- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Hiç sokakta cins köpek görmediniz mi? Ben husky bile gördüm. Öyle ya da böyle bir evleri olmazsa sokakta kalma olasılıkları çok yüksek.
Ben de bundan yanayım ama golden köpüş de doğmuş ve kimse almazsa ne olacağı malum maalesef.Sokaktaki cins kopekler de once alinip sonra atilanlar sokakta dogmuyorlar genelde. Talep olmazsa uretim olmaz. Irk hayvanlari makina gibi uretip satilmasina destek olmak yerine sokaktakileri almaktan yanayim herzaman.
Sokaktaki cins kopekler de once alinip sonra atilanlar sokakta dogmuyorlar genelde. Talep olmazsa uretim olmaz. Irk hayvanlari makina gibi uretip satilmasina destek olmak yerine sokaktakileri almaktan yanayim herzaman.
Ben de bundan yanayım ama golden köpüş de doğmuş ve kimse almazsa ne olacağı malum maalesef.
Satın almadık. Bir arkadaşımızın restorantının bahçesinde baktığı 2 köpeğinden doğan yavrularından birini sahiplendik.
Öncelikle sunu söylemek istiyorum, köpeğiniz hiç bi komuttan anlamayacak kadar küçük değil bu konuda yanlışsınız... onu eve ilk getirdiğinizde ilk öğrenmesi gereken komut "hayır"dır. Ilk gunden neyi yapmamasi herektigini bilmeli bunu sonradan ogretmek sizin icin de onun icin de iskence olacak... ben iki gun once ikinci kopegimi getirdim eve, şu an 8 hafta 3 günlük ve eve kaka çiş yapmaması gerektiğini öğrendi, hayır dediğim zaman yaptığı işi kesmeyi öğrendi sayılır... eve geldiği ilk gün eğitime başlamalısınız... sizin şu an yapabileceğiniz en iyi şey uzman bir eğitimciden destek almanız... ve köpeği günde 2 3 kez dışarı çıkarın.. 4 aylıkken her bi yürüyüş 20 dakika yeterli daha fazlası kemikleri için iyi degil her ay 5 dakika artırın yürüyüs sürelerini.. bu kadar havlaması da normal değil, mutsuz olabilir zavallı.. onunla oyunlar oynuyor musunuz? Enerjisini atması için neler yapıyorsunuz?
Haftasonlarinizi geçirdiğiniz evde herhangi bir havlama ve ya suanki evinizde gösterdiği sıkıntılı davranışları var mıŞua sabah ve akşam olmak üzere dışarı çıkıyor hafta içi. Hafta sonu il dışında bahçeli bir evimiz var orada oluyoruz genellikle ve çocuklarla bütün gün oynuyor. Mutsuzsa gerçekten çok üzülürüm.Daha iyi şartlarda olması için sahiplendik .
Haftasonlarinizi geçirdiğiniz evde herhangi bir havlama ve ya suanki evinizde gösterdiği sıkıntılı davranışları var mı
Eğer polemiklere girmek istemiyosanBu arada yok apartman , yok cins köpek gibi polemiklere girmek istemiyorum. Sadece bu işte tecrübesi olan kişilerden yardım istedim havlama anlarında ne yapabilirim diye .
Merhaba , aranızda köpek beslemekte tecrübeli arkadaşlar vardır. Lütfen bir akıl verin.
Yaklaşık 1,5 ay önce 2 aylık bir golden sahiplendik. Sitede bir dairede oturuyoruz ve alt kat komşumuz bizi sürekli site güvenliğine ve polise şikayet ediyor. Havlama sesinden rahatsız oluyormuş. En son geçen akşam kapımızı tekme ve yumruklarla alacaklı gibi çaldı . Ve o gürültüye hem ben hem köpek çok korktuk. Güvenliğe tutanak tutdurdum ama polis çağırmadım.
Daha çok küçük hiç bir komuttan henüz anlamıyor . Böyle sürekli havlama krizlerinde onu susturmak için neler yapabilirim fikir verebilirseniz çok mutlu olurum . Şimdiden teşekkür ederim .
Eğer polemiklere girmek istemiyosan
ağzını bağla köpeğin havlamasın tövbe tövbe
ne dememizi bekliyosun onu diyelim
He canım heHamile psikolojisi galiba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?