hayvan dusmani ilan edecekler belki ama alakasi yok. mahallemdeki tum kedi kopekleri kendim beslerdim. simdi 2 bebeyle ancak haftada bir biseyler verebiliyorum neyse ben de sizinle ayni fikirdeyim. apartman dairesinde gunde 2 kez disari cikmayla o hayvanlar mutlu olamiyor. ben cocuklarimin enerjisini atmak.icin saatlerce bu sogukta disarda duruyorum hayvan 2 kosmayla ne enerjisini atabiliyor ne de mutlu olabiliyor. mustakil dogayla icice yasamali o canlar. ozellikle buyuk kopekler.İşte bu yüzden bazı hayvanlar doğayla içiçe,mesela müstakil bahçeli evlerde yetişmeli.
Hayvana da günah eve tıkılıp kalıyor, size de yazık başetmek de kolay değil,komşular da haklı hastası var,bebeği var,sınavı var vs...
Sokaklarda heder olmasındansa evde tıkılıp kalması daha iyi bence :/İşte bu yüzden bazı hayvanlar doğayla içiçe,mesela müstakil bahçeli evlerde yetişmeli.
Hayvana da günah eve tıkılıp kalıyor, size de yazık başetmek de kolay değil,komşular da haklı hastası var,bebeği var,sınavı var vs...
İşte bu yüzden bazı hayvanlar doğayla içiçe,mesela müstakil bahçeli evlerde yetişmeli.
Köpek için iyi ama insanlar için kötü...Sokaklarda heder olmasındansa evde tıkılıp kalması daha iyi bence :/
Doğrudur.bunu farkettiğimizden beri bi taraftan da ev bakıyoruz. Ama öyle hemen uygun evi bulup çıkmak kolay değil. acil olarak havladığı anlara müdahale etmemiz lazım. Tabi ki kimseyi bilinçli olarak rahatsız etme niyetinde değiliz.
Fakat zaten hayvanların yaşama alanını istila edip onlara bu acımasız hayatı layık gören insanlar olduğu için ben üzülmüyorum açıkçası. Ben de insanların gürültüsünden, laf anlamazlığından rahatsız oluyorum. Keşke onlar da doğada yaşasa mesela...Köpek için iyi ama insanlar için kötü...
hayvan dusmani ilan edecekler belki ama alakasi yok. mahallemdeki tum kedi kopekleri kendim beslerdim. simdi 2 bebeyle ancak haftada bir biseyler verebiliyorum neyse ben de sizinle ayni fikirdeyim. apartman dairesinde gunde 2 kez disari cikmayla o hayvanlar mutlu olamiyor. ben cocuklarimin enerjisini atmak.icin saatlerce bu sogukta disarda duruyorum hayvan 2 kosmayla ne enerjisini atabiliyor ne de mutlu olabiliyor. mustakil dogayla icice yasamali o canlar. ozellikle buyuk kopekler.
neyse konu sahibi bildigim kadariyla bu konuda egitim veren yerler var duyarsizlastirma diyorlar sanirim. bu arada eger apartman veya site yonetmeliginizde hayvan besleme ile ilgili kural varsa komsunuz hakli cikabilir.
adam hasta demek ki size takmis. yapacak biseyvyok. siz de disinizi gostermelisiniz. boyle tipler baska turlu susmazTeşekkür ederim . Veteriner 6 aylık olduktan sonra eğitime gidebilir dedi. Sitede hiç yoksa 50 -60 tane köpek var. Zaten bence sorun köpekte değil bu komşu bayram tatilinde biz şehir dışında olduğumuz zamanda gürültüden şikayet etmiş ev sahibine bizi aratmıştı. Adama şehir dışındayız deyince özür dileyip kapatmıştı. Ama şimdi sağlam bir bahanesi var . Köpek havlaması.
oyleyse dayak istiyormus cani. Insallah sokak kopekleri isirir da , kuduz muduz butun asilari olmak zorunda kalir.Teşekkür ederim . Veteriner 6 aylık olduktan sonra eğitime gidebilir dedi. Sitede hiç yoksa 50 -60 tane köpek var. Zaten bence sorun köpekte değil bu komşu bayram tatilinde biz şehir dışında olduğumuz zamanda gürültüden şikayet etmiş ev sahibine bizi aratmıştı. Adama şehir dışındayız deyince özür dileyip kapatmıştı. Ama şimdi sağlam bir bahanesi var . Köpek havlaması.
2 aylık daha yahu, zaten yeterince küçük şuanBuyuk kopekler apartmana uygun degil ,bahceli evde bakilmali. Arada cikip hoplayip ziplamali,kosmali. Sıkılıyor hayvan evde havlar tabi. Bence onu uygun birine shaiplendirip kucuk ,evde bakmaya daha uygun bir kopek alin.
Sokaklarda heder olmasındansa evde tıkılıp kalması daha iyi bence :/
Hiç sokakta cins köpek görmediniz mi? Ben husky bile gördüm. Öyle ya da böyle bir evleri olmazsa sokakta kalma olasılıkları çok yüksek.Sokak kopegini kurtarmis olsa bir nebze anlarim ama golden cinsiymis köpüş. Almasa sokaklarda heder olmazdi. Ben de kopeklerin bahceli evlerde bakilmasindan yanayim acikcasi.
Bir evcil sahibi insani asla bu sekilde rahatsiz etmem kopek bebekmis daha zaten havlar :)
Ama kopeklerin kendileri icin bahceli ev cok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?