- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
öyle onsuz yaşayamam, ölürüm biterim demiyorum.
ama onu özlemekten korkuyorum. ya kokusunu özlersem? ya sarılmayı özlersem? ya birlikte kahkahalar atmayı özlersem?
bir gün evliliğimin biteceğini bilsem bile, evet gerçekten onunla evlenmeyi çok istiyorum.
o evliliğin bir gün bitebileceğini görecek kadar mantığımı kullanabiliyorum, ama henüz mantığımı evlenmeyi istememe yönünde kullanamıyorum.
Çok mantıklı şeyler yazıyorsun.Ama erkek arkadaşın bunları yapmaya devam ederse eğer; ileride çok üzülürsün malesef. Bu erkekleri hiç anlayamıyorum,sonuçta kız sana saygısızlık yapmış ve bunu bildiği halde gidip onu eklemiş. Ne kadar da sinir bozucu. Benim erkek arkadaşım bunu yapmış olsa ben bu kadar anlayışlı olamazdım heralde. Bende arkadaşlara katılıyorum,bir süre özlet kendini mesela. Seni kaybetmekten,üzmekten korksun. Sana hesap mı vereceğim gibi laflar falan da kullanıyor. Saygısızlık yaptığı. Allah yardımcın olsun,umarım düzelir ve onunla mutlu bir evlilik geçirirsin.
ayrıl demiyorum
sadece biraz korksun
bak sen nasıl korkuyorsun onsuz kalmaktan
birazda o korksun ki düzeltsin kendini
yine düzelmezse o zaman düşün ayrılmayı
ama aranızdaki sorunları düzeltmeden nişan falan düşünme derim ben
teşekkür ederim gerçekten.
bir ara bir hafta konuşmayalım, ayrı kalalım özleyelim demiştim.
başta kabul etmedi, sonradan kabul etti ve denedik.
değişen bişey olmadı malesef.
sonra bir ara da ayrılmaya karar vermiştim.
elinde beni sevdiğini yazan kocaman bir pankartla karşıma çıktı.
ayrılamadım, affettim.
şimdi ben nasıl özleteyim ki kendimi? bir süre görüşmeyelim desem, öyle şey mi olur ayrılacaksın da oyun mu oynuyorsun der.
direkt ayrılsam da dediğim gibi onsuz da yaşarım çünkü ben bu hayattaki en büyük derdin sevgiliden ayrılmak olmadığının farkındayım ama işte özlemekten korkuyorum.
nişanı aslında biraz da onu daha yakından tanımak için istemiştim.
sevgili olarak ben bu adamı bu kadar tanıyabildim.
nişanlansak belki daha farklı yönlerini veya daha iyiye-daha kötüye gidecek olan yönlerini de görüp
evliliğe daha net bir adım atarım diyeydi yani.
nasıl korkutayım bilemiyorum, sence ne yaparsam korkar?
Tuhaf birisi gerçekten,pankartla uğraşıp seni sevdiğini göstermiş. Hiç bir açıklama yapmadan,ne arasan ne sorsan? Daha mı kötü olur dersin.. Açıkçası ben öyle yapıyordum. Ne mesaj atıyordum,ne arıyordum kendisi tıpış tıpış geliyordu. sonra bir ilgi,bir ilgi.. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Seni anlayabiliyorum,çok zor bir durum. Gerçekten bir kişi hayatını mahvetse,demediğini bırakmasa bile eğer gerçekten sevildiyse özleniyor. (Malesef)
28 yaş bir erkek için malesef hala küçük sayılıyor,acı çekmemiş bir erkeğin aklı hep 5 karış havadadır tabiri caizse,sana kafa tutma lüksünü burdan alıyor.hayat bazen sadece ders alalım diye bile uzun süreli ilişkiler yaşatıyor bize,iyiyi kötüyü mukayese edelim diye!şimdi sen al eline birkağıt kalem artıyı eksiyi çiz dök,kalbinle mantığını savaştır,şunu da hiç unutma;erkek kendine kafa tutabilen kadının aşığı olur...dizilerde de hep böyledir,kadın kaşını kaldırdımı erkek kuzu olur.sende artık silkelen,hayatında kimsen yok diye muhtaç hissetme,Allah gerekirse bir kapıyı kapatır çok daha iyisini açar ki ağzında açık kalır ben ilişki yaşamamışım eziyet çekmişim dersin :)
ilişkinin alışkanlık boyutunda ilerlemesine izin verme,sigara alkol gibidir ayrılamamak...aklı başına gelsin diyede ayrılamamak aynı şeydir..bende dahil birçok arkadaşım kesin tavırlarını koyup sen öyleysen bende böyleyim kusura bakma diye ayrıldığında erkek ilk başta keyfin bilir der,aradan 1ay geçer yoklama başlar özledim diye eğer onuda sallamazsan 1 sene sonra yüzüğünü alır gelir evlenelim diye,biraz da gurur yaparlar reddedilmeyi eğer hala bişiler hissediyosan devam edersiniz artık senin kurallarınla..ters birşey yaptığında taviz vermiyceğini öğrenmiştir ne de olsa!
