Ben de oyleyim valla zor bi durum baskasiyla yatamam yatsam da sirtimi donerim yatarken sarilmaktan hoslanmam askimdan olsem bile. Tv izlerken falan da ayni sekilde. Rahat bir durum degil. Huy meselesi biraz sevgiyle falan alakasi yok. Tabi bendeki durum bu esinizde neden böyle bilmiyorum belki aynu sebeptendir.
ilk defa böyle bi erkek tipi duydum sürekli mi böyleydi peki ve ne kadar flört ettiniz flört döneminiz de de aynımıydıEvlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Ne kadar süredir evlisin ?Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
diğerleri neyse de oha yani
aynı yatakta yatmayacaksınız nerde yatcakmıs öküz? aslında o da haklı
otlak bır yer lazım ona :q:q
Ya kacıncı yuzyıldayız hala evlılık hayalı mı kuran var..Şaka gıbısınız gercekten ..Oturun fılm gıbı hayal kurun sonra da hayal kırıklıklarıyla savasın..Evlılık hayalı nedır kı..Benım kac arkadasım vardı sızın gıbı kac sevgılısıyle sözlenıp nısanlandılar vs vs..Eee ıstedıklerı dugunden tutun gelınlık bıle umdugun gıbı olmuyor ..Evlılık bambaska bırsey aıleler karısıyor herseye..Bunu nasıl cevreden ogrenemıyor ınsanlar anlamıyorum ben..En basıtı benım dugunde dans muzıgımı ozenle sectıgım halde sacmasapan bı sarkı caldı ..Hıcbırseyı planlamaddan akısında yasamaya bakın..
Huy iste. Sizin icin sarilmak elzem ama benim icin degil. Ustumde yorgan agirlik yaparken biriyle sarmasik gibi sarilip uyurken kendimi hayal edemiyorum.İnsan eğer sevdiklerine sarılmayacaksa kime sarılacak.
birden kendimi gördüm mesajınızda :)Huy iste. Sizin icin sarilmak elzem ama benim icin degil. Ustumde yorgan agirlik yaparken biriyle sarmasik gibi sarilip uyurken kendimi hayal edemiyorum.
Ne iyi oldu da anlattiniz. Konu sahibi iyice moralini bozunca rahatiniz daha da yerine gelecek mi?5 senelik evliyim hala esimle dipdibe olmazsak rahat edemiyoruz, yemek yerken bile esim ayagini ayagima degdirir illa temas olacakBu duruma o kadar alismisim ki bu konuyu okuyunca bir an kendimi yerinize koydum ve cok kotu hissettim. Ben bu sekilde yapamazdim sanirim.
Ne iyi oldu da anlattiniz. Konu sahibi iyice moralini bozunca rahatiniz daha da yerine gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?