• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı şiddetli bir duygu vesselam.

S shot seni bu soru ile sahalarda görmek isteriz :KK53:

ayy cınım takıntıdan oluyomuş dimi , böyle duramıyomuşun sormadan falan : D

çok sempatik bence lütfen daha fazla yap bunu :KK53:

Şu malum konudan sonra cidden fenalaştım

office office ben de öyle istiyorum zaten. 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot 'ın söylediği gibi çok merak ediyorum kim hangi şehirde yaşıyor diye. Aşırı bir merak gelişti bende son zamanlarda.

Konunu okuyunca ilkokula ilk başladığım güne kadar gittim.
Nekadar çok arkadaşım olmuş ama meğer nekadar hepsi boşmuş.
Çok kullanıldım diyecem de hadi ordan kimi kandırıyosun, ben kendimi kullandırttım. Her insan bi hüsran oldu kimseye de sormamıştım neden uzaklaştık neolduda diye...

Taa kii geçen aya kadar bi arkadaşım canım dediğim kardeşim dediğim boş olan her vaktimi ona ayırdığım sürekli evimde kalan, evinde kaldığım, çocuklarını olmayan çocuğumun yerine koyduğum, eşi de eşimin enyakın arkadaşı olan arkadaşım bi ona sordum bugüne kadar neden uzaklaştık diye.

Buara böyle dedi ? Bu nedemek tüm işlerimi sana hallettirdim, çocuklarımı gözüm arkada kalmadan Eşek gibi baktırdım, hastada olsan sırf temizlikçiye para vermiyim diye evimi temizlettim,sünnetide yaptım eee

Sana ihtiyacım kalmadı demek.

Bundan sonra nahh kullandırırım kendimi.
:)
Aynen
Annem de vakti zamaninda arkadasa deyilde akrabalara cok ama cok iyilik yapmis. Bir cogunu hatirlarim. Biri yanizda uc sene kaldi okudu, sonra babam sayesinde meslek sahibi oldu.
Ama ne dediler biliyor musun? Huya gelmis bize bakmis. Sabahtan aksama
Kadar olulda olan ogrenci kiz bize bakicilik yapMis, ki hep bizi kovardi yanindan arkadaslari bizdeykrn filan , hatta bana anlasma imzalatmisti, ben daha 7 yasindayim.
Herneyse sinra babama da senin hic bir katkin olmadi bunisi bulmamda, su kisin oldu diye ona da haddini bildirdi :) bunlari tabi iki cocugunu da sezeryanla bizim evde dogurduktan sonra soyledi. 4 tane ablasina deyilde geldi anneme yuk oldu.

Insanlar cig sut emmis.
Annem bana once kendi i dusun der, once cok bencil annem diye dusunurdum ama anliyorum simdi nedemek Istedigini.

O yuzden iyilik Yapiyorsan ya pisman olmiyacagij seyi yapicaksin, ya sirf Allah rizasi icin yapicaksin, ya da sana zor geliyor ve ilerde Kullanildim diye uzulebilirsen yapmiyacaksin.

Dogru yoldasin arkadasim.

bi arkadaşım vardı. ama nasıl seviyorum. çok samimiyiz ya. her derdini kendi derdim gibi sahipleniyorum. mutlu olsun diye türlü şeyler yapıyorum. boşanma aşamasından geçti. her sıkıntısında yanındayım falan. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor.
sonra işe girdi. yeni insanlar yeni çevre... afedersiniz biyerleri kalktı. para olunca huzuruda buldu sanırım. önce soğuk soğuk konuşmalar. cevap vermemeler. sonra telefonu hiç açmamalar. hızını alamayıp meşgule atmalar falan. bu arada yeni bi yuva kurdu. hep başkasından duydum. kendi kendine uzaklaştı gitti. hiç sormadım sorun ne neden böyle yapıyorsun diye. madem öyle sende bana uzak ol dedim çektim kendimi.
sonra :)))
yine bi ayrılık acısı. yaslanacak omuz aramalar... ben burdayım. omzumda burda :D ama sen bana artık ulaşabilir misin acaba :63::63::63::63::63:

velhasıl dost dost diye nicesine sarıldım.. neyse daha fazla dramatize etmeyim :KK53:

