden. Gelin aldık gelin olduk. Lafı var agzinda bi dillere destan...
gelinler hizmetçi olarak kullanılmak için alınmaz bunu bilsin kvniz. hiç karışma cnm boşver sofra hazırsa otur. yemeğin bitince kalk bebişi bahane ederk

okurken sıkılıp evim gitmek istedim.. ne olursa olsun evimde kalırdım rahaaaatt rahat.
edit: yorumları okumamıştım.. enn mantıklısı babanın evi.. ne abi ne kaynana en rahatı inan..
böyle kocaya başlarım ben.

Son düzenleme:
gelinler hizmetçi olarak kullanılmak için alınmaz bunu bilsin kvniz. hiç karışma cnm boşver sofra hazırsa otur. yemeğin bitince kalk bebişi bahane ederk
Aynen öyle yapıyorum. Yoksa kendim biseyler atistirip cikiyorum odama canim.
Birazda buna tepkili sanirim icten icten.
Ben seziyorum hareketlerinden laflarindan ama hic umurumda degilll.

Aynen öyle yapıyorum. Yoksa kendim biseyler atistirip cikiyorum odama canim.
Birazda buna tepkili sanirim icten icten.
Ben seziyorum hareketlerinden laflarindan ama hic umurumda degilll.

takma cnm boşver sen isteye güle oynaya yanlarnda değilsin sonuçta

Back
X