Havuz Derdi

ne güzel söylediniz, haklısınız vallahi
Simdiden boyleyse ilerisini dusun.. alt tarafi kuzeninle gideceksin yani ne var bunda.. onunla gitsen de bir sey sey degismez yine erkek olacak yani... ahh ahh kendinizi degistirmeye izin vermeyin babalar yok dese diretirizde konu sevgili olunca neden herseye boyun egilir ki :S

Merhaba,
Öncelikle hayırlı Ramazanlar hepinize :)
Size danışmak istediğim bir konu var, bir kız, yanında sevgilisi(sözlü,nişanlı vs.) olmadan kız kuzeniyle halka açık olmayan(polisevi,orduevi gibi)havuza gidemez mi? Bu bir sorun mudur?
Ben mantıklı düşünemedim, sizin düşünceleriniz neler?
neden sorun olsun. gidebiir

Söyledim söylemez olaydım.
Ay sinir oldum, bir sürü millet bana bakacakmış orada, o yokken nasıl içi rahat etsinmiş. Üzülüyorum böyle yaptıkça, güvenmiyor mu acaba :/
2 yılı doldurduk hala güven sorunu olması saçma değil mi :/

bakan o varkende bakar.

Simdiden boyleyse ilerisini dusun.. alt tarafi kuzeninle gideceksin yani ne var bunda.. onunla gitsen de bir sey sey degismez yine erkek olacak yani... ahh ahh kendinizi degistirmeye izin vermeyin babalar yok dese diretirizde konu sevgili olunca neden herseye boyun egilir ki :S

gerçekten çok doğru bi noktaya değindiniz. haklısınız, diretmek lazım.

Gidebilir, gitmesi de lazım. Her şeyi siyam ikizi gibi sevgilinle sözlünle eşinle yapmak zorunda değilsin ki :31:
O zaman bu mantığa göre bi erkek de sevgilisi sözlüsü eşi olmadan play stationa gidemez :27:

Merhaba,
Öncelikle hayırlı Ramazanlar hepinize :)
Size danışmak istediğim bir konu var, bir kız, yanında sevgilisi(sözlü,nişanlı vs.) olmadan kız kuzeniyle halka açık olmayan(polisevi,orduevi gibi)havuza gidemez mi? Bu bir sorun mudur?
Ben mantıklı düşünemedim, sizin düşünceleriniz neler?

Sen olsan peki; gitmesine izin verir miydin?..
Sevdiğim insanın hoş karşılamayacağı şeyi yapmazdım.
Alt tarafı havuz, beraber gideriz olur biter.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sen olsan peki; gitmesine izin verir miydin?..
Sevdiğim insanın hoş karşılamayacağı şeyi yapmazdım.
Alt tarafı havuz, beraber gideriz olur biter.

O tek başına tatile bile gidiyor, ben sorun yapmam böyle şeyleri. İkimizinde ihtiyacı var kafa dinlemeye, hep birlikte sürekli birlikte olmak insanoğlunun maymun iştahlılığını ön plana çıkarıyor. Arada bırakmak lazım diye düşünüyorum..

O tek başına tatile bile gidiyor, ben sorun yapmam böyle şeyleri. İkimizinde ihtiyacı var kafa dinlemeye, hep birlikte sürekli birlikte olmak insanoğlunun maymun iştahlılığını ön plana çıkarıyor. Arada bırakmak lazım diye düşünüyorum..

Tabi ki her an beraber olmak hoş bir şey değil; o konuda haklısın.
Ama ben erkek olsam, ben de izin vermezdim açıkcası.
Güvenmediğin için mi?..Kesinlikle hayır.
Etraf it kopuk dolu ve maalesef Türkiye'deki tüm kadınlar bu durumdan şikayetçi. Gece geç gelen kadına, sevgilisi olan bir genç kıza farklı yaftalar yapıştıran bir toplumuz.
Mini giyen,şortla dolaşan kızlara salyalar akıtan erlekler var ne yazık ki bu ülkede.
Sokağa çıkmayalım mı diyeceksin belki; tabi ki sokağa çıkalım; çıkıyoruz da zaten aldırış etmeden.
Ama ne olursa olsun, bir erkek olarak yanlız yada kuzeninle göndermiyor olmasına şaşırmıyorum.
Sana güveniyordur muhakkak ama en kötüsünü düşünüp kendini koruyamamandan başına bi iş gelmesinden korkuyor olabilir.

Tabi ki her an beraber olmak hoş bir şey değil; o konuda haklısın.
Ama ben erkek olsam, ben de izin vermezdim açıkcası.
Güvenmediğin için mi?..Kesinlikle hayır.
Etraf it kopuk dolu ve maalesef Türkiye'deki tüm kadınlar bu durumdan şikayetçi. Gece geç gelen kadına, sevgilisi olan bir genç kıza farklı yaftalar yapıştıran bir toplumuz.
Mini giyen,şortla dolaşan kızlara salyalar akıtan erlekler var ne yazık ki bu ülkede.
Sokağa çıkmayalım mı diyeceksin belki; tabi ki sokağa çıkalım; çıkıyoruz da zaten aldırış etmeden.
Ama ne olursa olsun, bir erkek olarak yanlız yada kuzeninle göndermiyor olmasına şaşırmıyorum.
Sana güveniyordur muhakkak ama en kötüsünü düşünüp kendini koruyamamandan başına bi iş gelmesinden korkuyor olabilir.

Ne güzel yazmışsınız,ellerinize sağlık..
Malesef Türkiye de kadın olmak çok zor...

Nasil bir cevreden geliyorsunuz ya da orduevi havuzlarini nasil bir yer saniyorsunuz da boyle bir soruyu baskalarina sorma geregi hissettiniz bilemedim. "Yaninda erkek olmadan bir kiz markete gidebilir mi" diye sorulsa, ayni bu kadar sasirirdim herhalde. Garip geldi soru.

Madem sorun kiskanclik... O kisi hayatinizda yokken nasil davraniyorduysaniz, simdi de o sekilde davranin bence. Insani kendi benliginden cikaracak derecede kiskancliklara tahammul edemiyorum ben, sagliksiz buluyorum ayrica. Karsinizdaki kisi bu derece kiskancsa bunun devami da gelir. Zor boyle insanlar.

Ben burada içinden çıkamadığım bir durumu yardımcı olmanız için sizlerle paylaşmışım, cümleye girişiniz hiç hoşuma gitmedi. Çok iğneleyici. Orduevlerini sanmam gerekmez zaten oralarda geçiyor tatillerim, halka açık bir mekan değil. Rahatsız edilme durumunda şikayet şansınız var, şikayetin sonucu da karta el konulmasına kadar gidiyor. Yardımcı olmak için yazsaydınız teşekkür ederdim, kusura bakmayın ama buraya insanlar yardım için geliyor. Hangi çevreden geldiğim sizi neden bu kadar iğnelemeye yöneltti? Çok yanlış. Eğer merak ediyorsanız da doğma büyüme İzmirliyim.

Son düzenleme:
Back
X