E bakma, gerekirse acından yırt kendini yerlerde sürün yinede gerekeni yap ne kadar acıtsada. Sen ona onun sana davrandığı gibi davransan afedersin ama ağzına mıçar. Yalansa yalan de. Bazı kadınlar hakediyor demek istemiyorum ama gerçekten kendine değer vermeyene kimse değer vermezNiye ben mantıkla hareket etmiyor,hep duygusal açıdan bakıyor um
Bakım filan hikaye adam seni gencecikten almış eve kapatmış üstüne beş yıl geçmiş artık muhabbet kuşu besler gibi senle ilgilenmeye bile lüzum görmüyor. Bakım yapsan iki gün daha ilgisini çekersin eee sonra. Ayrıca adam bi yerde haklı; onun hayatında senden başka şeyler de var işi var arkadaşları var. Senin neyin var: hiç. Bütün gün kocam gelsin de benle ilgilensin diye bekliyorsun. Olmaz. Bak daha genceciksin hadi üniversite olmasın da bi meslek edinme kursuna git çalış ekonomik gücün sosyal çevren olsun. O zaman kocan sana kafesteki kuş demez elinde tutmak için çaba gösterir. Göstermezse de sen kendi hayatının iplerini eline aldıktan sonra gene mutlu olma yolları bulursun. Sakın şu halinle bir de çocuk yapma zaten esir hayatından hallice yaşıyorsun zincirine bi halka daha eklemeBakım yapıyorum, Hemde aşırı çünkü çalışmadığım için Sürekli evdeyim
Bak bunu görmemiştim. Ya insanların annemsiz babamsız yaşayamam demesini bir yere kadar anlıyorum da kocamsız yaşayamam denince cinlerim tepeme fırlıyor. 19 sene bu adam olmadan yaşadın güzel kardeşim şimdi niye yaşayamıyorsun kendi başına yiyemiyor musun içemiyor musun nedir yani. Hepimiz aşık olduk rezilini de çıkardık ama hiçbirimiz ayrılınca terkedilince ölmedik. Bak sen böyle düşünürsen kocan da hisseder zaten çalışma kimseyle görüşme dışarı çıkma diye tepene binmiş iyice ezer paspas eder seni. Çok gençsin üzüldüm yaşadıklarına vr kendine müstehak gördüklerineEvet dönebilirim,ama eşime o kadar aşığım ki aşırı bağlandım son iki yılda tüm Ilgi odagim eşim oldu,boşanamam ki onsuz yaşamıyorum onunlaykende yapamıyorum
Ağlamaktan gözlerim şiş hiç uyuyamıyorum,ben o kadar severken neden böyle oluyor
Sen arkadaslarinla gezip tozman, eglenmen, dagitman, bol bol sacmalaman, sacmaliklarina gülmen gereken yaşta gitmiş evlenmişsin be yavrum. Hala daha çok gençsin. Sen beş senelik evlisin bu yaşta. Unutma koca dediğin hır yere kaçmaz ama hayat kaçıyor. Zamanı asla geriye alamıyorsun. Bu hayati bir faha yaşamayacaksın. Mutlu değilsen devam etme.Herkese merhaba Yeni üye oldum.5 senelik evliyim çocuğum yok.Yas 24 ama kendimi 79 yaşında gibi hissediyorum.Ailemden uzaktayım.Eşim sabah işe gider aksam eve gelir,yemek yer hemen ya oyun oynar yada Internete takılır.Ben konuşmazsam hiç konuşmaz benimle.Ben hayatımda böyle telefon internet bağımlısı birini görmedim eşim dışında.. Eşimin yanında hiç rahat değilim ben çok neşe dolu biriyim ama eşim çevreye ayak uydurmak istiyor.Bir örnek verecek olursam.Dışarida kafede otururken elini tutmak istiyorum ayıp diyor kızıyo bana. Dışarıda böyle evde de ya televizyon yada oyun . Arkadaş çevrem yok buraya yeni taşındık.Sabaha kadar uyumuyorum,hep düşünüyorum.Ben aşk dolu Sevgi dolu biriyim.Karsima aldım çok kez konuştum.ama aynı değişen hiçbir şey yok.Esim neden böyle sizce bana yardımci olur mu sunuz.Alllah herkesin evindeki mutluluğu daim etsin kimseyi kıskanmiyorum, ama bende eşimle romantik film izlemek dışarıda espri yapmak gülmek konuşmak istiyorum.Kendimi çok çirkin ise yaramaz biri olarak görmeye başladım.
