- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Okurken gerildim ne biçimler zerre umurlarında değil gidip gitmemen sen tavrını koyarak iyi yapmışsın canimCanim esim hala donus yapmadi ama ben burdakilere sabah biraz sert bi sekilde anlattim cocuk uyuyamiyor ya soba kurun yada abim gelip alicak beni zaten derste calisamiyorum prizi yapmiyosunuz gidicem ben burda sıkılıyorum zaten dedim. Kp diyorki yukardan tahta besigi indirin ona sarın. 30 yillik taa esimin yattigi bebegi iple bagladiklari tahta besik. Ben ona yatirmam bebegimi dedim. Niye bizimkiler yatiyodu ya bizimkiler cocuk degil mi onda usumezz diyo. Yatirmam ya birde ona sar cikar onla mi ugrasiyim buz gibi odada onda terlesin cikarinca iyice hasta olsun onu mu istiyosunuz dedim. Tam köylü kafası cahil insanlar. Burasi oyle bozkirda bi köy degil. Merkeze otobusle 15 dakika yakinda belediye olucak. Köydeki herkes gelişmjş yani kızlar falan hep unv okuyo mini mini elbiseler giyiyo mesela koyun kendi kızları gelip burda annelerinin yaninda kalıyor 1 2 ay. Ama benim giydigim pantolon tsortun lafi olurmus. Ne diye laf olacaksa ben acik bir insanim pantolon tsorttan daha dogal ne giyebilirim?
Bunu biliyorsunuz. Neyse konumuz budegil. Köy gelişmiş ama bizimkiler zır cahil kalmışlar.
Abime gidicemi duyunca Ilk basta gidemezsin nasil gidiceksin cocukla tek basina falan dediler. Abim gelip alıcak. Lafini duyunca bi sustular. Yani gidecek yeri yok soba kurup odun harcamayalim kicimizi kaldirip yorulmayalim baksin basinin caresine kafasindalarmış megersem. Kaynanam hemen alt kattaki boş odaya soba kurdu. Suan soba var. Ama kömür sobasi kurmus dedim ben bunu yakamam nasil yakicam odun sobasini ogrendim o daha kolay onu kirsaydin dedim. Ben nasil guzel yakiyorum bu sobayi hic sonmez vs dedi. O zaman gelir yakarsin dedim birsey demedi.
Şuan ısınma sorununu cözdum. Ders calisma sorunum kaldı. Böyle calisamamaya devam edersem gidecegim...
Çok dusuncesizler onlarin ki evlatta sen degil misin besige gelince bizimkiler çocuk seninki ney diye gönderme yapiyolar
Giyiminde bile Kendi kızlarından ayri tutacak kadar elestiriye tutabiliyolar
En azından yavrucak usumeyecek artık
Bu bile güzel