Hayal etmemek lazımmış aslında

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.

oyuncak ayıya sarıl uyu daha iyi bu durumda.

aynı yatakta yatmaktan da mıı ? Bi gariplik yok mu sizce de ?

Şimdiye kadar olmamış madem umarım bundan sonra istediğin gibi hayal ettigin gibi olur canım. Bazen hersey düşündüğün gibi olmuyo ne yazıkki

Ne çare... ilk zmnlar oluo sarlma fln zmnla bitio zten

Evlenmeden once nasildi? Cok tuhaf, evlilik adina geriye ne kaldi? Camasir, yemek, bulasik, olursa bir cocuk?

Şimdi eşinizin bu kadar eleştiri aldığını görünce yazmaya korktum biraz ama benzer bir durum bende de var. Başkalarıyla aynı yatakta uyuyamıyorum (annem, kardeşim vb.) ya da çok duygusal bir anda değilsem sarılıp bir şey izlemek çok konforsuz geliyor. Bilmiyorum belki de eşinizin düşünce mantığı benimkiyle örtüşmüyordur ama gerçekten sormanız gerekiyor neden böylesin diye. Ayrıca ailesi nasıl insanlar ailenizin? Ailesiyle buluştuklarında fiziksel bir temasta bulunuyor mu yoksa aile ilişkileri formalite konuşmalara mı dayalı?

Görücü usulüyle mi evlendiniz?
Nişanlıyken de böyle miydi? Evliliğinizin başından beri mi böyle?
Sanki aranızda duygusal bir bağ yokmuş gibi davranıyor eşiniz. "Ben böyleyim" deyip çekilebileceği bir durum değil ki bu.

Evlenmeden önce de mi böyleydi ki?

Ben de oyleyim valla zor bi durum baskasiyla yatamam yatsam da sirtimi donerim yatarken sarilmaktan hoslanmam askimdan olsem bile. Tv izlerken falan da ayni sekilde. Rahat bir durum degil. Huy meselesi biraz sevgiyle falan alakasi yok. Tabi bendeki durum bu esinizde neden böyle bilmiyorum belki aynu sebeptendir.

Yalnizmi uyuyor yani ?

Cok tuhaf bir durun gercekten.

Bazı insanlar temastan hoşlanmaz.
Ama aynı yatakta uyumamak?
Eşimle 12 yıldır birlikteyiz 1,5yıldır evli dipdibe yaşıyoruz. Ben makinayı yerleştirirken bile belime sarılır, uyurken elimi tutar. Yazın çok sıcakta bikere yapışma dedim diye ağladığını bilirim.

Çok kırıcı eşiniz. Eşlikten çıkmış ev arkadaşı olmuş.

Ayrı takılın bence yalnız yemek yiyin, yalnız gezin, başka odada oturun, kapıyı kapatıp yatın o zaman anlar yaptığını.

Ben pek hayal kirikligi yasamamis olmami da hayal kurmama baglarim zaten:)o zaman pek de uzmuyor seni karsina cikanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…