Hay Ağzını Öpeyim...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim pek dert gibi durmayan küçük bir sorunum var,daha doğrusu nasıl davransam bilemediğim bir şey.Benim yakın bir erkek arkadaşım var(sevgilim değil,yok zaten).Çok iyi,efendi biri kendisi.İkimizinde siyasi görüşleri farklı,hatta zıt diyebilirim.Dün mesajlaşıyorduk.Biraz yorgundu,ben de uyursan iyi gelir dedim.Uyursam değil ama sen x kanalını izlemekten vazgeçersen iyi gelir dedi.Ben de o zaman yaşasın x kanalı,kahrolsun y kanalı dedim.Bu da ahaaa,hay ağzını öpeyim yazdı.Sonrada gerçekten çok özür dilerim,çok yanlış bir cümle oldu yazdı.Ben de farkında olmadan yazmışsındır,takılmadım zaten yazdım.Ben takıldım falan yazdı,dünden beride hiçbir şey yazmadı.Nasıl davranmalıyım?Hiçbir şey yazmasam mı yoksa tekrar yanlış anlamadığımı belirtmeli miyim?(Dünde yanlış anlamadığımı falan belirttim ama)

Yani normal mesajlaşmada siyasi ideolojileri araya katmasaydı daha isabet olurdu.

Şu durumda darlanması gereken siz değilsiniz o bence.

O yazmazsa yazmayın.

Tam aşık oldum diyemem ama etkilendiğim doğru.Çok efendi

Yaa kıpır kıpırdır senin için şimdi anılarım canlandı gözümde. benim beyim de pek efendiydi etkilendim gittim pat diye hoslandim ben senden napsak bi yemek falan mi yesek demistim ayy ne güzel kipir kipir gunlerdi neydi o reklam? Hah seviyosan git konus bence

Ben hep derim zaten kadın erkek arkadaş kalamaz birinden biri açık verir diye umarım öyle bişey değildir dosstluğunuz bozulmaz

Bence çocukta da var bişeyler iş atmış tepkini ölçmek için :) Sonuçta arkadaş olduğunuz için nabız yoklamış :))

He oldu!! Yanlışlıkla mesajda ağzını öpeyim denir mi.. o kadar uzun bi cümleyi yazarken farketmemis mi :)) Yüzyüze konusurken ağızdan kacarda mesajla kaçmaz o laf :)

Mesaj atma sakın yanlis anlamadim diye.. bırak akışına yanlis anlamadim falan dersen iyice geri çeker çocuk kendini :))

Hoşlanıyorsan az bişe kapı arala sende önce şu yakın arkadaş kelimesini bırak mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…