İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar havalı sütyen : Destekleyici, fonksiyonel iç çamaşırları Aire Bra Sütyen

pompa gibiymiş :1: patlamaz umarım:9:

bu çıkınca nolcak, kocamız beni kandırdın dese haksızda sayılmaz hani:ssz:

arkadaşlar aire bra süteyn kullanana arkadaşlar bilgi verebilirmi reklamaları kadar işe yararmı acaba alıcam ama karar veremedim yada toparlayıcı sütyen tavsiyesinde bulunabilirmisinizzz daha başka markalarda????

arkadaşlar aire bra süteyn kullanana arkadaşlar bilgi verebilirmi reklamaları kadar işe yararmı acaba alıcam ama karar veremedim yada toparlayıcı sütyen tavsiyesinde bulunabilirmisinizzz daha başka markalarda????

ben aldım canım aire bra sütyen 2haftayı geçgindir kullanıyorum,,sormak istediğin tam olarak neyse sorabilirsin,cevaplarım seve seve:12::16::16:

cnm aldığın marka ne fiyatı ne kadar büyük gösteriyomu gerçekten

aldığım marka aire bra...büyük gösteriyomu derken,,:31:reklamlarda görmüşsündür,3 renk birden aldım:16:dur resim gösteriyim aldığım sütyenin...:29:

$aira-bra-front.webp $aira-bra-back.webp $images.webp

cnm bunlar toparlayıcı galiba ben büyük gösterenlerden istiyorum ama bunlarda çok güzel toparlıyo herkez memnundu ben kullanmadım fiyatı ne kadar

onlardan bende istiyorumda..türkiyede yok daha sanırım:30::31:89 tl'ye aldım canım...3 taksit:23::1:

canım memnun musun bende almayı düşünüyorum güzel toparlıyor mu ve dik gösteriyor mu? bir de kendi gömlek bedeninizde alın diyor büyük gelir mi acaba diye düşünüyorum? bilgi verirsen sevinirim.

arkadaşlar bende bu sütyenden almak istiyorum ama hiç güvenemiyorum alan kullanan varsa cevap versin lütfen gerçekten normal bir sütyen kadar kaldırıp dik tutuyormu eğer öyleyse tam aradığım gibi, :3:

evet kızlar toparlama özelliği gerçek,ama şimdi bendeki sorunu öncedende söyledim,ben 2 bebiş emzirdim haliyle diklik vede sertlik kalmadı,yumuşacık oldular,oyüzden giyince baskı yapıyo ve zaten yumuşak olan göğüslerimi iyice bastırıp küçültüyo..ama sizin normalse yani emzirmeden kaynaklı bişeyiniz yoksa sertse süper ötesi bi sütyen tavsiye ederim inanın reklamın hepsi gerçek...
yalnız tek şey tam doğru değil meme ucu dışardan belli olmuyo diyolar işte tam bi fiyasko ince bi tişört giydiğiniz takdirde basbaya ucu görünüyo,çünkü çok ince bi kumaştan yapılmış sütyen:ssz:

göğüs uçları belli oluyorsa hiç bi anlamı yok bence bu sütyenin bende almayı düşünmüştüm ama kumaşının ince olduğunu düşündüğümden bu bakımdan dolayı almadım. Tesadüfen penti de kampanya varmış 47 liradan 11 liraya düşmüşken denemek istedim şu sporcu sütyenlerinden önünde dikiş var ama gayet rahat ve önü singerli dıştan büstiyer şeklinde görünüyor, arkada kanca falan yok atlet gibi giyiyorsunuz iyide toparlıyor tavsiye ederim çok rahat yatarken bile giyilebilir

aldığım marka aire bra...büyük gösteriyomu derken,,:31:reklamlarda görmüşsündür,3 renk birden aldım:16:dur resim gösteriyim aldığım sütyenin...:29:

Eki Görüntüle 342344 Eki Görüntüle 342345 Eki Görüntüle 342346
bend ealdım ama reklamlarla alaksı yok...geri idae ettim.:50:
evet kızlar toparlama özelliği gerçek,ama şimdi bendeki sorunu öncedende söyledim,ben 2 bebiş emzirdim haliyle diklik vede sertlik kalmadı,yumuşacık oldular,oyüzden giyince baskı yapıyo ve zaten yumuşak olan göğüslerimi iyice bastırıp küçültüyo..ama sizin normalse yani emzirmeden kaynaklı bişeyiniz yoksa sertse süper ötesi bi sütyen tavsiye ederim inanın reklamın hepsi gerçek...
yalnız tek şey tam doğru değil meme ucu dışardan belli olmuyo diyolar işte tam bi fiyasko ince bi tişört giydiğiniz takdirde basbaya ucu görünüyo,çünkü çok ince bi kumaştan yapılmış sütyen:ssz:

ya ben kandırlıdm mı orjinal sitesinden aldım..hiç alakasız b,r ürün incecik sünük bir kumaşı var..

ben kullanıyorum çok alıştım rahatlığına ama ilk yazan arkadaşın gönderdiği ürünü inceledim eğer satılan bir yer varsa eğer ondan da almak istiyorum o nu kullanan var mı:8:

Back
X