- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bence deBence sen sevıyorsun bu adamı
Bana göstermiş olduğun duyarlılık için çok teşekkür ederimSandığınızdan fazla zekiyiz değil mi ? siz konu sahibine sınırları hatta dağları aşarken kimse bişey yazmasın öylemi konuya ne istersem yazarım hakaret mi ettim küfür mü ? sınır ne sınır hocam aloooooo
Kesinlikle sana ilgisi var onun :)Ya birkaç saat önce sana yüzüm yok,özür dilerim yazdı.Ben de ben zaten kötü anlamadım,hani birinin dediği bir şeye sevinirsin,ondan böyle tepki verirsin.Samimi bulduğun için yazmışsın farkında olmadan yazdım.
Rica ederim tatlım :)Bana göstermiş olduğun duyarlılık için çok teşekkür ederim
Peki, siz zeki ve haklısınız... Ben de şu an oturdum ve hırsımdan ağlıyorum.
Oldu mu?
Ne diyeyim? Ne desem, mutlu olamayacaksınız ki…[/QUOT
Çok kesin tanımadan etmeden yargılarınız var bence bu yönünüzü bir törpüleyin benim mutlu olup olmadığımı konu sahibinden mesajlaştığı kişinin hoşlanmadığı gibi siz kahin filan değilseniz bunları bilemezsiniz çünkü ayrıca herkes mutlu olsun hoşçakalın ağlamayın :)
ozge72 .!.:Peki, siz zeki ve haklısınız... Ben de şu an oturdum ve hırsımdan ağlıyorum.
Oldu mu?
Ne diyeyim? Ne desem, mutlu olamayacaksınız ki…
Çok kesin tanımadan etmeden yargılarınız var bence bu yönünüzü bir törpüleyin benim mutlu olup olmadığımı konu sahibinden mesajlaştığı kişinin hoşlanmadığı gibi siz kahin filan değilseniz bunları bilemezsiniz çünkü ayrıca herkes mutlu olsun hoşçakalın ağlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?