- Konu Sahibi bogurtlenkusu
ayy cınım takıntıdan oluyomuş dimi , böyle duramıyomuşun sormadan falan : D
çok sempatik bence lütfen daha fazla yap bunu![]()
Şu malum konudan sonra cidden fenalaştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cınım takıntıdan oluyomuş dimi , böyle duramıyomuşun sormadan falan : D
çok sempatik bence lütfen daha fazla yap bunu![]()
Şu malum konudan sonra cidden fenalaştım
:)Konunu okuyunca ilkokula ilk başladığım güne kadar gittim.
Nekadar çok arkadaşım olmuş ama meğer nekadar hepsi boşmuş.
Çok kullanıldım diyecem de hadi ordan kimi kandırıyosun, ben kendimi kullandırttım. Her insan bi hüsran oldu kimseye de sormamıştım neden uzaklaştık neolduda diye...
Taa kii geçen aya kadar bi arkadaşım canım dediğim kardeşim dediğim boş olan her vaktimi ona ayırdığım sürekli evimde kalan, evinde kaldığım, çocuklarını olmayan çocuğumun yerine koyduğum, eşi de eşimin enyakın arkadaşı olan arkadaşım bi ona sordum bugüne kadar neden uzaklaştık diye.
Buara böyle dedi ? Bu nedemek tüm işlerimi sana hallettirdim, çocuklarımı gözüm arkada kalmadan Eşek gibi baktırdım, hastada olsan sırf temizlikçiye para vermiyim diye evimi temizlettim,sünnetide yaptım eee
Sana ihtiyacım kalmadı demek.
Bundan sonra nahh kullandırırım kendimi.
Şş, olm açıklama da kuul kalsın lenoffice ben de öyle istiyorum zaten.
3 tam 1 robot 'ın söylediği gibi çok merak ediyorum kim hangi şehirde yaşıyor diye. Aşırı bir merak gelişti bende son zamanlarda.
Şş, olm açıklama da kuul kalsın len
Açıklamadım yavrum ya.Şş, olm açıklama da kuul kalsın len
Açıklamadım yavrum ya.![]()
kendini kıyasladığın adamın binlerce okuru var. Gereksiz ve saçma bir kıyaslama olmuş iki satır yazmakla o kişinin yerini alamıyorsun madem içindekileri yazacaksın karşındaki köşe yazarına laf sokmadan yaz derim alakaya maydonoz olmuş hani kıyaslanabilecek değilsin o kişiyle
alakası olmayan bir yerde eleştirmek saçma olmuş.Bu kadar sert bir tavir takinmasaydiniz keske. Gayet keyifli bir yazi olmus, her ne kadar icerigi arkadas icin üzücü olsada.
Kimin kimle kiyaslanabileceginin kararini keske siz vermeseniz. Ayrica herkesin binlerce okuru var dediginiz insanida elestirebiliriz, dokunulmazligi yok ki.
alakası olmayan bir yerde eleştirmek saçma olmuş.
İnsanın içinde olacak o demek ki. Benden bu kadar çıkıyor. Ama biliyorsunuz, bu soruları sormamın tek nedeni sormadan duramıyor olmam, çok merak ediyor olmam. Başka bir sebebi asla yok, olamaz da.ya bu mesajlar ne böyle, hiç troll olamıyosun haa
sana ''troll nasıl olunur?'' rehberi hazırliycim
Ahhaha, seni gidi seni.İnsanın içinde olacak o demek ki. Benden bu kadar çıkıyor. Ama biliyorsunuz, bu soruları sormamın tek nedeni sormadan duramıyor olmam, çok merak ediyor olmam. Başka bir sebebi asla yok, olamaz da.
kendini kıyasladığın adamın binlerce okuru var. Gereksiz ve saçma bir kıyaslama olmuş iki satır yazmakla o kişinin yerini alamıyorsun madem içindekileri yazacaksın karşındaki köşe yazarına laf sokmadan yaz derim alakaya maydonoz olmuş hani kıyaslanabilecek değilsin o kişiyle
İstemeden, kazara, bilinçsizce, şuursuzca, kendisiyle kendimi ıyaslama cüretinde bulundum.utanmaz seni, Yılmaz Özdil'e darbe teşebbüsünde mi bulundun