İşe gelmeden yemeği hazırlarim,masaj yaparım daha bir şey istemeden hemen veririm ben daha ne yapmam lazım lütfen bana söyleyin.Allah hepinizden razı olsun
Mrb deniyorum ama olmuyor,bi iki gün sonra aynı eskisi gibi oluyorum.
mrb iyi geceler .Meslek eğitimi veren kurslar var izin vermiyor kiBakım filan hikaye adam seni gencecikten almış eve kapatmış üstüne beş yıl geçmiş artık muhabbet kuşu besler gibi senle ilgilenmeye bile lüzum görmüyor. Bakım yapsan iki gün daha ilgisini çekersin eee sonra. Ayrıca adam bi yerde haklı; onun hayatında senden başka şeyler de var işi var arkadaşları var. Senin neyin var: hiç. Bütün gün kocam gelsin de benle ilgilensin diye bekliyorsun. Olmaz. Bak daha genceciksin hadi üniversite olmasın da bi meslek edinme kursuna git çalış ekonomik gücün sosyal çevren olsun. O zaman kocan sana kafesteki kuş demez elinde tutmak için çaba gösterir. Göstermezse de sen kendi hayatının iplerini eline aldıktan sonra gene mutlu olma yolları bulursun. Sakın şu halinle bir de çocuk yapma zaten esir hayatından hallice yaşıyorsun zincirine bi halka daha ekleme
Dışarıda çalışmak yasak evde neler yapabilirim peki kafayı yemek üzereyimSiz istikrarlı olacaksınız ki o da değişsin. Siz vazgeçerseniz o nasıl bu durumu idrak etsin ki adam için sorun yok zaten .
Onun dışında evde veya dışarda yapabileceğiniz şeyler keşfedin . Ondan beklentinizi azaltın . Eskisi gibi tamamen verici olmayın herşeyi hazır önünde olmasın sizde dahil.
Faydalı kurslar olabilir evde el işleri vs olabilir ilginizi eşinizden çekin ve umursamayın istikrarlı olun . İnşallah ise yarar .
Mrb yorumunuz için çok tşk ederim.Hiperaktof enerji dolu yum.Ama hep içimde kalıyor,bu enerjim.Buraya yeni taşındık kafe işleten bayan gel arada kahve içelim falan dedi.3 aydır taşındık,daha bir kere bile gidemedim izin vermiyorBen evli değilim, doğrudan evlilikle ilgili bi şey söyleyemem. Ama bana sıkıntı senin adamı hayatının merkezine koyman gibi geldi. Sen mutlu, neşeli ol, içindeki sevgiyi göster ki herkes mutlu olsun.
Yeni meşgaleler bul kendine bence. Kursa git, yeni şeyler öğren, dostlar edin. Sen kendine geldikçe, daha neşeli, hareketli, anlatacak şeyleri olan biri oldukça eşinle de aranız düzelebilir. Ahşap boyama yap, dikiş-nakışa git, spora git. Çok daha neşeli olursun, eşine anlatacak hikayelerin, komik anıların olur, sohbetiniz bile şenlenir. Bunun yaşlılığı da var, tüm ömür "ah bi konuşsa" diye bir adamın ağzına bakarak geçirilmez ki.
Mrb çok tsk ederim inşallah düzelir benimde ilerde sizin gibi hamile olup sıcak yuvamda otururken buradan yine yazarmBen sana kıyamam,onca eşşekliğe rağmen hala sevip ağlıyor musun?
Kendini geri çek uzun bir süre kendi kendine takıl o yokmuş gibi davran ama trip de atmayarak. Yani seni mutlu eden birşey varmışçasına. Dikkatini çeker ve sorar zaten bir süre sonra hayırsır diye. Sonra ilgiyi üzerine çekince yok bişey diyip çık işin içinden.
Kendine de bir uğraş bul evde.
Ondan ilgi beklediğini belli etme.
Böyle yaparsan düzelir erkekler genelde ilgi üzerinde olduklarında geri çekilir.
Mrb iyi geceler Inter netten evde ek işverenlere başvuru yaptım ama geri dönüş olmadıSiz istikrarlı olacaksınız ki o da değişsin. Siz vazgeçerseniz o nasıl bu durumu idrak etsin ki adam için sorun yok zaten .
Onun dışında evde veya dışarda yapabileceğiniz şeyler keşfedin . Ondan beklentinizi azaltın . Eskisi gibi tamamen verici olmayın herşeyi hazır önünde olmasın sizde dahil.
Faydalı kurslar olabilir evde el işleri vs olabilir ilginizi eşinizden çekin ve umursamayın istikrarlı olun . İnşallah ise yarar .
Mrb inanın bende bu soruyu defalarca kez kendime soruyorum.Ama bende bilmiyorum ki acaba kör kütük aşığım ama benimde Sabrımin bir sınırı vardır.Bak bunu görmemiştim. Ya insanların annemsiz babamsız yaşayamam demesini bir yere kadar anlıyorum da kocamsız yaşayamam denince cinlerim tepeme fırlıyor. 19 sene bu adam olmadan yaşadın güzel kardeşim şimdi niye yaşayamıyorsun kendi başına yiyemiyor musun içemiyor musun nedir yani. Hepimiz aşık olduk rezilini de çıkardık ama hiçbirimiz ayrılınca terkedilince ölmedik. Bak sen böyle düşünürsen kocan da hisseder zaten çalışma kimseyle görüşme dışarı çıkma diye tepene binmiş iyice ezer paspas eder seni. Çok gençsin üzüldüm yaşadıklarına vr kendine müstehak gördüklerine
Elimden geldiğnce düzeltmeye çalışacağım.Mrb inanın bende bu soruyu defalarca kez kendime soruyorum.Ama bende bilmiyorum ki acaba kör kütük aşığım ama benimde Sabrımin bir sınırı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?