Havluları Yumaşık Yapmak Mümkün Mü?

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.621
33
Kızlar merhaba 8 aylık evliliğim bir türlü havlu olayını çözemedim.

Ütülüyorum yumuşatıcı kullanıyorum, iyi de deterjan kullanıyorum bana mısın demiyor. Yumuşacık olsun istiyorum :KK43:

30-60-90 derece de hepsinde yıkamayı denedim, sıcak ılık hassass ne varsa yaptım ıı ıh olmuyor.

Var mı bilen?

Kurutma makinesi:KK48:bende cok ugrastim canim onun icin,konsantre yumusaticilari kapak kapak doktum ama bana misin demedi.ama kurutma makinesi aldiktan sonra gordum ki benim yapabilecegim bisey yokmus zaten.bir de oturdugun yerde sular sert ve kirecliyse mutlaka kirec cozucu kullan,calgon vs.gibi.onlarda camasiri sertlestiriyomus
Kızlar merhaba 8 aylık evliliğim bir türlü havlu olayını çözemedim.

Ütülüyorum yumuşatıcı kullanıyorum, iyi de deterjan kullanıyorum bana mısın demiyor. Yumuşacık olsun istiyorum :KK43:

30-60-90 derece de hepsinde yıkamayı denedim, sıcak ılık hassass ne varsa yaptım ıı ıh olmuyor.

Var mı bilen?

Ah bin yaşa.. Oturduğumuz sokak bile Soğuk Pınar Mah :))) Yazın bile buz gibidir suyu bir de calgon deneyim madem. Bornozlarım, çeyizlik havlularım, cicili bicili şeyler insan üzülüyor :KK43:

Yarın calgon ile deniycem, ne yazık ki kurutma makinesi alamam şimdilik teşekkür ederim:KK68:

Ah bin yaşa.. Oturduğumuz sokak bile Soğuk Pınar Mah :))) Yazın bile buz gibidir suyu bir de calgon deneyim madem. Bornozlarım, çeyizlik havlularım, cicili bicili şeyler insan üzülüyor :KK43:

Yarın calgon ile deniycem, ne yazık ki kurutma makinesi alamam şimdilik teşekkür ederim:KK68:
Rica ederim,insallah ise yarar:)kurutma makinasi almaya imkanin olunca ne demek istedigimi anlarsin.Benim esimin bekarliginda kullandigi katir katir havlulari bile pamuk sekeri gibi oldu:)

Valla imkanda var yerimde var aslında ama eşim gereksiz bulacak kesin akşam bir çıtlatayım :KK48:

Yumuşatıcı yerine sirke koyabilirsiniz. Deterjandan dolayı olan sertliği önlüyor. Ama yumuşatıcı gibi kokmaz.. En iyisi kurutma makinası. Evin tozunuda azaltıyor. Çok uygun fiyatlı olanları var.

Bugün tekrar açtım eşime kurutma makinesini ne fiyatına takılmıyor. Şuan için evimiz çok büyük, koymaya yerimiz var diyor. Kiracıyız diyor ilerde daha küçük bir eve geçersek makinenin üstüne koydurmam diyor :KK43:

Takılmış durumda ne dediysem yook diyor :))

X