Burda konu sahibi derdinden yakiniyor siz de nispet yapar gibi anlatiyorsunuz. Justin bi benzetmesi vardi, karnı ac evsiz bi insanın yanina gidip nam nam ne guzel yemek yedim karnim tok diyor musunuz? Ayni sey.Kimsenin moralini bozmak degil derdim normal olmasi gerekeni anlatiyorum. Ayrica size dokunan ne acaba? Fesatlik yapmayalim lutfen...
Burda konu sahibi derdinden yakiniyor siz de nispet yapar gibi anlatiyorsunuz. Justin bi benzetmesi vardi, karnı ac evsiz bi insanın yanina gidip nam nam ne guzel yemek yedim karnim tok diyor musunuz? Ayni sey.
Senin kocanin senle illa temas etmesini ben niye kiskanayim arkadasim. Ölmuyorum sevgisizlikten. Bunu anlatmanin yeri burasi degil. Sen burda senin yaşadıklarını yasayamiyo diye dertli bi insana oh ne guzel ben kocamla mis gibi dip dibe yan yanayim diye anlatiyosun.Yoo hicte ayni sey degil. Bu yaptiginiz resmen kiskanclik. Birinin mutlulugu bir baskasini neden rahatsiz eder hic anlamadim ama anlamak durumuna da dusmem insallah...
Nişanlıykende böyle miydi? Yani romantik zamanlar geçirmediniz mi hiç?Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Senin kocanin senle illa temas etmesini ben niye kiskanayim arkadasim. Ölmuyorum sevgisizlikten. Bunu anlatmanin yeri burasi degil. Sen burda senin yaşadıklarını yasayamiyo diye dertli bi insana oh ne guzel ben kocamla mis gibi dip dibe yan yanayim diye anlatiyosun.
Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Off herkes cok mutsuz tek sen mutlusun. Bi tek sen seviliyorsun ve herkes seni kiskaniyor tamam. Bu nasil bir ego ya allah kolaylik versin.Ben oh mis diye anlatmiyorum. Burada gereksiz polemik olusturacak kadar mutsuz musun? Ayrica diyelim ki ben ben kocamla soyleyim boyleyim demek icin yazdim farzedelim. Kisa ve oz bir sorum var. "Sana ne?" Zoruna giden ne ki konuyu bu kadar mesgul ediyorsun? Ben konuya cevap veren siradan biriyim. Sana ne oluyor yahu?
Off herkes cok mutsuz tek sen mutlusun. Bi tek sen seviliyorsun ve herkes seni kiskaniyor tamam. Bu nasil bir ego ya allah kolaylik versin.
Ya bu yorumunu 20 küsür kişi beğenmişte,ya bilmiyorum şaşırıyorum.Bir insan sevdiği,birlikte olduğu eşim dediği kişiyle ilgili bir konu açıyor.Eşi hatalı ya da hatasız.Ama senin tabirinle öküzlük yapıyor ama başka birşey.Bu kadar kolay mı birine,birinin eşine öküz demek.Bizlere bu hakkı kim veriyor gerçekten.Ben burda eşimle ilgili bir konu açsam fikir danışmak istesem ve biri benim eşime öküz dese ben kahrolurum.Yaptığı öküzlük dahi olsa,istemem insanlar bu kadar kolay bunu desin.diğerleri neyse de oha yani
aynı yatakta yatmayacaksınız nerde yatcakmıs öküz? aslında o da haklı
otlak bır yer lazım ona :q:q
Vereyim soruna cevap. Gayet mutluyum cok sukur seviliyorum seviyorum, bunlarin yeri burasi olmadigi icin birinin derdini kendi mutlulugumla deşmiyorum. Ne kadar mutlu oldugumu nasil sarılıp sarmalandigimi duymak istiyorsan mesaja gel anlatayim.En basit soruma bile cevap veremedin sonra da ego diyorsun. Benim yazdigimi kafasina takip dertlenen sensin. Allah kolaylik veriyor zaten cunku baskalarinin mutluluguyla mutlu olmak hic zor degil.
adamın yaptıgı neyse onu söyledım ben.. o zaman evlenmeyecektı konu sahıbının günahı ne, yazık degıl mı kadına?Ya bu yorumunu 20 küsür kişi beğenmişte,ya bilmiyorum şaşırıyorum.Bir insan sevdiği,birlikte olduğu eşim dediği kişiyle ilgili bir konu açıyor.Eşi hatalı ya da hatasız.Ama senin tabirinle öküzlük yapıyor ama başka birşey.Bu kadar kolay mı birine,birinin eşine öküz demek.Bizlere bu hakkı kim veriyor gerçekten.Ben burda eşimle ilgili bir konu açsam fikir danışmak istesem ve biri benim eşime öküz dese ben kahrolurum.Yaptığı öküzlük dahi olsa,istemem insanlar bu kadar kolay bunu desin.
Ben adamı savunmuyorum.Benim söylemek istediğim hatta yazdığım şey çok farklı.adamın yaptıgı neyse onu söyledım ben.. o zaman evlenmeyecektı konu sahıbının günahı ne, yazık degıl mı kadına?
ne aynı yatakta yatmak ıstıyor, ne konu sahıbıyle ılgılenıyor..ve konu sahıbının anlatmak ıstemedıgı bir sürü şey..evlenmeyecektı o zaman amacı hızmetcı aramaksa..
şimdi bu adam has öküz degıl de nedır?
Aynen geçen bi konudada ben soyledim milletin eşine ister iyi olsun kotu olsun cikip öküz vs hakaret etmek yanliş ben utaniyorum ya biraz agzimizin ayari olmali sonucta o onun eşi ve oyle bi tabirde kendi bile kullanmamis hoş ne farkeder ama azicik dikkat etsek keske bende konu acsam esime hakaret edilse haşlarım bildiginBen adamı savunmuyorum.Benim söylemek istediğim hatta yazdığım şey çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?