• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı:(

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
hiç ama hiç iyi değilim ağlayarak yazıyorum bu satırları. Hiç hayallerim suya düşmemişti böyle..... erkek arkadaşım mayısta yengesinin yanında çalışıp çalışmayacağımı sormuştu hamile bi bayan varmış o çıkınca beim onun yerine girebilceğimi sölemişti çok sevindim. 5 ay oldu soruyorum sürekli işi hamile kadın çıkmadı ama bi bankayla anlaşma yapılmış seni alcaklar dedi. cvmi verdim bekle dedi. 1 kasımda kesin iş başı yapcaksın dedi kıyafetler aldım iş kıyafetleri alışverişe çıktım evdeki herkese işe başlıyorum dedim ilk işim olduğu için herkese söz verdim hediye alcaktım falan acayip heveslendim. Bugün bana bi msj geldi banka bayan elemanla çalışmak istemiyomuş. Bir insanın hayalleriyle kim böyle oynayabilir ya kimin hakkı bu. Lanet olsun bu hayata hiç ama hiç iyi değilim

Hic Uzulme Canim ya , bende yasadim senin yasadiklarini , s ikma canini ..
hevesini yitirme , ALLAH bir kapiyi kapar digerini acar Oyle Dusun , senin icin hayirlisi boleymis demekki
baska bir is bulursun insallah yakin zamanda !

Sizin için hayırlı olmadığını düşünseniz çok daha iyi edersiniz daha yolun başındasınız.
Allah size de bir kapı açacaktır elbette pes etmeyin :31:

Tek umudum du deyip kendini üzme hiç beklemediğin hiç ummadığın anda çok güzel bir işede girebilirsin... uzun yıllarca çeşitli insanlarla çalışırsın .

Sanmıyorum bu dediklerinizin olcağını:( erkek arkadaşıma nası davrancağımı bilemiyorum ona çok öfkeliyim affedemiyorum

Bazen olaylar baktığın açılardan çok farkeder canım ben farklı bi şehirde kariyerimi çok iyi ilerletebilecğeim bi işte çalışıyodum ananemle yaşıyodum bigün tek bi kavgayla işime son verildi öyle kızdımki müdürüme nefret sözleri yağdırdım bağırdım çağırdım çıktım 2 ay bildiğin depresyona girdim evden dışarı çıkmadım borçalarım boğazıma kadar geldi iki yıllık mezun olduğumdan adam gibi işte yok ortada ailemin yanına geldim 500 lirada olsa çalışmam lazımdı en azından borçlarım artmasın düşün kaşım bıyığım birbirne geçmişti işe başladığımda hergün ağlıyodum çünkü orasıyla ilgili çok iyi hayallerim vardı çokta başarılı bi pozisyondaydım neyse sekreterliğe başladım şuanki nişanlım işe aldı beni iş görüşmesine bana neden çıktın dedi herşeyi anlattım gözlerim doldu işe başladım neyse 2 ay sonra duygularım arttıkça arttı ona ünidende başşka şehirde erkek arkadaşım vardı ama aslında oda bende bişileri yitiriştik sadece sürünüyodu ilişki ve hep dua ederdim neyse hayırlısı artık o olsun çünkü bankaya girerken hep olsun demiştim ananem kızım hayırlısını iste derdi şimdi 8 ay oldu buraya gireli bölümüm değişti nişanlımı buldumm maaşım artı ve en önemlisi yanımdaki insanlar iki yüzlü değil bana karşı şimdi bakıyorumda nekadar çok şey dğiştiriyomuş insana 1 sene bile sadece anlatmak istediğim ümitlerini yitirme belkide bu olmayarak çok daha iyi olabilincek biişeyin önü açıldı sitemkar olma canım herşeyi kalbine göre versin allah.

Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama dirayetli olun. Mevlananın bir sözü var ya; Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.!

Türkiye'de %90'ımızın Başına Gelen Bir Olay.. :31:
Sanırım Henüz Yolun Başındasın ve Çok Üzülmüşsün..:38:
Bir de İlk İş Heyecanı Başkadır Bilirim..

