Hayal etmemek lazımmış aslında

Okuyunca cok dusundum
Benim hayallerime cok yakin yani bunun senle benle ilgisi yok kadinlar ister
Ama erkekler?
Hayat dizilerdeki filmlerdeki gibi degil onu biliyorum
Nisanliyken derdi ben tek uyurum yanimda biri varken uyuyamam
Guler gecerdim kafama bak
Evlendik hayal ediyorum sarmasik gibi uyuyacagiz diye yok o bir kosede ben bir kosede adam boyle alismis
Velhasil biz beklentilerimizi yuksek tutuyoruz ondan bu basimiza geliyor

İnsan eğer sevdiklerine sarılmayacaksa kime sarılacak.

ilk defa böyle bi erkek tipi duydum sürekli mi böyleydi peki ve ne kadar flört ettiniz flört döneminiz de de aynımıydı

Hoş değil, bence bu konuyu bir orta yol bularak çözmelidiniz madem o başka siz başka haysl etginiz ortada buluşmak lazım

Özünde iyidir.Ona sorsam sevgi sözle sarılma ile olmaz. Sevgi davranışla belli edilir der.Genelde umursamıyor ama bazen moralim bozuluyor. Derin düşününce işin garipliğini fark ediyorum. Bi de konuşmakla olmuyor ki.Şu saatten sonra sarılsa,öpse ne olacak.ben biliyorum ki sadece ben ısrar ettim diye sarılıyor içinden gelmedikçe değeri yok ki

Ya kacıncı yuzyıldayız hala evlılık hayalı mı kuran var..Şaka gıbısınız gercekten ..Oturun fılm gıbı hayal kurun sonra da hayal kırıklıklarıyla savasın..Evlılık hayalı nedır kı..Benım kac arkadasım vardı sızın gıbı kac sevgılısıyle sözlenıp nısanlandılar vs vs..Eee ıstedıklerı dugunden tutun gelınlık bıle umdugun gıbı olmuyor ..Evlılık bambaska bırsey aıleler karısıyor herseye..Bunu nasıl cevreden ogrenemıyor ınsanlar anlamıyorum ben..En basıtı benım dugunde dans muzıgımı ozenle sectıgım halde sacmasapan bı sarkı caldı ..Hıcbırseyı planlamaddan akısında yasamaya bakın..

Acaba siz cok sarilip,öpüyorsunuz da ondan mi skildi..eger oyleyse siz ondan daha beter olun,elinize bile dokndurtmayin,dayanamaz heralde biryerden sonra..umdugunu bulamamak nasilmis,bir yasatin esinize bence.faydasi olur belki.

Ne kadar süredir evlisin ?

Hepimizin hayalleri var ve hayallerin çok güzel
Ancak her insanın yaratılışı bir değil; birlikte uyumak çok zor bir iş, 1 yılı geçti ben hala beceremiyorum, yüz sefer kalkıyorum gecede, bazen kendimi salondaki koltuğa atıyorum gecenin bir yarısı. Eşim sever sarılıp yatmayı, gönlü olsun diye yatıyorum bir süre sonra kaçıyorum. O uyuduktan sonra uykusunda severim onu, yatakta oturur izlerim, fısıldayarak konuşurum anlatırım ona sevgimi ama sarılıp yatamam. Televizyon izlemek vs.. ev içinde de böyle, sürekli sarmaş dolaş yaşayamam. Ama bu sevgisizlik değildir, evi insanın rahat edeceği yer, özellikle uyku meselesi, bırak nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın bu şekilde davranması duygularının ifadesi değil

Evlilik böyleymiş meğer.
Ben de gün boyunca eşimle muhabbet edemedim bile, "çay ister misin"in dışında tabi.

Evet evet, dügünde saçma sapan sarkinin çikmasi ile ayri yatan koca ile gerçekten ayni seyler. Cok iyi bir kiyaslama olmus

Neyse konu sahibine soruyorum, çok merak ettim, acaba esiniz ile dügün gecesimi tanistiniz?

5 senelik evliyim hala esimle dipdibe olmazsak rahat edemiyoruz, yemek yerken bile esim ayagini ayagima degdirir illa temas olacak Bu duruma o kadar alismisim ki bu konuyu okuyunca bir an kendimi yerinize koydum ve cok kotu hissettim. Ben bu sekilde yapamazdim sanirim.

Ne iyi oldu da anlattiniz. Konu sahibi iyice moralini bozunca rahatiniz daha da yerine gelecek mi?

Yaa evlilik böyle birşey demeyin yıkılırım gerçekten. Tam da benim hayal ettiğim şeyleri yazmışsiniz olacak şey mi

Ne iyi oldu da anlattiniz. Konu sahibi iyice moralini bozunca rahatiniz daha da yerine gelecek mi?

Kimsenin moralini bozmak degil derdim normal olmasi gerekeni anlatiyorum. Ayrica size dokunan ne acaba? Fesatlik yapmayalim lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…