• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı şiddetli bir duygu vesselam.

Bence fazla abartıyosun. Ama ben şey farkettim. Sanki bu hisleri biraz kendin yaratmışsın gibi.tam açıklayamadım da nasıl denir biraz kastırıp bu duygulara kapılmışsın gibi. Yazının iticiliğinden belki biraz. Çok basit şekilde anlatılabilecek bi olayı çok karmaşık hale getirmişsin edebiyat yapmaya çalışırken.sıkıldım okurken. Çakma köşe yazısı okudum gibi geldi açıkçası.yorucu ve itici yazım şeklinden asıl derdine odaklanılamıyor kusura bakma

Konuyu ozetliyim..klasik hikaye..universitede iki yakin arkadas varmis yedikleri ictikleri ayri gitmeyen.sonra bu arkadas mantik cercevesinde birini bulmus onunla yasamaya baslamis.konu sahibinide az aramaya baslayip soguk davranmis birde.
Konu sahibide bu durumu yeni anliyor..yeni anladigi icin soka girmis bu kadar uzun uzadiya bi gazetenin kose yazari havasina burunup zorla suslemeye calismis.

Yahu ne gerek var yok.x y problemi yok yilmaz ozdil.bilmem.ne..bisey cikacak sandim.sonuna kadar okudum birde..kadinlar kulubu burasi
Hay ağzına sağlık ya. Ne çıkacak diyorum ben de.ordan burdan araklanıp ortaya karışık yapılmış yazım üslubu da gerdi gece gece. Bana da noluyosa....

Bence fazla abartıyosun. Ama ben şey farkettim. Sanki bu hisleri biraz kendin yaratmışsın gibi.tam açıklayamadım da nasıl denir biraz kastırıp bu duygulara kapılmışsın gibi. Yazının iticiliğinden belki biraz. Çok basit şekilde anlatılabilecek bi olayı çok karmaşık hale getirmişsin edebiyat yapmaya çalışırken.sıkıldım okurken. Çakma köşe yazısı okudum gibi geldi açıkçası.yorucu ve itici yazım şeklinden asıl derdine odaklanılamıyor kusura bakma
Böyle güzelce eleştir, canımı yi bacım. Tişikkirlir.

Back
X