- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Sen bilirsin ama daha nisan yok evliliklik yok simdiden boyleyse ilerisi icin zor gunler seni bekliyor olabilir..simdi gormezden gelecegin ufak seyler bile ilerde buyuk sorun teskil edebilir
Seni sevdiğine eminmisin?
Beraber oldugun icin mi ayrilamiyosun bu adamdan? Oyle yazdin diye hatirliyorum bi konuda. Onsuz nasil huzurlu olacagini dusundun mu hic?
Adam bencil sen ona uy her dediğini yap istiyor ama o sana haber vermiyor ustelik bir aramaya mesaja bile cevap vermeye tenezzül etmeyen insana ben sevgili demem
Bir de izin almak nedir Allah aşkına? Hem ailenle nereye gideceğine kadar karismasi bana yanlış geldi, baba senle gelemem sevgilim izin vermiyor mu diyeceksin?
Ben buna haber vermek degil, kukla gibi oynatmak derim
Bencil ve saygisiz bir adamla birliktesin!
Ben pazara giderken kocama bile sormuyorum esiyoe gidiyorum. Niye adamlardan izin alma meraki var anlamiyorum. Sana guvenen adam zaten senden boyle bisey beklemez. Kendini bu kadar uzduren sensin onun ici hata sende. iliskini gozden gecir babanla bile ciktigin yerlere karisiyorsa bu adam evlensen kim bilir ne yapar. Ustelik seni takmiyorda
H
Inan cok mantikci biriyim normade cogu kisi boyle bi konu acsa olmaz bu is takmiyo bu adam seni derdim ama sevgiliyken okdar iyiki anlamiyorum
Saglikli bi iliskik yok
Cok hizli yazdim karisik yazmis olabilir sormak istedikleriniz varsa aciklarim
Normalde benimde yapima okadar terski sirf sirun yaomasin diye kendimden.odun verdik tartsmayalim uzamasin diye .
Napmaliyim bilmiyorum
Merhaba kizlar
Burdan baska yardim alacagim kimsem yok bana lutfen yardimci olun. Ayrintilara girecegim biraz uzun olabilir lutfen yorum yapin yanlis hi gelecek kurmak istemiyorum ben
Daha oncede bahsettigim gibi iskolik 6 yillik bir sevgilim var. Sozunun eri baskin bi karakter bu gune kadar beni uzmesi ve ilgisizligi haricinde bi uzuntu yasamadim.
En sonki tartismamizda cok yorulmustum kafama koydum bitti dedim uzatmalari oynuyorduk 1 gun hi yerde oturduk 3 4 saat beninekdar üzdüğünü ve yoruldgumu anlattim o gun ilk defa tartismadan ! ve kararlar aldik 2 aydirda herşey cok güzel gidiyordu baristigimizda okadar mutlu hir cif oluyoruz ki ama tartsmalarda ve ayrilinca karsimdaki insani taniyamiyorum
birbirimizin hayatlarina cok olmadigimiz takdirde karisiyorduk. Dun ben sosyete pazarina gidecegimi yola cikinca haber verdim oncesinde vermedi diye cok kizdi bi arakadasimla sozlesmitik birde aksam meydanda yuruyus vardı ona katilacaktik babamla gidemezsin ne isin car bisey olur eve don dedi olmaz dedik arkadasim otobuse bindi coktan donemeyecegimi belirttim yyzume kapatti her gittigim.yerin resmini attim 5de gittim 9da eve geldim surekli aradim acmadi yazmadi..sadece sosyete gittim ve geldim babamla gorusmedik sirf kizmasin diye ustelik
25 gundur gormuyorum coook ozledim isleri yogun hic vakti.yok diye sabirla bekledim bayramda gitti 3 gun gezdi geldi gene gorusmedik hemen ise basladi tekrar dukkan kendinin galerisi var sozlesmistik bugun.buluscaktik .
Ne telefonlarima cikiyo ne msjparima cevap veriyo .
Ben bugun icin tek tek gun saydim,
Hergun 1 gun daha bitti diye her gece agladim.ozledim diye bir insan sevdigine kiyamaz kizar bagiri kuser ama boyoe cezalandirmaz ne kadar uzuldugumu bile bile yapti icimi yakmak icin bunu bahane etti hala saatlerce aradim ne mesgule atiyor ne bakiyo affedilmiycek birsey yapmadim oda benim gitme dedgim yerw gitmez . Baskin olamadi kendine yediremiyo sanirim bunu . Onumuzdeki bayramdan sonra nisanlancaktik .
Gelsede bugunki icimin acisi gecermi ?bi insan sevgiliyken cok yogunda olsa sevgi dolu olup tartisinca nasil boyle vicdansiz olabiliyor .
Ayda 1 gordugum gun boyu sadece gunaydin hayatim yazan gunde 1 kez o 1.kez ben arayip konusuyoruz ve gecde.yarim saat konusurken uyuyor ondada yorgunluktan .. 2 haftadir vi degisik elimde hic bi kanit yok ama baskasi oldgunu bile dusunuyorum .
Telefonu saklamaz facesi sifresi var . Surekli calisiyo is is is baska bisey yok hayatinda
Barisinca hemej aldaniyorum ama bi hata daha kac kez sevilir inanilir bilmiyorum her tartsmada yerin dibine Giriyorum
Ve her baristigimizda gökyüzüne çıkıyorum. Cok hassas bi yapim var ve cok yiprandim
Tel num bile degistrmeyi dusunuyorum. Bir vaskasini.hic düşünmedim ondan baska hayalimde olmadi nefesim kesiliyo
Ah biraz kinci olsam ne vardi daha yazmam aramam cokta gururluyum ama 1 ay sonra gene kancam biliyorum
Lutfen biseyler soyleyin sizde biyle oldunuzmu yasayan ve basaran varmi
Bana kalirsa adam coktan bitirmis iliski tukenmis yani hem bu adamla devam etsen ne olacak bu tarz bir adamla kendini evlilik hayati icinde gorebiliyormusun ? Evlenince degisecekmi saniyorsun ? Bin beter olacak hem ilgisiz hem sevgisiz hem saygisiz hemde herseyine karisan bir adam ...
Bence sirf aliskanlik oildugundan ayrilamiyorsunz, azicik iradeli ve mantikli davranirsan bence ayrilma ve yoluna devam etme gucunu bulursun kendinde , bos yere yarini olmayan iliskiler icine hapsetgme kendini...
Adam utanmasa beynine cip takip seni uzaktan kumanda ile oynatacak birde navigasyonla takip edecek boyle hayat mi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?