Hayal kırıklığı..

Anneme kinlenmedim. Başka bir cevapta belirtmiştim. Benim hayatımı kurmamı istediği için böyle düşünüyordur dedim kendi kendime. Fakat Sürekli aynı şeyleri tekrarlayinca artık beni gerçekten istemediğini düşünmeye başladım. Beni anlayamadığı için çok kırgınım.
yok yok öyle demek istemedim
diğer şeylerde dolmuşsunuz onun anneniz ile ilgisi yok demek istedim

yok yok öyle demek istemedim
diğer şeylerde dolmuşsunuz onun anneniz ile ilgisi yok demek istedim
Anladım. Herşeyden biraz biraz var işte .Üst üste gelince en yakınındaki kişiye daha çok kırılır alınırsın ya benim de öyle oldu. Insan üzgün olunca herseyi daha çok içselleştiriyor.

Kardeşimden dolayı çok üzgün bazı olaylar yaşadık. Çok yıprandı. Yanında ben varım diye bana yükleniyor sinirini benden çıkartıyor. hem sınav stresi hem onun söylediği sözler dayanamıyordum artık. Tartışıyorduk arada sırada. Onu da çok anlamaya çalıştım sakin kalmaya çalıştım ama ben de başaramadım sakin kalmayı. Ikimiz de alttan alamadık. Konu başka eve çık demeye kadar geldi.
Aslinda ayri eve ciksan gercekten senin icin daha iyi olur. Ben de dayanamayip 3 ay önce evden ayrilmistim, simdi cok daha iyi hissediyorum kendimi.

Aslinda ayri eve ciksan gercekten senin icin daha iyi olur. Ben de dayanamayip 3 ay önce evden ayrilmistim, simdi cok daha iyi hissediyorum kendimi.
Bir işim olsa bir dakika bile düşünmezdim. Şuan herşey çok yeni sınavın açıklanmasına 1-1 buçuk ay var. Biraz daha bekleyebilirdi açıklandıktan sonra ben de yolumu çizerdim. Benim bir an önce gitmemi beklemesi canımı sıkıyor. Sonuçları beklemeden çıkacağım sanırım.
Belki ben de daha iyi hissederim sizin gibi.

Lütfen kendinize böyle davranmayin. Eminim cok tatli, cok sevecen bir hemcinsimsinizdir. Lütfen kendinize bunlari reva görmeyin. Siz sevilmiyor da degilsiniz, istenmiyor da degilsiniz. Hepimizin hayatinda enerjimizim düsük oldugu oluyor. Gelip gecici hersey. Lütfen siz önce kendinizi sevin, kendinizle olabildigince tatli dilli konusun. Hakkettiginiz bu cünki. Allah kalbinize ferahlik versin.

Lütfen kendinize böyle davranmayin. Eminim cok tatli, cok sevecen bir hemcinsimsinizdir. Lütfen kendinize bunlari reva görmeyin. Siz sevilmiyor da degilsiniz, istenmiyor da degilsiniz. Hepimizin hayatinda enerjimizim düsük oldugu oluyor. Gelip gecici hersey. Lütfen siz önce kendinizi sevin, kendinizle olabildigince tatli dilli konusun. Hakkettiginiz bu cünki. Allah kalbinize ferahlik versin.
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için. Kendimi daha iyi hissettirdiniz.

Buraya attığınız mesajlar için çok teşekkür ederim sizlere arkadaşlar. Beni hiç kırmadınız yapıcı oldunuz. Kendini anlayabileceği birileri çıkınca insanın karşısına kendini daha iyi hissediyor. Allah sizlerden razı olsun. 🙏

Bütün hayatınızı bir sınava teslim etmemelisiniz. Çünkü sınavlar bilgi kadar birazda şans işidir. Bir sınava çok fazla anlam yüklerseniz başarılı olamayınca bu olumsuz duyguları oldukça fazla yaşarsınız. İlk yapmanız gereken kendinize sizi bir süre idare edecek bir iş bulmalısınız. Kendi masraflarınızı karşılayın ve ayrıca eve annenize destek olun. Masraflara ortak olun yani. Çalışacağınız için annenizle çok fazla çatışma yaşamazsınız. O da masraflara ortak olacağınız için size çok yüklenmez. Bu arada çalışma hayatı, kendi paranızı kazanmak sizi iyi hissettirecektir. Siz bu arada yine sınavlarınıza çalışın. Umarım kazanırsınız ama kaybetseniz bile bu sizi daha az üzecektir.

Çalışma hayatına artık atılmam gerekiyor. Bugün bir kaç yere başvuru yaptım cevap bekliyorum.
Bütün hayatınızı bir sınava teslim etmemelisiniz. Çünkü sınavlar bilgi kadar birazda şans işidir. Bir sınava çok fazla anlam yüklerseniz başarılı olamayınca bu olumsuz duyguları oldukça fazla yaşarsınız. İlk yapmanız gereken kendinize sizi bir süre idare edecek bir iş bulmalısınız. Kendi masraflarınızı karşılayın ve ayrıca eve annenize destek olun. Masraflara ortak olun yani. Çalışacağınız için annenizle çok fazla çatışma yaşamazsınız. O da masraflara ortak olacağınız için size çok yüklenmez. Bu arada çalışma hayatı, kendi paranızı kazanmak sizi iyi hissettirecektir. Siz bu arada yine sınavlarınıza çalışın. Umarım kazanırsınız ama kaybetseniz bile bu sizi daha az üzecektir.

Teşekkür ederim. Sınav üzerine düşünmek benim psikolojimi bozmaktan başka bir şey yapmıyor. Kendime çok kızdım çok yüklendim. Emek verdiğim için o kadar çalışmaya iyi bir yer olur diye düşünüyordum. Ister istemez hayatımın merkezi yapmışım bu sınavı. Hayal kırıklığım ondan bu kadar büyük.

Bugün bir kaç yere başvuru yaptım cevap bekliyorum. Aslında masraflarla alakalı bir sıkıntımız yok. Annemin kendi maaşı var. Benim de babam vefat ettiği için bana da bir miktar maaş bağlandı. Çalışırsam aldığım para kesilecek ama gerçekten gözümde yok artık. Kafamı dağıtmam gerek yeni uğraşlar bulmam gerek.

Annemi yıpratan bazı konular var aile içi. Onlardan dolayı tahammül seviyesi kalmadı sanırım hicbir şeye. Ben de sınav zamanı onun o hâllerini görememişim daha yeni yeni anlıyorum. Ben de kendimi frenlemeye çalışacağım görmezden gelmeye çalışacağım bazı şeyleri. Inşallah ilişkimiz bundan sonra daha güzel ilerler.

Back
X