- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Ben bana yapilan bu terorist muamelesini kime sikayet edebilirim acaba?adimi aliyorsa nedenini belirtmek zorunda.
Ya herkese yapilacak ya da neden bana yapildigini aciklayacak.beni insanlarin arasindan ayirip bakmanin sebebini ya soyleyecek ya da herkese yapilacak.oyle sey mi olurTerörist muamelesi değil ki bu. Rutin bir güvenlik uygulaması
Size yapmasın bana yapmasın, peki kime yapacaklar?
Ya herkese yapilacak ya da neden bana yapildigini aciklayacak.beni insanlarin arasindan ayirip bakmanin sebebini ya soyleyecek ya da herkese yapilacak.oyle sey mi olur
Bakin ben de cok sık seyehat ediyorum.daha once bu tarz bisiyle karsilasmadim.iki yerde de bu sekilde muamele.gorunce gercekten gerildim.yorgunum uykusuzum tipim kaymis olabilir ama bu yine de beni ayirip bana bu muameleyi yapma hakkini vermez.cok sinirlendim.aikayet edecegim bu uygulamayi kimseye yapmasinlar arada insanlari secip isim.parmak izi almak nedir yani akil kari miEvet trafikte de herkese ehliyet ruhsat sormuyorlar. Arada seçip soruyorlar
Onun gibi düşünün.
Çok gerilmişsiniz belli oluyor ama size özel bir şey değil. Derin nefes alıp rahatlamaya çalışın.
İş nedeniyle de gezmek için de çok sık uçuyorum ama arada bana da denk geliyor. Devlet memuruyum, teröriste benzer fiziğim de yok.
Herkese yapılması zaten zaman ve emek olarak imkansız.
Uygulama böyle düşünün. Gerilmeye gerek yok.
Sordum.parmak izi aldik dediler.ben tehlikeli biri gibi gorunuyor olmama da ayri sinirlendim.Valla yeri geliyor valiz açtırılıyor.
Sizi bir odaya almamışlar garip garip sorular sormamışlar kötü muamele yapmamışlar.
Ben garipsemedim.
Yapılan kimlik kontrolü ve sizin iddianız olan parmak izi alımı.
Aynı isimden aranan tehlikeli biri olabilir. Adam durup da ya siz tehlikeli biri olabilirsiniz demez.
Hic de bir yere sikayet edemezsiniz. Ucus guvenligi adi altinda istediklerini yapmaya haklari var.Ben bana yapilan bu terorist muamelesini kime sikayet edebilirim acaba?adimi aliyorsa nedenini belirtmek zorunda.
Bakin ben de cok sık seyehat ediyorum.daha once bu tarz bisiyle karsilasmadim.iki yerde de bu sekilde muamele.gorunce gercekten gerildim.yorgunum uykusuzum tipim kaymis olabilir ama bu yine de beni ayirip bana bu muameleyi yapma hakkini vermez.cok sinirlendim.aikayet edecegim bu uygulamayi kimseye yapmasinlar arada insanlari secip isim.parmak izi almak nedir yani akil kari mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?