Bence Senin İçin Hayırlı Değilmiş..
Hiç Üzülme, Allah Bir Kapıyı Kapatır Başka Kapıyı Açar..:34:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ama şuan yaşadığım acının üzüntünün hayal kırıklığının tarifi yok. Çünkü lise mezunuyum hiç iş deneyimim yok her yer deneyimli arıyo fakat burası o kadar umut vermiştiki işe dair çok büyük hayallerim vardı. babam beyin kanaması geçirdi annaem yeni ameliyat oldu benimkileri boşwerin onlarında hayalleri yıkıldı kimsenin bunları yaşatmaya hakkı yoktu. nmasıl atlatıcam bilmiyorum:(

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ama şuan yaşadığım acının üzüntünün hayal kırıklığının tarifi yok. Çünkü lise mezunuyum hiç iş deneyimim yok her yer deneyimli arıyo fakat burası o kadar umut vermiştiki işe dair çok büyük hayallerim vardı. babam beyin kanaması geçirdi annaem yeni ameliyat oldu benimkileri boşwerin onlarında hayalleri yıkıldı kimsenin bunları yaşatmaya hakkı yoktu. nmasıl atlatıcam bilmiyorum:(

İK Siteleri Var..
Oralara Cv'ni Kaydet..
Direk Firma Yetkilileri İle Kendin Görüşürsün..
Bugün Haber Gelecekti Gelmedi v.s.
Bekleme Yani..

Bu Bile Bence Bir Hayal Kırıklığı..
Tırnağın Varsa Başını Kaşı, Başkasından Medet Umma..:34:

lise mezunuyum diyorsun.
senin yerinde olsam universite sinavina hazirlanirim. buro yonetimi, ambulans teknisyenligi, bilgisayar programciligi gibi bolumlere girmeye calisirdim, bildigim kadariyla bunlar iki senelik...ve bitirdiginde is bulma ihtimalin cok yuksek... okurken bir yandan da kismi zamanli calisirdim gecici olarak, tezgahtarlik, garsonluk gibi, okul masraflari icin...
bu halinle yani lise mezunu ve deneyimsiz olarak is bulman cokcok zor...

Son düzenleme:
kpssyede hazırlanabilirsin başkasından bişi bekleme inan hakılısın hayal kırıklığı ama daha yolun çok uzun bu konuda gişe sınavlarına bazı bankalar hala lise mezunu alıyolar sınavlarına girebilirsin garantinin çok sıklıkla oluyo sınavı takibini yap elden bırakma biyandanda elden cv ver karamsar olma o kıyafetlerin hepsini giyceksin bizede işten yazıcaksın ama sen karamsar olma hayırlısını iste olurmu canım

bu çocuk napmaya çalışıyo ya hala ben seni bugün yada yarın er yada geç aldırcam buraya diyo umut veriyo hala ya of:(

1- O iş senin kısmetin ve senin için hayırlı değilmiş ondan olmamış. Bu konuda büyük örnek duruyor karşında canım, inan bana.

2- İş konusunda kimseye bel bağlama. Yani birisi sana bir iş var senin için, ben ayarlıycam, seni yerleştiricem dediğinde o kişiden haber hiç bekleme, cv vs ver ama işin peşini bırakma, Git kendin görüş, cv verdikten sonra bile mail at yada oraya git, çaylarını kahvelerini iç(ikram ederlerse tabi hehe :)), iş ne alemde tarzında sor. Anlatabildim mi? Böyle sorma soruşturmalar hem kendini unutturmazsın hem de işle ilgili olduğun, çalışmaya hevesli izlenimi yaratırsın ve sana puan kazandırır.

Hakında hayırlısı olur inşallah, üzülme. Ooo biz ne kapılardan döndük, ne kazıklar yedik :) Olacak böyle şeyler, canını hiç sıkma...

bu çocuk napmaya çalışıyo ya hala ben seni bugün yada yarın er yada geç aldırcam buraya diyo umut veriyo hala ya of:([/QU

sana bu kadar umıt verıp sonrada boyle yapması buyuk terbıyesızlık

cevrende baska bı arkadasın dedıgı gbı kasıyerlık tezgahtarlık gbı ısler bulabılırsın

bnde kasıyerlık yapıyorum suan acıkogretımdende okuyorum

hayat sartları artık o kadar zorkı ınsanlar artık o kadar cıkarcı kı en sevdgın tanıdgın ınsan bıle

bı bakmıssın arkandan vurmus ama hayat herseye ragmen guzel umudunu yıtırme

cabalamadan emek harcamadan hıcbırsey olmuyor sevgılerımle...

Back
X