hiç konuşmayı denediniz mi
bu tür şeyler söylediğinde ben kırılıyorum amacım senden hesap sormak değil gibisinden ?
konuşuyorum söylüyorum olay kapanıyor.
ama kısa zaman sonra yine aynı şey oluyor.
sinirleniyor ve sinirlendiği zaman söyledikleri gerçekten ağır şeyler.
hep üstü örtüldü bugüne kadar.
çünkü biz birbirimizin yüzünü görünce kavgayı felan unutuyoruz.
ya da yanyanayken kavga ettiysek, birkaç gün sonra bişey olmamış gibi davranmaya başlıyoruz.
ama işte ben ne kadar konuşsam da anlamıyor. O HEP KENDİSİ HAKLI.
İşin zor canım. Elbette kişisel alanıdır, özelidir ama senden gizlisi olmamalı. Eklesin arkadaşlarını elbette ama senin rahatsız olduğun kişilere mesafeli durmalı.
Açıkçası sevgilinin davranışları yanlış. Bence ilişkiniz resmiyet kazanmadan, iyi düşün. Otur konuş sevgilinle ve ona göre karar ver.
konuşuyorum söylüyorum olay kapanıyor.
ama kısa zaman sonra yine aynı şey oluyor.
sinirleniyor ve sinirlendiği zaman söyledikleri gerçekten ağır şeyler.
hep üstü örtüldü bugüne kadar.
çünkü biz birbirimizin yüzünü görünce kavgayı felan unutuyoruz.
ya da yanyanayken kavga ettiysek, birkaç gün sonra bişey olmamış gibi davranmaya başlıyoruz.
ama işte ben ne kadar konuşsam da anlamıyor. O HEP KENDİSİ HAKLI.
sen yabancı biri değilsin
nişan falan düşündüğünüze göre hayatını birleştireceği kişisin
yarın evlenincede mi benim özel hayatım diyecek
aynı şeyi sen yapsan ne yapar acaba
Senin erkek arkadaşını çok sevdiğin belli..Ki bence o da buna güveniyor..
Bu sebepten daha buna benzer çok olay yaşanacaktır aranızda..
Ve hepsi de kısa zamanda unutulacaktır..
Eğer "çok seviyorum asla ayrılamam" diyorsan bu şekilde bir ömür geçirmeye hazır olmalısın..
Ama dayanamayacağını hissediyorsan, o zaman daha fazla uzatma bence..
Bu insan 4 yıldır böyleyse eğer ve 4 yıldır bütün bu davranışlarını "unutan" bir sevgilisi varsa..değişmesini beklemek manasız...
seni anlıyorum ama böyle olmaz
üstünü örttüğünüz konuşmaktan kaçındığınız şeyler bir bir yolunuzu tıkar
ne olduysa o an çözmelisiniz
tamam kavga anında sinirli olabilir ama siniri geçtiği zaman oturup ciddi cddi konuşmalısın
seni üzmeye ağır seyler söylemeye ne hakkı var ki?
Senin erkek arkadaşını çok sevdiğin belli..Ki bence o da buna güveniyor..
Bu sebepten daha buna benzer çok olay yaşanacaktır aranızda..
Ve hepsi de kısa zamanda unutulacaktır..
Eğer "çok seviyorum asla ayrılamam" diyorsan bu şekilde bir ömür geçirmeye hazır olmalısın..
Ama dayanamayacağını hissediyorsan, o zaman daha fazla uzatma bence..
Bu insan 4 yıldır böyleyse eğer ve 4 yıldır bütün bu davranışlarını "unutan" bir sevgilisi varsa..değişmesini beklemek manasız...
arkadaşa katılıyorum
böyle devam ederse seni kaybedeceğini göstermelisin ona
göster ki kendine çeki düzen versin
bu kız benden ayrılamaz düşüncesini sil kafasından
arkadaşa katılıyorum
böyle devam ederse seni kaybedeceğini göstermelisin ona
göster ki kendine çeki düzen versin
bu kız benden ayrılamaz düşüncesini sil kafasından
bencede o senin birgün yanında olmayacagını görese emınım davranıslarıda degişecek. ve kafanda bu kadar soru ıle evlenmeye adım atabilmeyı gercekten istiyor musun? yargılamıyorum sadece soruyorum
öyle onsuz yaşayamam, ölürüm biterim demiyorum.
ama onu özlemekten korkuyorum. ya kokusunu özlersem? ya sarılmayı özlersem? ya birlikte kahkahalar atmayı özlersem?
belliki erkek arkadaşının yaşı küçük..ve sen onun her istediğni yapıyorum dediğin için biraz şımarık ve hoyrat bir hal almış.seni kaybedebileceğini aklından geçirmiyor ,erkekler özgürlüklerinin elinden alınıcağı endişesi ile ciddi kararlar aldıkları dönemlerde daha asi davranabilirler ,öncelikle senin haklı olduğunu belirterek onun gözünden empatik yaklaşmaya çalışıyorum ki neticede 4 sene diyorsun,şuanki aklımla böyle bir durumda hiç düşünmem ayrılırım ki yaptım da yada net tavrımı koyarım!ama başkasına böyle birşey söylemek büyük vebal olur :)
her zaman savunduğum birşey;sen en değerlisin ve bu değeri göremiyorsan 2 kere düşünmelisin,tavrını koymalısın ve hiç bir zaman değerlerini ezdirmemelisin.o şuan hayatının en verimli dönemini yaşıyor ve evlilik fikri ufaktan korkutuyor olabilir,erkekler birbirine akıl verirler kadıının her istediğini yapmıcaksın özgürlüğünü eline al benimki bana karışamaz diye..öyle diyen kişilerde genelde tatminsiz ne istediğini bilmeyen kişilerdir,gerçek aşkı sevgiyi bilen biri böyle yapamaz.facebook ve sanal ortam ne yazıkki günümüzde çok büyük tehlike ne kadar bunu örtbas etmeye çalışsalarda bu böyle!
sana tavsiyem,onu kendi silahıyla vur,yani yine bir erkeğe danışarak.bir erkeğin dilinden en iyi bir erkek anlar,kuzenin olur,seni çok seven bir büyüğün olur,sakın seni beğenen biri olmasın :) yoksa aklını çelmeye çalışabilir...burda yazdıklarını hatta yazamadıklarını ona anlatıp derin tiyolar alabilirsin,ne yapman gerektiğin hakkında biraz stratejik davranıp ilişkini ya kurtabilirsin,seni çok seven sayan koruyan ve kaybetmekten korkan birine sahip olursun,yada gerçek yüzünü tanıyıp gözünü karartıp,hatta belki soğuyup yollarınızı ayırır,gerçek evlnemen gereken kişi için kalbini açarsın..hakkında herşeyin hayırlısı olsun,Allaha sığın ve kalbini dinlesana yol gösterilicektir.
bir gün evliliğimin biteceğini bilsem bile, evet gerçekten onunla evlenmeyi çok istiyorum.
o evliliğin bir gün bitebileceğini görecek kadar mantığımı kullanabiliyorum, ama henüz mantığımı evlenmeyi istememe yönünde kullanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?