sadece kendine güven,net ve kararlı ol ve hiçbir zaman alttan alma,doğrularını hep koru,sadece özel hayatında değil genel hayatında bile,kaybetmekten korkma,forumda okuyorsundur yok kaynanam şöle karışıo yok kocam beni dinlemio ezdirio yok mutsuzum ağlıyorum...bunların olmasınımı istiosun olmamasınımı?herşey en başta yolunu bulur ve nasıl başlarsa öyle gider.aklını başına alma zamanın gelmiş kolay gelsin :)
bende fikrimi yazayım: başka bir şehirde akraban arkadaşın elbet vardır birileri
al başını git telefonunu kapat hatta , bir hafta falan dönme
sonrada geldiğinde nerdesin dediğinde
sana hesapmı vericem de, buda benim kişisel alanım dersin
sevgilin iyi bir dersi haketmiş,
akşamları bir yerlere git haber verme mesela
niye haber vermedin dediğinde çocukmuyuz ne gerek var de
biraz süründürürsen toparlar bence
her dediğini yapma deli divane olma peşinde
O adamdan sana bir cacık olmaz arkadaşım ksr bakma ..
Sen suan çok sevdiğin ve bağlandıgın için durumu göremiyorsun ama
adam yuzune karşı : benım kendı hayatım var sen o hayatın ıcıne karısamazsın dıyor sana ..
Ve karıştırmıyor ..
okuyorum canım o yüzden başka bir şehre gidemem bu aralar.
bir de sevgilim kısasa kısas yapan bir insandır.
ben bunları yaparsam sürünmez yani, o da alır başını gider, o da gece çıkar sabaha kadar gelmez.
bugüne kadar bişeyi kafasına takıp üzüldüğünü pek görmedim.
sadece nişan konusunda gerçekten üzülmüştü.
ben ayrılmaya kalktığımda bile bir üzüntü belirtisi yoktu.
ikizler burcu, duygusuz yani.
ozaman seni süründürüyor yani
boşver ozaman kendini ne ezdirtçen elin adamına
valla canım ben erkeklerlede bu konuları çok konuştum,erkek kolay kolay burnu sürtülmüyor ki anladığım kadarıyla sen ona ders verebilcek potansiyelde biri değilsin..karşındaki de cahil denilen kategoride olduğu için ders vermeye kalksan seni kötüler orda burda gene olan sana olur.öyle çocuk gibi 1 hafta ara verelimle,telefonlara çıkmamakla olmaz bu işler.karşına köpeğini azarlar gibi gözünün içine bak ve içini dök en acısıyla!bunu bile anlamazsa gerçekten senin için uygun kişi o değil,çünkü erkeğin evleneceği kadın dışında herkese karşı gözünün önünde bir perde vardır.ık der gık der onun osu bunun busu der gene içine sindiremez,seviyorum çok iyi insan ama birşey eksik der,ona ait olamıorum der,ona hesap veremem der,hep bahane bulur.gerçekten sana ait insan sadıktır aklı başına gelirse sözünden çıkmaz parmağında oynatıcağını bile bile ne desen yapar.karşına al bağıra bağıra kafasına soka soka yaşadığın zorluklardan bahset,benim kimsem yok diye kendimi sana ezdirmem de,iddialı ol benim gibi sevenini sadık birinide bulamazsın de,bana bunu bunu yapmana izin vermiyorum de ben canımı sokakta bulmadım beni üzmene izin vermiyorum artık de!daha bi çok de de de sonrada eğer düzelmezsen bir daha karşıma çıkma ben yokum diyceksin biticek gidicek..gidersede ya akıllanıp gelicek ya hovardalığa devam.
