• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havuç vücut tipi, nasıl giyinmeli??

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Ben habuç vücutlu biriymişim. Bir arkadaş söyledi. Bunu da ilk defa duydum ya neyse:) yani benim omuzlarım geniş, göğüs ve göbek kısmomdan hep kilo alırım. Basen hiç yok, bacaklarım da öyle zayıf ki. Aslında şöyle yani koca bir üst bedeni taşıyan iki zayıf sopa bacak gibi. Böyle vucütlulara nasıl giyim önerilerinde bulunursunuz?

Dümdüz bol dökümlü elbiseler, krep olacak üstüne oturmayacak. Pantolon da aynı şekilde bel kısmından aşağıya kadar aynı genişlikte boş paça salaş şeyler giyebilirsin.

Havuç vücut da ne ola ki :)
Elma falandır o. Havuç olsa duramazsın. :)
Ben öyle vücuda spor yapmasını ve sağlıklı beslenmeye geçmesini öneririm. Fitleşme sonrası her kıyafet zaten yakışacaktır. Tabii bu bir süreç. Öyle 1 ayda falan olmuyor mesela. Düzenli ve devamlı yapmak lazım.

Kiloyu gövdeye alırım. Çok kilo aldığım zaman göğüs, göbek, bel alır başını gider, kollar bacaklar ince kalır bende de.
Hiç bir kıyafetin düzeltebileceği veya güzel gösterebileceği bir şey değil bu. Ancak korseyle filan toparlayabilirsin belki ve o kiloyu vermeye bak. Bu tür vücutların hep fit kalması lazım diye düşünüyorum. Çünkü orantısız kilo alıyor.

Alt tarafa basenli bayanlarin giymemesi gerekenleri giyseniz üst tarafa da üstü geniş olanların giymesi gerekenleri giyseniz. Dengelenir sanki.

Len allah sizi naapmasın emi konuya girdim hep pahalanmış sebzeler filan canım çekti ağzımdan sular geldi,gidip bişeyler kemireyim dolaptan.
Bir taze soğan olmuş çift haneli yapmayın kızlar ama böyle :)

Simdi baktımda omuzlar geniş bide göğüs kısmı aşağı kısmımlar ince olarak gösteriyor ama ilk kez duyuyorum

Ustune dapdar bluz, kazaklar, alta pileli etek, bol pantolonlar giyebilirsin bence :KK66:

pro üye olunca insanlarla dalga geçme alay etme özelliği geliyor sanırım ben böyle bir lakayıtlık görmedim. Kardeşim vücudunu sev ve böyle insanlara karşı her zaman dik dur kendini sev.

Back
X