• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal ettiğimi başkaları yaşıyor

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu

Sende bazılarının hayal ettıgı hayatı yasıyorsun.
Mesela cocuk hayali olanların hayalini cocugunla yasıyorsun.
Evlensem keske diyenlerin hayalini esinle yasıyorsun.
Yatalak hastanın keske saglıklı olsam dedıgı hayatı saglıgınla yasıyorsun.

Hayat boyle bisey. Biz hayal ederiz baskaları yasar bazen.
Bazen de onlar hayal eder biz yasariz.

Her hayalimiz gercek olsa dua etmeyi veya sukretmeyı unuturduk bence.
hayatınızın Cocugunuzun saglıgınızın tadını cıkarın.

Bazen bana da oluyordu ama cok sık degil, sonra algida seçicilik oluyor diye düşünmeye basladim. Yani hamileysem herkes hamile gibi bir sürü hamile görüyordum. Normalde ama o kadar cok görmüyordum sanki diye dusunmeye başlamıştım. Bu sene bi tatil planimiz vardi gitmek istedigim tekneye kadar ayladim. Ama hic konusmadigim 2 arkadaşımda o tekneye gittiler falan. Aslinda herkes gidiyor yapıyor belki de o an bizim aklimiz onda diye bize farkli geliyor bu durum.

Sende bazılarının hayal ettıgı hayatı yasıyorsun.
Mesela cocuk hayali olanların hayalini cocugunla yasıyorsun.
Evlensem keske diyenlerin hayalini esinle yasıyorsun.
Yatalak hastanın keske saglıklı olsam dedıgı hayatı saglıgınla yasıyorsun.

Hayat boyle bisey. Biz hayal ederiz baskaları yasar bazen.
Bazen de onlar hayal eder biz yasariz.

Her hayalimiz gercek olsa dua etmeyi veya sukretmeyı unuturduk bence.
hayatınızın Cocugunuzun saglıgınızın tadını cıkarın.
Yani tabi orası öyle sahip olduklarıma şükürler olsun. Benim dediğim şey ama bu tarz genel şeyler değil nadir olan spesifik şeyler direkt nokta atılı gibi olunca şaşırmaya başladım. Yani çok kafama taktığından da değil sadece merak ettim başka yaşayan bar mı diye

Yani tabi orası öyle sahip olduklarıma şükürler olsun. Benim dediğim şey ama bu tarz genel şeyler değil nadir olan spesifik şeyler direkt nokta atılı gibi olunca şaşırmaya başladım. Yani çok kafama taktığından da değil sadece merak ettim başka yaşayan bar mı diye
Benim hayalimi suan su hayatta en nefret ettıgım ınsan yasıyor.
Bazen buna takılıyorum, sonra bakıyorum mutsuzum.
Diyorum ki kendine yapma bunu, takınca mutsuz olan sensin. Bak herkes devam ediyor hayatına. Topluyorum kendimi
Senı anlıyorum ama, bu dusunce bızı mutsuz ediyor sadece gordugun uzre.
Yani napalım, sımdı olmaz kres mesela ama ilkokulda en guzel okula yollarsın belki cocugunu. Bir yerden olmaz bir yerden olur.
Benım kı ustelık olmayacak bısey, hayal etmekten geri de duramıyorum napayım, insanım bende 😂

Aynisini arkadasima soyledim yeni 😅biz ne hayal etsek baskalari yasiyor sonra gonlum geciyor 😂bir hamilelikte gecmedi sanirim

Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Bu bazen banada oluyor. Denk geliyor galiba. Atiyorum aklimdan geçiriyorum kendime güneş şeklinde bi kolye alsam diye iki üc gun sonra tam kafamda canlandırdığım kolyeyi bi yakinimin boynunda görüyorum. Seslimi düşündüm acaba nerden duydun diye sorasim geliyor:KK14:

Bana bir kere oldu tam oldu.Üniversitede 3 yıllık sevgilim sınıfımızdan bi kızla aldattı beni.Kız o kadar arsızdı ki yüzüme karşı boynuzlarına takılıp düşme dedi.Sonra sevgilimle de ayrıldılar.Ben hep kendi işi olan biriyle evlenip izmirde yaşamak istedim bir kızım olsun istedim.O 2 sene içinde bunların hepsini yaptı.Benim istediğim hayatı yaşıyor hayat işte adil değil ki...

Belki de başkalarının yaşayacakları size malum oluyordur.
Tatil örneğiniz gayet ütopik mesela. Yani o kadar duyulmamış bir yere başkasının gitmesi hiç normal değil. Sizin hislerinizden kaynaklanıyor bence.

sizin cevrenizdeki kresler belli. cevrenizdeki tek insan olmayacaktiniz elbet cocugunu oraya göndermek isteyen. size göre bilinmeyen biryerdir baskasina göre bilindik biryer olabilir.

böyle böyle olaylar iste :KK53:

Bence sana öyle tesadüfler oluyormuş gibi geliyor. Gün içinde bir çok kişi ile konuşuyoruz bir çok haber alıyoruz ama çoğunun üzerinde durmadan geçiyoruz hemen unutuyoruz. Aslında verdiğin örneklerin hepsi normal olaylar gün içinde benzeri bir sürü haber almışsındır ama bunları daha önce düşündüğün için dikkatini çekmiştir. Ortada doğa üstü güçler falan yok yani :)

Belkide hislerin kuvvetli onlar için hissediyorsun. Bir akrabanda denesen ,hiç kimseyle paylaşma,ev alacağını bölgesine kadar düşün ama o akrabanın alacağını kendin için değil,bak baklım olacakmı?

Benim hayalimi başkası yaşıyor benim hayatımı hayal edip yaşayamayan insan dolu.. Herkes hayal eder durur ama payına düşeni yaşar. Beton ve demir yığınları hayal olmasın lütfen. Bu dünyaya bir kere geliyoruz mutlu olmak için sebeblerimiz çok..

Bu cogu insanin basina gelebilir. Oralar algi alaninizda oldugu için görüyorsunuz halbuki etrafinizda daha ne cok sey olup bitiyor... Mesela sizin hayatinizda bazilarinin hayalidir emin olun. Evlenmek isteyenlerin, cocuk sahibi olmak isteyenlerin, istediginiz yere gidemesenizde tatul plani yapıyorsunuz bunu yapamayanlarda var

Sesli düşünüosan söyledİğimiz her şey bize geri dönüyor ya ondan olabılır.Sesli düşünme.Ayrıca herkes bırbırının hayalını yaşıyor.Olayı adlandırma .

Sizdekı kompleks bence.etrafınızda olan bıten her hadıseyı kendınıze yormayın derim.elınızdekılerın kıymetını bılın.allah sükürden uzaklastırmasjn..

Back
X