hayal kırıklığı ... mı ??

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Az önce erkek arkadaşımın facebook hesabını açtm . Bildirim vardı x kişisi arkadaşlık isteğinizi kabul etti diye .
Bir kız baya da güzel bir kız ... SArışın falan . Kızla hiç ortak arkadaşları yok .
Sordum kızı tanımıyorum belki önceden eklemişimdir dedi . biz 1 senedir beraberiz . Ve bu kız herkesi kabul eden bir kız bir sürü arkadaşı var binlerce ...
Delirdim tabi .
Mesaj attım eklediysen ekledin ne yapayım dedim . Rahat görünmek istiyorum şu an . Arkadaşlarıylaydı en azından eve geçene kadar .
Bütün facei beraber fotolarımızla doluyken böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum . Ama belli ki eklemiş...
Baya baya güzel ama pek sağlam olmayan bir kız benim o çok güvendiğim sevgilim tarafından eklenmiş bu nasıl iş :S
:47::47::14::14:

sen de çok yakışıklı bi erkek ekle sonra sana kim bu falan derse aynı şeyleri söyle :)

benim erkek arkadaşımın da face inde bi kız vardı o da tekin olmayan bi tipti kim bu dedim tanımıyorum dedi ben de o zaman o kızın burada işi yok bi yanlışlık olmuş heralde dedim sildim o kızı. sana aynı şeyi yap diyemem çünkü bazı erkekler gelemezler böyle kıskançlıklara ama onu en çok tanıyan sensin ne yapacağını bilirsin

Az önce erkek arkadaşımın facebook hesabını açtm . Bildirim vardı x kişisi arkadaşlık isteğinizi kabul etti diye .
Bir kız baya da güzel bir kız ... SArışın falan . Kızla hiç ortak arkadaşları yok .
Sordum kızı tanımıyorum belki önceden eklemişimdir dedi . biz 1 senedir beraberiz . Ve bu kız herkesi kabul eden bir kız bir sürü arkadaşı var binlerce ...
Delirdim tabi .
Mesaj attım eklediysen ekledin ne yapayım dedim . Rahat görünmek istiyorum şu an . Arkadaşlarıylaydı en azından eve geçene kadar .
Bütün facei beraber fotolarımızla doluyken böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum . Ama belli ki eklemiş...
Baya baya güzel ama pek sağlam olmayan bir kız benim o çok güvendiğim sevgilim tarafından eklenmiş bu nasıl iş :S
:47::47::14::14:

sen daha simdiden bu kadar sIkbogaz edersen bu cocugu, ooo, alir basini gider, sonra kovalayan olur, aci cekersin.
ve sen boyle davranirsan senin icin ''kendine guveni yok'' diye dusunecektir. kendine guveni olmayan kizlara asik olmaz erkekler, olsalar da bu durumu farkettiklerinde sogumaya baslarlar.
birak istedigini eklesin listesine, sen yeter ki kendine guven, sana hayran olsun...hatta o seni kiskansin...

tatlım eger bu kızın arkadas lıstesı bayag kabarıksa,sevgılısı varmıs yokmus takmaz yanı .oyle kızlar var ki adamı yoldan cıkartmak ısteyen neler neler..kotu dusunmene neden olmak ıstemem ama ,hayal kırıklıgı olarak algılaman cok normal .zaten su facebook cıktı mertlık bozuldu:47: ayrıca sevgılın face yı profosyonel kullanıyorsa eger,bırlıkte ftografları gızlemıs olabılır .yanı sadece belırlı kısıler gorsun olarak ayarlanabılıyor .of ya bu erkekler neden boyle..ne hakları var kı huzursuz yapmaya bız kızları.erkeklerın hepsı aynı valla.gozlerı hep dısarda doymuyolar doymuyorlar:57:

Son düzenleme:
Peki bu kız listesnde bi sürü erkek olup fotograf ve durumlarına binlerce yorumlar yapılan bi kız mı işte anlam veremediğim niye ekliyolar böle tipleri benim de başıma gelmişti ayrıldığımız dönem ama bildiğimi bilmiyo sonra silmiş zaten bende hesap soramadım içimde kaldı yani sen sifresini biliyosun senin tepki verceğini üzeceğini bile bile nasıl ekliyor

Son düzenleme:
Kız çok geç kabul etmiş bu da unutmş işte . Kız bildiğin kaşar .
Sevgilim gözümün içine bakar yıldönümü için aylardır uğraşıyor planlar yapıyor . Aklım almadı ...

