Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Evlenmeden once nasildi? Cok tuhaf, evlilik adina geriye ne kaldi? Camasir, yemek, bulasik, olursa bir cocuk?Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Hahahahahaahdiğerleri neyse de oha yani
aynı yatakta yatmayacaksınız nerde yatcakmıs öküz? aslında o da haklı
otlak bır yer lazım ona :q:q
Allah ne etmesin seni, nasil guldum bi bilsen sen cok yasadiğerleri neyse de oha yani
aynı yatakta yatmayacaksınız nerde yatcakmıs öküz? aslında o da haklı
otlak bır yer lazım ona :q:q
Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?