Mrb anlayamadım benEe sana ne kaldı bu gençlik yıllarını mutlu yaşayabileceğin?
Mrb deniyorum ama olmuyor,bi iki gün sonra aynı eskisi gibi oluyorum.Ah canim simdi sana ne diye 19 unda evlendin diyecegim
Yanlis anlama evlenmisin olmus bitmis
Kamu spotu olsun diye yaziyorum
Kendini biraz geri ceksen soguk davransan ilgilenmesen
Kavga cikarmadan surat asmadan ama
Bence hemen uzerine dusebilir
Ağlamaktan gözlerim şiş hiç uyuyamıyorum,ben o kadar severken neden böyle oluyorMrb deniyorum ama olmuyor,bi iki gün sonra aynı eskisi gibi oluyorum.
Şöyle anlatayım, dışarıda yürürken otururken gülme konuşma yüksek ses le konuşma suruya otur.Ya kendimi çok kötü hissediyorum evde de iki dk gülsem hareket li bir şarkı acarsam kulaklık tak.diyor.Not ama eşim yüksek sesle sabaha kadar isteği şeyi izler sesini açarEe sana ne kaldı bu gençlik yıllarını mutlu yaşayabileceğin?
Mrb Allah bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Darısı anne olmak isteyenlereAslında bunların direkt seninle ilgisi yok muhtemelen
Sabahtan akşama kadar çalışan insan eve gelince enerjisi zaten bitik oluyor
Beynen de bedenen de yorgun olunca sessiz sakin başka şeylerle meşgul olup kafa dağıtmak istiyor
Sana tahammülü kalmamış. Sen neden onun her dediğini yapıyosun onun evcil hayvanı mısın sana surekli emir veriyor? Kendine bi robot yaptırsın o zamanŞöyle anlatayım, dışarıda yürürken otururken gülme konuşma yüksek ses le konuşma suruya otur.Ya kendimi çok kötü hissediyorum evde de iki dk gülsem hareket li bir şarkı acarsam kulaklık tak.diyor.Not ama eşim yüksek sesle sabaha kadar isteği şeyi izler sesini açar
Bende öyle düşünüyorum bu yüzden eve gelmeden önce ararim sofrayı hazırlarim.Bi kaç saat geçtikten sonra biraz konuşalım yok diyo başı ağrıyormus.ya kapıyı açar açmaz elinde telefon uyuyana kadar.Mrb Allah bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Darısı anne olmak isteyenlere
İnşallahMrb Allah bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Darısı anne olmak isteyenlere
Elinizi tutması ayıpsa evlenmeseydi o zaman o da ayıptır ona göre tövbe yarabbiHerkese merhaba Yeni üye oldum.5 senelik evliyim çocuğum yok.Yas 24 ama kendimi 79 yaşında gibi hissediyorum.Ailemden uzaktayım.Eşim sabah işe gider aksam eve gelir,yemek yer hemen ya oyun oynar yada Internete takılır.Ben konuşmazsam hiç konuşmaz benimle.Ben hayatımda böyle telefon internet bağımlısı birini görmedim eşim dışında.. Eşimin yanında hiç rahat değilim ben çok neşe dolu biriyim ama eşim çevreye ayak uydurmak istiyor.Bir örnek verecek olursam.Dışarida kafede otururken elini tutmak istiyorum ayıp diyor kızıyo bana. Dışarıda böyle evde de ya televizyon yada oyun . Arkadaş çevrem yok buraya yeni taşındık.Sabaha kadar uyumuyorum,hep düşünüyorum.Ben aşk dolu Sevgi dolu biriyim.Karsima aldım çok kez konuştum.ama aynı değişen hiçbir şey yok.Esim neden böyle sizce bana yardımci olur mu sunuz.Alllah herkesin evindeki mutluluğu daim etsin kimseyi kıskanmiyorum, ama bende eşimle romantik film izlemek dışarıda espri yapmak gülmek konuşmak istiyorum.Kendimi çok çirkin ise yaramaz biri olarak görmeye başladım.
İşe gelmeden yemeği hazırlarim,masaj yaparım daha bir şey istemeden hemen veririm ben daha ne yapmam lazım lütfen bana söyleyin.Allah hepinizden razı olsun
Birde birde konuşalım diyo elinde telefon göz teması kurmuyorBende öyle düşünüyorum bu yüzden eve gelmeden önce ararim sofrayı hazırlarim.Bi kaç saat geçtikten sonra biraz konuşalım yok diyo başı ağrıyormus.ya kapıyı açar açmaz elinde telefon uyuyana kadar.
Bakım yapıyorum, Hemde aşırı çünkü çalışmadığım için Sürekli evdeyimBen sizin yerinizde olsam kendime bakımlar yapar sosyalleşir onun gibi elimden telefonu düşürmezdim bir süre.
O zaman eminim ki tutuşacaktır
İlginizi azaltın arkadaş edinin bakalım ne yapacak elinizi tutmak isterse siz de ayıp diyip tutturmayınBakım yapıyorum, Hemde aşırı çünkü çalışmadığım için Sürekli evdeyim
Beni beğenmediğini düşünüyorum,ama gerçekten çok temiz dış görünusume önem gösteriyorum.Coj alcak gönüllü yum.Cok Kötü durumlar oldu maddi manevi hep eşimin yanında oldumBakım yapıyorum, Hemde aşırı çünkü çalışmadığım için Sürekli evdeyim
Maddi sıkıntı hiçbir zaman problem etmedim.ne yaparsam yaranamiyorumBeni beğenmediğini düşünüyorum,ama gerçekten çok temiz dış görünusume önem gösteriyorum.Coj alcak gönüllü yum.Cok Kötü durumlar oldu maddi manevi hep eşimin yanında oldum
Beğenmese evlenmezdi herhalde?Beni beğenmediğini düşünüyorum,ama gerçekten çok temiz dış görünusume önem gösteriyorum.Coj alcak gönüllü yum.Cok Kötü durumlar oldu maddi manevi hep eşimin yanında oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?