Dananın kuyrugu bu akşam koptu kızçeler. Eşime anneme gideceğimi söylemiştim. Oda gayet soguk ve naif bır sekılde hoscakal canım oglumuza dıkkat et bırsey lazım olursa ararsın vs dıyerek ugurlamıstı benı. Bu aksam yemekten sonra esım aradı oglan uyuduysa annene bırakta senınle basbasa kahve ıcelım sokakta dıye. Valla ustume hırkamı taktıgım gıbı haldır haldır koştum gittim bulasacagımız yere. Geldı ama bu sefer daha da soguk ve ıtıcı hareketlerı tavırları. Kac gundur neden boyle oldugumu sormayacak mısın dedı. Bende sordum ama soylemedın dedım (hemde kac kere bılıyosunuz) karı kocalar neden evlıdır hıc mı gozumden anlamadın ne derdım oldugunu dedı bende telepati kuramıyorum suanlık ya da bana vahiy inmiyor agzını acıp anlatmazsan jest ve mımıklerden ancak bır sorun oldugunu anlayabılırım detayı agzından duyabılırım dedım. Annesıyle nasıl gorusmedıgımızı ve hala konusmadıgımızı bılıyorsunuzdur bılmeyenler ıcın kv konumu okuyun cok uzun yazamıyorum. Annesıyle aylardır gorusmuyorlardı ve bende tabı oglumu daha gormedı oyle soyleyeyım. Annesı dun bır akrabasıyla esımın ısyerıne gıtmıs ama zeka yoksunu kaynanam ve onun bir alt segmenti akrabası ısyerının ortasında esıme senın karın yuzunden bunlar basımıza geldı de torunumu goremedım de olecegım gıdecegım yok ay sonunu gormem dıye aglaya zırlaya ısyerını ayaga kaldırmıslar. Esımde daha fazla rezıllık olmasın dıye bunları kafeteryaya ındırmıs 1saat sonra gelecegım deyıp odasına cıkmıs. Sonra almıs bunları kaynanaya goturmus. Kaynana demıs kı eger bebegı alıp bana getırıp bır gece de kalmazsanız sabahına olursem sebebı senın karın ve sensın demıs. Esımde yasadıgımız o vakadan sonra bunu bana soyleyemedıgı ıcın ıcınde buyutmus cunku dıyo sen asla kabul etmezsın otekı tarafta aylar sonra donup gelen annem ıkı ucu b.klu degnek ben napıcam dıye dusunmekten mafoldum. Bende dedım kı eger o cocuk annene gıtsın ozaman dedım dılekceyı hazırla kendıne dusen kısmı ımzala gerısını ben getırırım. Ayy suan ne yapacagımı bılemıyorum. O kadınla oglumu bır sanıye bıle yalnız bırakamam kı benım olmadıgım yerde oglumu asla bırakıp yatıp uyuyamam kım bılır neler planladı yıne zarar verır kı bunun da gözdağını vermıslıgı var zamanında.