Saç Uzatma Yöntemleri Havuç kürüyle saç uzatan var mı?

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
kızlar büyük bi kuaför faciası yaşadımmm:(( şimdi gidip o kuaförü dövmek istioruummm :47: saçlarımı kısacık kesti toplanmıor bile çok kötüyüm :(( sinameki kullanmaya başladım ama daha çok yeni bi gelişme yok:( havUÇ ve sarımsak kaynatılarak yapılan kürü duydum 1 haftada farkı belli ediomuş ama bilemiorum
Lütfen bu konudaki yöntemleri denemiş ve gerçekten kısa sürede başarılı sonuç almış arkadaşlaarrr bana yardım edinnnnnn hangi kürü uygulamalıyım:43::2::43::2::43::2:

slm canim ben turplu su ve sarimsakli sampuandan güzel sonuclar aldim...ayrica sacim yumusacik parlak canli oldular..ama turplu suyu yapamiyorum bogaz agrisi yüzüznden...sarimsakli sampuani kullaniyorum 3 haftadir uzama var gibi zaten yumusacik ve parlak oldu saclarim...ben yaza kadar sarimsakli sampuana devam etmeyi düsünüyorum..hatta gecen saba tümerin programina bi güzellik uzmani cikmisti emel acarin programindaki sari sacli kadin kendisine internetten soru sordular sac uzamasi nasil hizlanir diye kadin sarimsakli sampuan dedi kendiside kullaniyormus..ama kokusu agir gelirmi bilemem...belki menekse yagi yada güzel kokan bir yag eklersen kokusunu bastirir..

ben azar azar yapiyorum cünkü bekledikte kokusu agirlasiyo 100 ml sampuana 3 dis sarimsagi dograyip koyuyorum...rendelemiyorum cünkü sampuanla birlikte rendelenen minik parcalarda sacima geliyo...istersen son durulama suyuna sirke ilave edip kokusunu hafifletebilirsin ..ben sacimi normal sampuanla(sarimsakladigim) köpürtüyorum güzelce 3-4 dk bekletiyorum sonra duruluyorum maskelerden falan daha pratik bu yöntem..

sarimsakli sampuan dediniz nasil oluyo anlamadim ben sarimsagi sampuanin icine mi atiyosunuz sarimsakli sampuanda mi var yoksa

slm canim ben turplu su ve sarimsakli sampuandan güzel sonuclar aldim...ayrica sacim yumusacik parlak canli oldular..ama turplu suyu yapamiyorum bogaz agrisi yüzüznden...sarimsakli sampuani kullaniyorum 3 haftadir uzama var gibi zaten yumusacik ve parlak oldu saclarim...ben yaza kadar sarimsakli sampuana devam etmeyi düsünüyorum..hatta gecen saba tümerin programina bi güzellik uzmani cikmisti emel acarin programindaki sari sacli kadin kendisine internetten soru sordular sac uzamasi nasil hizlanir diye kadin sarimsakli sampuan dedi kendiside kullaniyormus..ama kokusu agir gelirmi bilemem...belki menekse yagi yada güzel kokan bir yag eklersen kokusunu bastirir..

ben azar azar yapiyorum cünkü bekledikte kokusu agirlasiyo 100 ml sampuana 3 dis sarimsagi dograyip koyuyorum...rendelemiyorum cünkü sampuanla birlikte rendelenen minik parcalarda sacima geliyo...istersen son durulama suyuna sirke ilave edip kokusunu hafifletebilirsin ..ben sacimi normal sampuanla(sarimsakladigim) köpürtüyorum güzelce 3-4 dk bekletiyorum sonra duruluyorum maskelerden falan daha pratik bu yöntem..

sarımsaklı şampuanı 15 gündür kullanıordum kokusuna katlanıorum artık mecburen yeterkı uzasın saçlarımm:14:
turplu su gerçekten hızlı şekılde uzatıyormuu nekadar sürede uzuyor saçlarr?

Sarımsak bakımı çok hızlı uzatıyor canım ama kokusuna tahammül edilir gibi değil:31:

sarimsakli sampuan dediniz nasil oluyo anlamadim ben sarimsagi sampuanin icine mi atiyosunuz sarimsakli sampuanda mi var yoksa

canm sarımsağı şampuanın içine rendeleyip ya da dövüp koyuyorsun öle kullanıorsun. ben şampuanımı boş bir şişeye bikaç kullanımlık döküp ona koyuyorum çünkü çok uzun zaman kalırsa daha da kötü kokuyor.saçı yumuşatıyor zamanla uzatırda büyük ihtimalle ama benm saçım çok kısaldığı ve yüzüme hiç yakışmadığı için acil uzatmaya ihtiyacım varr:14:

sarımsaklı şampuanı 15 gündür kullanıordum kokusuna katlanıorum artık mecburen yeterkı uzasın saçlarımm:14:
turplu su gerçekten hızlı şekılde uzatıyormuu nekadar sürede uzuyor saçlarr?

tam bilemiycem canim benim sacimda boya yoktu kendi renginde olunca anlasilmiyo ne kadar oldugu ama 1cm uzuyosa 2-3 cm uzatiyo ayda

Back
X