Valla benim bu modda tek dostum var o da erkek. 5 ay görüşmeyyyip "lan bugün noldu bak çok komik" diye lafa girebiliyor. Düğünüme bile gelmemiştir ama yine de küsmez uzaklaşmayız. Onun dışındakilerle uzun süre konuşmasak mutlaka bir taraf nerrelerdesin siteminde bulunur.

kendini kıyasladığın adamın binlerce okuru var. Gereksiz ve saçma bir kıyaslama olmuş iki satır yazmakla o kişinin yerini alamıyorsun madem içindekileri yazacaksın karşındaki köşe yazarına laf sokmadan yaz derim alakaya maydonoz olmuş hani kıyaslanabilecek değilsin o kişiyle

Arkadasinizin size deger vermedigini göstermez ki bu.
Gecmiste zaten sizin samimiyetinizi, arkadasliginizi hissetmese o kadar samimi olabilir miydi sizle?
Bence tamamen kisilik meselesi. Baska birsey degil.
Eminim siz bir süre sürekli olarak görüsseniz, o kisi yine eskisi gibi yakin davranacak size.
Bende kisilik olarak uzun süre görmedigim ama samimi oldugum arkadaslarimla eskisi gibi olamam.
Niye bilmiyorum, gercekten elimde olan birsey degil. Ama sanki 1-2 aydir taniyormus gibi de olmam.
Sicak davranir, fakat yinede eskisi gibi sacini cekip, kolunu tutup ne bileyim yanaklarini sIkamam.
Ama deger vermedigim icin degil. Dege vermesem görüsmem, görüsmemizin kesilmesi bir evlilik, bir sehir degistirme vs vs. olmaz baska sebepler olur.
Hep sizin gibi insanlara özenmisimdir ama. Kaldigi yerden devam edebilenlere. Bu cok güzel birsey.
Üzmeyin kendinizi bu kadar.

kendini kıyasladığın adamın binlerce okuru var. Gereksiz ve saçma bir kıyaslama olmuş iki satır yazmakla o kişinin yerini alamıyorsun madem içindekileri yazacaksın karşındaki köşe yazarına laf sokmadan yaz derim alakaya maydonoz olmuş hani kıyaslanabilecek değilsin o kişiyle

Bu kadar sert bir tavir takinmasaydiniz keske. Gayet keyifli bir yazi olmus, her ne kadar icerigi arkadas icin üzücü olsada.
Kimin kimle kiyaslanabileceginin kararini keske siz vermeseniz. Ayrica herkesin binlerce okuru var dediginiz insanida elestirebiliriz, dokunulmazligi yok ki.

Bu kadar sert bir tavir takinmasaydiniz keske. Gayet keyifli bir yazi olmus, her ne kadar icerigi arkadas icin üzücü olsada.
Kimin kimle kiyaslanabileceginin kararini keske siz vermeseniz. Ayrica herkesin binlerce okuru var dediginiz insanida elestirebiliriz, dokunulmazligi yok ki.
alakası olmayan bir yerde eleştirmek saçma olmuş.

ya bu mesajlar ne böyle, hiç troll olamıyosun haa

sana ''troll nasıl olunur?'' rehberi hazırliycim
İnsanın içinde olacak o demek ki. Benden bu kadar çıkıyor. Ama biliyorsunuz, bu soruları sormamın tek nedeni sormadan duramıyor olmam, çok merak ediyor olmam. Başka bir sebebi asla yok, olamaz da.

at.webp

Arkadasın her seyde kendini garantiye alma egiliminde, ilişkisinden belli. Böyle insanlar fazla düşüp kalkmadıkları için olgunlasmıyorlar. Araya zaman girince kaldıgın yerden, aynı samimiyetle devam edebilmek belli bir olgunluk gerektiriyor.

Back
X