Hay Ağzını Öpeyim...

Özel harekatçıyı ben de merak ettim.

Ağzını öpeyim diyen kişiyle kaç senedir arkadaşsınız?

Sizden hoşlandığına dair emareler var mı?

Yoksa naber kanka deyin :)
Özel harekatçı ile konuşmuyorum,sanalda tanışmıştık,orada da kaldı.Bu arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır arkadaşız.

Yok, onun o demek olduğunu biliyorum da :) mesaj sahibi kişi acaba ne ima etti, onu merak etmiştim ben. :)) Zaten sonrasında sağolsun yazdı özelden. Siz de sağolun ama cevap için yine de :)
Rica ederim :)

O engin deneyimler varya ...bazen ise yaramaz

Bana 13 günde erkekten erkeğe geçiş yapan diyorsun da o "engin tecrübelerini" tek bir erkekte mi yaptın Sayın Üye?Ayrıca neyi tasa edip etmeyeceğim de sizi ilgilendirmez

Bana 13 günde erkekten erkeğe geçiş yapan diyorsun da o "engin tecrübelerini" tek bir erkekte mi yaptın Sayın Üye?Ayrıca neyi tasa edip etmeyeceğim de sizi ilgilendirmez

46 yaşındayım. Aynı çıkarım olmaz yani özetle. Bir de gözlem yeteneği de eklenince, başıma gelmeden de bir şey öğreniyorum çok şükür. Sana da tavsiye ederim, etrafı gözlemlemek, ibret almak bazı hatalardan da erken döndürür insanı.

Benim de başıma bir şey gelmedi çok şükür.Yaş sadece tecrübe kazandırır ama bu kesin böyledir dedirtemez.Her deneyim deneyimdir ve insana bir şeyler katar

O engin deneyimler varya ...bazen ise yaramaz

aristokrasinin üst sınırlarında dolanan erkekleri biliyon ama

ozge72, Bugün 15:43 Şikayet Et Favori

Kucucuk bir olaya engin deneyimlere gerek yok diyorum :)

zorundamısın abla ya

İşte ben de tam buna şaşırdım açıkçası. Hem küçücük olay diyorsunuz hem de hiç biriniz küçücük bir olay olarak adledmeyip, konuya yazdığım gayet içten baştaki bir iki mesajı aşırı ciddiye alıp konuyu uzatıyorsunuz. Konu küçücük, benim cevap da küçücük varsayın… Ne size bu kadar rahatsız etti? Konu sahibi yazsa anlarım, üzülür, alınır veya aşıktır benim yazdıklarım moralini bozar, hatta saldırabilir bile. Onu dahi anlarım da... Bu sizinkileri inanın anlayamadım.

Yok rahatsizlik değil aksine komiğime gitti gelişen diyaloglar
Rahatsiz olsam zaten burda bulunmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…