birde erkekler aldatmayı sever malesef,bu tarz davranan kişiler de elde hep yedek tutma çabasındadır ,seninkide yapar yada yapıyor diyemem ama şuda gerçekki;face şifresini veremeyen biri gizleniyor demektir.ben şahsen birçok örnek yaşadım biliyorum o hiç öle biri değil aman yapmaz asla dediğin kişilerden neler çıkıyor.hem ailesinden de öyle görmüş birinden bahsediyorsun 2 kere hatta 5 kere düşün ve kesin net ol!değişmediğin sürece aramamasını hiçbir şekilde geri dönmeyeceğini söyle
''Aslında onu değil onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz. Ve asıl içimizi acıtan, onun gidişi değil o güveninin yitişidir.'' demiş Gore Vidal.. tasavvuf ve felsefe kurallarına baktığımızda şu cümleyle karşılaşırız; şüphe etmek hakikate ulaşmak için bir araçtır.
kendinden başka kimseye güvenme ,inanma her zaman şüpheyle yaklaş ve tatmin olana kadarda fikirlerinin arkasında ol,sen değil o seni ikna etmeye çalışsın sevdiğine,elinden geleni yapmaya..kal sağlıcakla
valla canım ben erkeklerlede bu konuları çok konuştum,erkek kolay kolay burnu sürtülmüyor ki anladığım kadarıyla sen ona ders verebilcek potansiyelde biri değilsin..karşındaki de cahil denilen kategoride olduğu için ders vermeye kalksan seni kötüler orda burda gene olan sana olur.öyle çocuk gibi 1 hafta ara verelimle,telefonlara çıkmamakla olmaz bu işler.karşına köpeğini azarlar gibi gözünün içine bak ve içini dök en acısıyla!bunu bile anlamazsa gerçekten senin için uygun kişi o değil,çünkü erkeğin evleneceği kadın dışında herkese karşı gözünün önünde bir perde vardır.ık der gık der onun osu bunun busu der gene içine sindiremez,seviyorum çok iyi insan ama birşey eksik der,ona ait olamıorum der,ona hesap veremem der,hep bahane bulur.gerçekten sana ait insan sadıktır aklı başına gelirse sözünden çıkmaz parmağında oynatıcağını bile bile ne desen yapar.karşına al bağıra bağıra kafasına soka soka yaşadığın zorluklardan bahset,benim kimsem yok diye kendimi sana ezdirmem de,iddialı ol benim gibi sevenini sadık birinide bulamazsın de,bana bunu bunu yapmana izin vermiyorum de ben canımı sokakta bulmadım beni üzmene izin vermiyorum artık de!daha bi çok de de de sonrada eğer düzelmezsen bir daha karşıma çıkma ben yokum diyceksin biticek gidicek..gidersede ya akıllanıp gelicek ya hovardalığa devam.
birde erkekler aldatmayı sever malesef,bu tarz davranan kişiler de elde hep yedek tutma çabasındadır ,seninkide yapar yada yapıyor diyemem ama şuda gerçekki;face şifresini veremeyen biri gizleniyor demektir.ben şahsen birçok örnek yaşadım biliyorum o hiç öle biri değil aman yapmaz asla dediğin kişilerden neler çıkıyor.hem ailesinden de öyle görmüş birinden bahsediyorsun 2 kere hatta 5 kere düşün ve kesin net ol!değişmediğin sürece aramamasını hiçbir şekilde geri dönmeyeceğini söyle
''Aslında onu değil onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz. Ve asıl içimizi acıtan, onun gidişi değil o güveninin yitişidir.'' demiş Gore Vidal.. tasavvuf ve felsefe kurallarına baktığımızda şu cümleyle karşılaşırız; şüphe etmek hakikate ulaşmak için bir araçtır.
kendinden başka kimseye güvenme ,inanma her zaman şüpheyle yaklaş ve tatmin olana kadarda fikirlerinin arkasında ol,sen değil o seni ikna etmeye çalışsın sevdiğine,elinden geleni yapmaya..kal sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?