Üzerinde durmayın o zaman kafanızı yordukça huzursuzluğunuz ilişkinize yansır unutmus zaten bulunmasının alemi yok silin gitsin gereksiz insanlar canınızı sıkmasın

Elbette aldatma sayılır böyle hazmedilemeyen seyler ilerde daha büyük sorunlara yol acar ayrılmakta kararlı mısın cok önceden eklemiş diyorsun gerci sordugunda da seni rahatlatıcak düzgün bir açıklama yapmamış belki konuyu kapatmak istemiş büyüyeceğini tahmin etmemişte olabilir...
Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı..

bu aldatma sayılmaz mı diye sormuşsun herkesin sınırı kendine göredir.
bu durum kimine göre kavga çıkarılacak bir sebep olmayabilir diye.
anlattığın kadarıyla kız pekte sevgilisi varmış yokmuş gibi düşünecek bir kız değil.
erkek arkadaşınla konuşup halletmen en iyisi.

Büyük olaslıkla ben hayatında yokken eklemiş bu kızı . Boşuna pek yemin etmez çünkü . Sabaha kadar yeminler etti.
Bu kadar gözümün içine bakarken bunu yapabileceğine inanmak istemiyorum umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmam (:

Sizin aranızdaki muhabbet nedir bilmiyorum. İnsanlar derken inanmazdım ama geçen gün aynısı başıma geldi. Face'e girdim, X kişi arkadaşlık isteğinizi kabul etti diye bir uyarı geldi. İsim tanıdık gelmedi, bir açtım baktım, çocuğu ne tanırım ne ederim, hiç ortak arkadaşımız vs. miz hiçbir şeyimiz yok ve eklemediğimden de gayet eminim ki zaten çocuğu sildikten sonra bir baktım arkadaş olarak ekleme seçeneği kapalı, yani öyle bir şey olması mümkün değil. O yüzden bu tür konularda emin olmanı öneririm bir şeyler yapmadan önce. Ama şöyle bir şey de var ki ben bu durumu erkek arkadaşıma direk ve hiç geciktirmeden söyledim sonra unuturum bir şey olur yine vs. diye, erkek arkadaşın eğer doğruyu söylüyorsa eksikliği bu noktada olmuş...

Canım ben gördüm x kişisini kabul etmiş diye o dışardaydı onun faceine ben girdim . Eminim ki söylerdi . Yargısız infaz yaptım galiba ama aldatılmak ölümden daha kötü benim için :S

Canım ben gördüm x kişisini kabul etmiş diye o dışardaydı onun faceine ben girdim . Eminim ki söylerdi . Yargısız infaz yaptım galiba ama aldatılmak ölümden daha kötü benim için :S

Kabul eden erkek arkadaşınsa biraz sıkıntılı bir durum... Ama yine de % 100 emin olmanı öneririm her anlamda...

bi kere birisi listemde ekli görünüyordu ama çocuga arkadaşlık göndermemiştim..kabul falanda etmemiştim.çocuk msj atmış bana o zaman farkettim..tabi bu facebookun ilk zamanlarıydı şimdi öyle rahatça olmuyo tabi

Aylar öncesinden eklenmiş olabileceğini söylüyor erkek arkadaşım kızı eklemiş . Ama ben birlkte olduğumz süre zarfında hiç rastlamadım bir aldatma girşimine

Back
X