Hayal bile kurmak istemiyorum yardım

Dışarıda çalışmak yasak evde neler yapabilirim peki kafayı yemek üzereyim

Eşinizi seviyorsunuz aşıksınız buna hiçbirşey diyemem, Allah eşinizle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir evlilik nasip etsin ama neden çalışmak yasak, bir yere gidip oturmanız, arkadaş edinmeniz yasak ve siz neden bu yasaklara boyun eğiyorsunuz?

Darılmayın gücenmeyin kötü niyetle ya da sizi incitmek için yazmıyorum, evladım yaşındasınız, sizin yaşıtlarınız okuyup meslek edinirken, iş hayatına atılırken, arkadaşlarıyla gezip dolaşırken siz evde sabahtan akşama kadar eşiniz eve gelsin diye bekliyor, o istemeden her işine koşturuyorsunuz ve karşılığında bir sürü yasaklamaya maruz kalıyorsunuz, neden?

Hayat erkekler ya da evlilikler etrafında dönmüyor, elbette seveceksiniz evleneceksiniz, bir yuvanız olacak ama evlilik erkeğin dilediği gibi davrandığı, kadının yasaklandığı bir kurum değil, yasaklanmayı kendinize neden reva görüyorsunuz? Arkadaşınız olsa çıkıp bir kahve içseniz ne olabilir mesela? Ya da işe girseniz ne olur? Eşiniz bu yasaklamaları için nasıl bir açıklama yapıyor?
Çevreye mi güvenmiyormuş? Size birinin kötülük yapmasından mı korkuyormuş? Sana güveniyorum ama hayat kötü mü diyor nedir yani açıklaması.

Mutsuzsunuz çünkü eve kapatılmış bir hayat yaşıyorsunuz, özgür değilsiniz, sadece eşinizin olduğu bir dünyada yaşıyorsunuz, hayalleriniz vardır mutlaka ama yapamıyorsunuz, dışarı da yaşam akıp gidiyor, siz evde eşinizle ama kendi yalnızlığınızla boğuluyorsunuz.

Eşinizi karşınıza alın konuşun, gerekirse defalarca konuşun, böyle evlilik olmaz, bugün çocuk sahibi değilsiniz ama bir gün çocuğunuz olunca daha çok bunalıcaksınız çünkü eşiniz çocuğunuzla da ilgilenmeyecek, kadının görevi deyip çıkacak işin içinden.

Mrb çok tşk ederim güzel yorumunuz için .Bekarken böyle biri değildim özgürlüğüme düşündüm,ailemde baskıcı bir aile olmasına rağmen ve evin en büyüğü ben olmama rağmen . Diğer kardeşlerimden bir ayrıcalığım vardı benim.15 yıldan sonra ilk doğan çocuk olduğum için sanırım.lise okurken,ekstra olarak halk oyunları kursuna giderdim, gitar kursuna hiç boş vaktim olmazdı hayat doluydum.Haklinin yanında olup, halsizin karşında olurdum .Ayritende kuaför kursunda iki yıl gittim ordanda belge aldım.Okul ikinciydim ben.Ne olduysa evlendikten sonra oldu.Bu arada bazen şiddette uyguluyor bir kaç kez de aldattı.İnsan beşer dir şaşar dedim.Affetim ama unutmadım.Büyukluk bende kalsın dedim.Dısarı çıkma konusunda da bir açıklama yapmıyor Ben eskisi gibi olmak istiyorum.Birde ailem de onay vermeden evlendim.Simdi utanıyorum çekiniyorum.

Eşim 29 yaşında ben bilemezdim ki böyle olacağını.Ben Kendim çalışmadığım için evde oturduğum için.Calisip yoruluyordur bende her şeyi ile ilgileniyor dum.Canı gönülden yapıyor dum.Telefonunu şarja ben takarım, elbiseleri asla kendini alıp giymez ben kendim çıkartıp veririm ihtiyacı olmazsa zaruri oturduğu yerden kalkmaz .Ben esimdir sonuçta diyor hayat arkadim.dir.Ama bir müddet sonra ben başka odadayken bile beni çağırıp leptopu aç demesi çok zoruma gitti.Leptop onun yanında fise takmak çok mu zor.yni.Sucluyum kendime çok kızıyorum.

Spora yada dans kursuna yazil cnm. Öylelikle arkadas edinirsin ve sosyallesirsin. Bütün gün evde durmak yada yalniz gezmek insani üzüyor biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…