- 13 Ekim 2016
- 3.727
- 6.629
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayalimi suan su hayatta en nefret ettıgım ınsan yasıyor.
Bazen buna takılıyorum, sonra bakıyorum mutsuzum.
Diyorum ki kendine yapma bunu, takınca mutsuz olan sensin. Bak herkes devam ediyor hayatına. Topluyorum kendimi
Senı anlıyorum ama, bu dusunce bızı mutsuz ediyor sadece gordugun uzre.
Yani napalım, sımdı olmaz kres mesela ama ilkokulda en guzel okula yollarsın belki cocugunu. Bir yerden olmaz bir yerden olur.
Benım kı ustelık olmayacak bısey, hayal etmekten geri de duramıyorum napayım, insanım bende![]()
Aylardir araba araba diye düşünüp duruyorum ama yanina evde eklicem tahmini ne kadar zamana hallolurSesli düşünüosan söyledİğimiz her şey bize geri dönüyor ya ondan olabılır.Sesli düşünme.Ayrıca herkes bırbırının hayalını yaşıyor.Olayı adlandırma .
Gerçekten ben de enerji kaynaklı oldugunu düşünüyorum bu durumunBu konulara çok kafa yormuş biri olarak şunu önerebilirim, lütfen hayaliniz kimseyle paylaşmayın ve enerjisini sevmediğiniz insanlara düşünce olarak yoğunlaşmayın. Çünkü insan denilen varlık aslında bir enerjiden (ruh) oluştuğu için düşündükçe kötü şeyler olur. %100 düşünce gücü kitabını size önerebilirim. Ve tabi en önemlisi şunu unutmayın her ne olursa olsun insanların en büyük dostu şüphesiz Allah tır. Dua ile korunun derim.
bu yüzden o bağı kesin. aynı şeyleri bende yaşadım biliyorum.Gerçekten ben de enerji kaynaklı oldugunu düşünüyorum bu durumun
En nefret ettiğin insanla aranda sanki bir bağ olusturuyor bu yoğunlaşma
Aynı şeyleri düşünmeye filan başlıyorsun
Çok ilginç.
Kafanı başka işlere yor diyorum ben. Birde elde edebilcegin şeylerin hayalini kur hep mutlu olursunMerhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Ee sonuç?Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Çok daha iyisini yaşarsınız umarım, hayallerinizin de ötesinde olurBenim hayalimi suan su hayatta en nefret ettıgım ınsan yasıyor.
Bazen buna takılıyorum, sonra bakıyorum mutsuzum.
Diyorum ki kendine yapma bunu, takınca mutsuz olan sensin. Bak herkes devam ediyor hayatına. Topluyorum kendimi
Senı anlıyorum ama, bu dusunce bızı mutsuz ediyor sadece gordugun uzre.
Yani napalım, sımdı olmaz kres mesela ama ilkokulda en guzel okula yollarsın belki cocugunu. Bir yerden olmaz bir yerden olur.
Benım kı ustelık olmayacak bısey, hayal etmekten geri de duramıyorum napayım, insanım bende![]()
Yemin ediyoruum aynısı bendede oldu hep halada oluyo birebir aynıyız ya şokdayımmm sonrada biz onları yapınca aaa benden gördü de kıskandı denilmezsin diye vazgeçiyorum yapmıyorumMerhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Bu durum bir tek benim mi başıma geliyor diyordumMerhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Sonuç derken ?Ee sonuç?
İşte benim bunlar tanımadığım değil de en yakınlarım tarafından yapılıyorBenimde çok beğendiğim ölüp bittiğim bir motor var ama öyle böyle bir şey değil..Geçen gün eve giderken aklıma geldi yolda onu düşüne düşüne giderken aynı rengi,aynı modeli,hatta yapıştırmak istediğim stickerdan bile vardı üzerinde bağırta bağırta yanımdan geçmez mişaka yapmıyorum eve gidene kadar ağladım..zaten hayal olarak kalacak bir hayal...İstanbul’da bir ev parası fiyatı
tabi bir de yüksek sürüş performansı gerektiriyor...içim buruldu haliyle..elalem canlısına binerken ben maketini aldım koydum başucuma napim
![]()
Kader...Merhaba hanımlar sizde de böyle oluyor mu merak ediyorum bana çok ilginç gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep böyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat çok yakınlarımdan biri bunu gerçekleştirmiş ama hiç gündemde yokken. Hayır yani kimseye de söylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı öyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama öyle çok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum çok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini çok beğeniyorum ama çok aşırı pahalı almam mümkün değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hiç aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugün almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hiç aklımda yoktu öyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da çekememezlik asla değil ama sadece artık ilginç gelmeye başladı bu durum. Mesela geçen sen çocuğumu bir kreşe göndermek istiyordum çok araştırmıştım öyle çok bilindik bir yer de değil ama bir özelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize göre pahalıydı göndermezdik çok üzülmüştüm bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gerçekten çok yakınımda olan insanlar çocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi öyle çok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa üstü bir güç sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de öyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu
Aynen sonra biz yapınca benden gördü oluyor araba için para biriktiriyordum ama tabi 3-4 yıla anca alırım ama bu durumda alamayacağım herhalde benden gördü olacakYemin ediyoruum aynısı bendede oldu hep halada oluyo birebir aynıyız ya şokdayımmm sonrada biz onları yapınca aaa benden gördü de kıskandı denilmezsin diye vazgeçiyorum yapmıyorum
Olabiliyor böyle şeyler..sonuçta zevkler aynı ortak olabiliyor bir şekilde..İşte benim bunlar tanımadığım değil de en yakınlarım tarafından yapılıyor