- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bu demek :)ben mesajlardan bir tek bunu anlayamadım… beni mazur görün ama vallahi çok merak ettim, 34 ziyaretçi demek ne demek :) meraktan çatlarım anlayamazsam O:)
Özel harekatçı ile konuşmuyorum,sanalda tanışmıştık,orada da kaldı.Bu arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır arkadaşız.Özel harekatçıyı ben de merak ettim.
Ağzını öpeyim diyen kişiyle kaç senedir arkadaşsınız?
Sizden hoşlandığına dair emareler var mı?
Yoksa naber kanka deyin :)
2 yıldır az çok tanıdınız.Özel harekatçı ile konuşmuyorum,sanalda tanışmıştık,orada da kaldı.Bu arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır arkadaşız.
Rica ederim :)Yok, onun o demek olduğunu biliyorum da :) mesaj sahibi kişi acaba ne ima etti, onu merak etmiştim ben. :)) Zaten sonrasında sağolsun yazdı özelden. Siz de sağolun ama cevap için yine de :)
O engin deneyimler varya ...bazen ise yaramazBu arada konu sahibi kolay kolay ölmez, siz boşuna dertlenmeyinhatta füzeleri esas o bize bile atabilir… Daha 10 gün önceki konusuna bakacak olursak epey aklı karışık bir hanımkızımız… :)
aşağıya da ekliyorum ki, (amacım polemik değil bu arada) tam tersi siz kendinizi çok da tanımadığınız kişiler için bu kadar kaptırıp yıpratmayınburası bir fikir ve deneyim / tecrübe paylaşım forumu… ve ben de engin deneyimlerime dayanarak altına imzamı atarım ki, 1) ya konu fake 2) ya da olay gerçekse de, bu çocuk onu "kanka" olarak görüyor net :) 3) ya da biz burada kafası karışık bir hanımkız yüzünden şakalaşıp duruyoruz :))))
aristokrasinin üst sınırlarında dolanan erkekleri biliyon amaben mesajlardan bir tek bunu anlayamadım… beni mazur görün ama vallahi çok merak ettim, 34 ziyaretçi demek ne demek :) meraktan çatlarım anlayamazsam O:)
Of gucci ya
Bana 13 günde erkekten erkeğe geçiş yapan diyorsun da o "engin tecrübelerini" tek bir erkekte mi yaptın Sayın Üye?Güzel çocuğum ben o diğer konunu görmeden önce inanıp da dertlenip yazdım. Sonra diğer konunu görünce bu hislere kapıldım. Sonuçta; insan, 13 günde duygu olarak bir erkekten diğer erkeğe geçiş yapmasa iyi olur... Hele ki 21 yaşında ve ekmeğini eline alması gereken bir yaşta ise… İkinci mesajıma bakacak olursan dertlenmiştim bile ben. Ama görüyorum ki zaten senin, eline ekmek almak gibi bir tasan yok... Hatta bir parça da "kim olursa olsun da, yeter ki artık biri olsun" tarzı bir yaklaşımın var sanırım. İki konudan o anlaşılıyor.
son olarak "Allahta beni güldürmez" kısmetse "Allah da beni güldürür"
O engin deneyimler varya ...bazen ise yaramaz
Bana 13 günde erkekten erkeğe geçiş yapan diyorsun da o "engin tecrübelerini" tek bir erkekte mi yaptın Sayın Üye?Ayrıca neyi tasa edip etmeyeceğim de sizi ilgilendirmez
+1Bence sen sevıyorsun bu adamı
Kucucuk bir olaya engin deneyimlere gerek yok diyorum :)Doğrudur. Peki öneriniz nedir? Aktarmayalım mı deneyimlerimizi, nasıl yapalım?
Benim de başıma bir şey gelmedi çok şükür.Yaş sadece tecrübe kazandırır ama bu kesin böyledir dedirtemez.Her deneyim deneyimdir ve insana bir şeyler katar46 yaşındayım. Aynı çıkarım olmaz yani özetle. Bir de gözlem yeteneği de eklenince, başıma gelmeden de bir şey öğreniyorum çok şükür. Sana da tavsiye ederim, etrafı gözlemlemek, ibret almak bazı hatalardan da erken döndürür insanı.
o teşbih-i beliğ yaşanmış ama bak yoksa nasıl karşılaştırılma yapılsınama orada teşbih-i beliğ var :)) anlaşılmadı sanırım :)
Toplantı ve hıyar manyağı olmuş şu bünye daha ne diyemOf gucci ya
zorundamısın abla yaDoğrudur. Peki öneriniz nedir? Aktarmayalım mı deneyimlerimizi, nasıl yapalım?
Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence
Ah be kuzum ben üstteki mesajımı senin bu mesajını görmeden atmıştımsen beğeniyormuşsun meğerse çocuğu… ama erkekleri tanımak için gençsin daha, o yüzden buradaki bazı mesajların gazına gelip de üzülme diye diyorum tekrar bu çocuk seni kanka gibi görüyor çok net. Üstelik de efendiden çok bence özgüveni eksik, efendi adam böyle kahve ağızı ile konuşmaz kızlarla erkekler bir kıza çok gönül verirlerse, aristokrasinin üst sınırlarında dolanırlar :))) böyle ağız yüz öpmelerle işleri olmaz :) aksini söyleyenler daha kendilerine düşkün erkek görmemişlerdir. net.
O engin deneyimler varya ...bazen ise yaramaz
Of gucci ya
Kucucuk bir olaya engin deneyimlere gerek yok diyorum :)
zorundamısın abla ya
Yok rahatsizlik değil aksine komiğime gitti gelişen diyaloglarİşte ben de tam buna şaşırdım açıkçası. Hem küçücük olay diyorsunuz hem de hiç biriniz küçücük bir olay olarak adledmeyip, konuya yazdığım gayet içten baştaki bir iki mesajı aşırı ciddiye alıp konuyu uzatıyorsunuz. Konu küçücük, benim cevap da küçücük varsayın… Ne size bu kadar rahatsız etti? Konu sahibi yazsa anlarım, üzülür, alınır veya aşıktır benim yazdıklarım moralini bozar, hatta saldırabilir bile. Onu dahi anlarım da... Bu sizinkileri inanın anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?