Hay Ağzını Öpeyim...

Bana göstermiş olduğun duyarlılık için çok teşekkür ederim

Hay agzina saglik desin bir dahakine :)

Bende bilerek yazdığı ihtimaline katılıyorum.
Nabız yoklamis

Ya birkaç saat önce sana yüzüm yok,özür dilerim yazdı.Ben de ben zaten kötü anlamadım,hani birinin dediği bir şeye sevinirsin,ondan böyle tepki verirsin.Samimi bulduğun için yazmışsın farkında olmadan yazdım.

Kesinlikle sana ilgisi var onun :)

Konuşma sırasında böyle bir laf etse ağzından kaçmıştır ama mesajda ise birden olmamıştır.deneme amaçlı olabilir.hisleri vardır belki de

ozge72 .!.:
Peki, siz zeki ve haklısınız... Ben de şu an oturdum ve hırsımdan ağlıyorum.

Oldu mu?

Ne diyeyim? Ne desem, mutlu olamayacaksınız ki…

Kadınlarkulubu'nde herkesin yakinen tanıştığı toplantılar var ve ben kaçırdım sanırım O:) Birbirlerinize yorumları üyeleri yakından tanıdığınız için yazabiliyorsanız, haklısınız, o zaman benim tek kelam etmem bile yasak olmalı.

Ama yine üstüne basarak ve nezaketen söylüyorum, söylediklerimin de arkasındayım. Siz nasıl yorum yapabiliyorsanız, benim de yorum yapma şansım var. Siz nasıl "bu çocuk sana aşık" diyorsanız, benim de "sizi arkadaş olarak görüyor" deme hakkım bulunuyor. Üstelik konu sahibi de fikir danışmış hepimize. Dolayısı ile biz de kendi deneyimlerimizi, görüşlerimizi aktarıyoruz.

Sizi anlamakla beraber; üzülerek belirtmek isterim ki, kendi hayatlarınızda yüzleşmekten korktuğunuz konuları ben ya da bir başka üye böyle bir platformda -siz belirtmediğiniz sürece- asla bilemez. Dolayısı ile nacizane düşüncem ve önerim; sizin düşünce yapınıza ters düşen bir fikri veya yüzleşmekten kaçmak durumunda hissettiğiniz değerlendirmeleri, bir başka üye "sokak ağzı ile konuşmadan, avamlaşmadan, küfretmeden, cinsiyet/ırk/engellilik gibi konular üzerinden istihza etmeden, kişiselleştirmeden" belirtecek bir uslupta aktarabiliyorsa, bundan dolayı alınganlık yapmayın, mutsuz olmayın ya da negatif hislerle dolmayın. En fazla kendi dünyanızdaki algı seviyesi ile örtüşmüyorsa "ne saçmalamış bu?" deyin, gülün ve geçin.

Benim cevabımdaki ağlama kısmına gelince… sanırım o da tam anlaşılmamış :) gerçekten ağlamıyorum tabii ki. O kısımdaki espriyi detaylı açıklamak isterdim size ama bu sefer de gerçekten konu sahibine artık ayıp olacak… Konuyu gereksiz yere fazlası ile gündem dışına taşıdık zaten…

Konu sahibini ve sizi de not ettim zihnime :) sizin olduğunuz konulara -sizi üzmemek adına- bundan sonra gerçekten yorum yazmayacağım… Söz :)) İkinizi de her şeye rağmen sevgiyle kucaklıyorum, neticede "zorunda mısın abla" diye seslenmiştiniz bana, hakikaten de ablanız oluyorum sanırım :) bizim oralarda küçüklere her zaman anlayış ve şefkat vardır. :) Bu güzel geleneği bu vesile ile buraya da taşıyıp bu konuyu artık kapatalım. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…