Hayal kıriklığı?

Almak istedikleriniz cidden luzumsuz seyler. Bir yil calismayacaginiz icin adam da butcesini ona gore ayarliyordur. Kasaptan pirzola istediniz almadi pahali dediyse haklisiniz da kiytirik kagit baskisina 250 lira vermek istemediyse hakli. Duvarlarda tablo olmak zorunda degil ki zaten her eve yakismaz bile,eviniz cok genis olmali.

Bencede şu an esin9z den bisey istemeyin durumu iyi olsa da demek ki batıyor adama sizin çalışmamaniz oturun kpsss çalışın atanın sonra kimseye hesap vermeden istediğinizi alın.

oy koltuk şalı ne ola? koltuğa şal mı takıyoruz bir de. :KK48:
bende o istediklerini evden çıkarıyorum tek tek.
üstüme üstüme geliyorlar vallahi, yeni gelinken ne gereksiz saçma şeyler almışım.
Biblo,süs eşyaları hiç yok şuan.. mis mis.. ferahladım.
Eşim bana senin dediklerini dese bende aynı tepkiyi verirdim.
Daha mühim şeyler var hayatta, bunlar için üzülmeye ve üzmeye değer mi?
Gerçekten evim o kadar sade ve gösterişten uzak ki.Sadece zevkime göre birkaç parça bişey olsun istemiştim

Millet Evine ekmek götüremiyor Farkındamısın sen ? Senin Konunu Okurken Şımarık züppe kız modeli geldi gözüme nedense.. Kpss ne çalış Atan ondan sonra ne istiyorsan alırsın..

Yeni evlisiniz ve tabiki özeniyorsunuz. Tabi 8 senelik evli biri olarak o kadar sıkıldım ki fazla eşyadan. Ben evdeki eşya sayısını azalttıkça çok mutlu oluyorum artık. Mümkün olduğunca minimal ölçülerde yaşamaya özen gösteriyorum. Tabiki hepimiz o aşamalardan geçtik. Ben senin yerinde olsam hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım. Ben yeni evliyken ikinci üniversiteyi okudum ve hiç teklemeden bitirdim. Sende yapabilirsin bence.

Back
X