• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal ettiğimi başkaları yaşıyor

Tabiki tesadüf değil hic birşeyin rastgele olmadığı gibi...bunun açıklamasını daha once dinlemiştim tam net hatırlamıyorum ama anımsadığım kadarıyla insanlarla gorustukce bir frekans bırakıyoruz ardımızda yani kişi yoğun enerjisini yönetmiyorsa ordan kaçak yapıyor oyle biseydi yani o yuzden mesela araba alan kişi de dedi ya aslinda hic aklımda yoktu birden oldu diye...

Takıntı gibi bir şey o. Hatta ismi bile var bu durumun, unuttum şimdi. Mesela ben ne sorun yaşasam o gün burda o konuyla ilgili topik çıkar karşıma. Çok düşündüğümüz için dikkatimizi çeker istediğimiz şeyler. Etrafta olan onca olayın içinde zihnimiz yanlız ilgilendiğimiz konuyu algılar.

Ama şimdi düşününce bir şey geldi aklıma. 2 seneyi geçti evleneli, çocuğumuz olmuyor çok istememize rağmen. Bu zaman zarfında aynı katda 6 komşuyuz, 4nün çocuğu oldu, şimdi sıra alt kat komşularda))) Şans getirdim apartmana mı ne:-)

Sende bazılarının hayal ettıgı hayatı yasıyorsun.
Mesela cocuk hayali olanların hayalini cocugunla yasıyorsun.
Evlensem keske diyenlerin hayalini esinle yasıyorsun.
Yatalak hastanın keske saglıklı olsam dedıgı hayatı saglıgınla yasıyorsun.

Hayat boyle bisey. Biz hayal ederiz baskaları yasar bazen.
Bazen de onlar hayal eder biz yasariz.

Her hayalimiz gercek olsa dua etmeyi veya sukretmeyı unuturduk bence.
hayatınızın Cocugunuzun saglıgınızın tadını cıkarın.

of dehset yorum okurken tüylerim diken diken oldu

Bu konulara çok kafa yormuş biri olarak şunu önerebilirim, lütfen hayaliniz kimseyle paylaşmayın ve enerjisini sevmediğiniz insanlara düşünce olarak yoğunlaşmayın. Çünkü insan denilen varlık aslında bir enerjiden (ruh) oluştuğu için düşündükçe kötü şeyler olur. %100 düşünce gücü kitabını size önerebilirim. Ve tabi en önemlisi şunu unutmayın her sine olursa olsun insanların en büyük dostu şüphesiz Allah tır. Dua ile korunun derim.
Yanlıl anlaşılmasın bu insanlar sevmediğim insanlar değil gayet de sevdiğim insanlar onlar adına mutlu oluyorum ama kendi adıma biraz üzülüyorum ben de hayal etmiştim hep başkaları gerçekleştiriyor diye

Yanlıl anlaşılmasın bu insanlar sevmediğim insanlar değil gayet de sevdiğim insanlar onlar adına mutlu oluyorum ama kendi adıma biraz üzülüyorum ben de hayal etmiştim hep başkaları gerçekleştiriyor diye
olur böyle şeyler. kafanıza takmayın. hayat bu..........rahmetli anneannemin bir sözü vardı ''kul kaderini görmeden mezara girmez''derdi.birazda akışına bırakın lütfen. Allah dermansız dert vermesin.

Bence algıda seçicilik ve dışa çok dönüklük. Ben kim napmış ne etmiş hiç bilmiyorum ki hayalimi yaşadıklarını bileyim. Bazı hayallerde çok fix oluyor mesela evlendin çocuk istemek gibi. Dolayısıyla kimse senin hayalini yaşamıyor yaşanacak olasılıklar var demek ki denk gelmesi muhakkak. Mesela sen şimdi iphone 12 alma hayali kur bi kaç aya onu da göreceksin başkasında gibi😊

Siz hayal ettiğiniz için değil farkındalığınız arttığı için öyle hissediyorsunuz. Algıda seçicilik diyoruz buna eğitimde. Bazı ihtiyaçlar hep var, senin de ihtiyaç hissettiğin zaman oluyor, olgular dikkatini çekiyor, bir bakmışsın zaten aynı şeyi düşünen başkaları varmış.

Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Son zamanlarda ne yazik ki tam olarak bunu yasiyorum

Cok sevdigim bi ilçe var bize yakın hep evlenirsem yada kendi evim olursa orda olsun isterdim bana huzur veren bir yerdi normalde bulunduğun ilde herkes bizim bulunduğumuz ilçede yaşamak ister daha merkesi diye geçen bi yakınım orada ev tuttu resmen içine öküz oturdu derler ya öyle oldu

Mesela mobilyada cok sevdigim bi tarz var herkesin tam mamasıyla cok iyi bilip benimsedigi gecen bi akrabam evlenip evi tam benim istediğim gibi düzmüş yada ailemden ayri eve çıkmayı cok isterdim yıllardır hayalini kurarken herkes için ayni şehirde sacuma olan şeyi başka bir akrabam yapıyor suan

hayal kurmanin kendisi guzel degil mi zaten,

yasamak kismi ayri, olsa iyi olur da olmuyor diye hayal kurmaktan vazgececek degiliz sukur :nazar:

siz devam bence...:21:

Benim hayalimi suan su hayatta en nefret ettıgım ınsan yasıyor.
Bazen buna takılıyorum, sonra bakıyorum mutsuzum.
Diyorum ki kendine yapma bunu, takınca mutsuz olan sensin. Bak herkes devam ediyor hayatına. Topluyorum kendimi
Senı anlıyorum ama, bu dusunce bızı mutsuz ediyor sadece gordugun uzre.
Yani napalım, sımdı olmaz kres mesela ama ilkokulda en guzel okula yollarsın belki cocugunu. Bir yerden olmaz bir yerden olur.
Benım kı ustelık olmayacak bısey, hayal etmekten geri de duramıyorum napayım, insanım bende 😂
O kadar istiyorum ki soyle karşına tam istediğin gibi sana aşkla bakan bir adam ciksin seni sevsin sevsin boyle sarmalasın aşkla sonra da bir nikah düğün ayyy bir de bebe oldum mu ne tatlı guzel mutlu hayatin olucak:KK36:
Tanımıyorum seni ama yorumlarini matrakligini cok seviyorum Allahim gönlüne göre versin en kisa sürede kendi hayallerini yaşarsın insallah :KK200:

Sende bazılarının hayal ettıgı hayatı yasıyorsun.
Mesela cocuk hayali olanların hayalini cocugunla yasıyorsun.
Evlensem keske diyenlerin hayalini esinle yasıyorsun.
Yatalak hastanın keske saglıklı olsam dedıgı hayatı saglıgınla yasıyorsun.

Hayat boyle bisey. Biz hayal ederiz baskaları yasar bazen.
Bazen de onlar hayal eder biz yasariz.

Her hayalimiz gercek olsa dua etmeyi veya sukretmeyı unuturduk bence.
hayatınızın Cocugunuzun saglıgınızın tadını cıkarın.
Tam aradıgım yorum olayı özetlemiş 👌👌

Back
X