Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu