Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahh sizde buyrun bi postada size açıklama yapayım yazdığım tek bi yorumu okuyup bunları düşündüğünüzü varsayıyorum yoksa yazdıklarımdan bunları çıkarmanız üzücü gerçekten ya işinize geldiği gibi anlıyosunuz yada çatacak yer arıyosunuz bunun başka bi izahı olamaz çünkü .. yaaa evet ben 2.kadınların savunucusuyummmm heyyyttt be çok havalı gerçekten
yoo yorumlarınızın hepsini okudum. Çatacak yer arasaydım daha ilk sayfalarda bana sataşan arkadaşınızın yorumlarını beğendiğiniz için sizi topa tutardım. İşime geldiği gibi değil yazdığınız gibi okuyorum. Kabul ediyorsanız sıkıntı yok![]()
İlahi romantik hiç güleceğim yoktu.. evli erkekle birlikteliği savunmadığım için edepli değilsem kusura bakma.:26: Ama bana cevap vermek için internetten özlü sözler aramanın lüzumu yoktu ben de teşekkür ederim uğraşmış didinmişsin
![]()
![]()
beğendiğim ve kendi fikirlerimi söylediğim için topa tutulacam öyle mihı hı hı arkadaşım hı hı kabul ediyorum ben sen takıl kafana göre
Yaptığım yanlıştan çıkacağıma inanıyorum. Beni eleştiren, sitem eden, kınayan, yardım etmek isteyen, aklımı başıma almam için yorumlar yazan her bayandan da Allah razı olsun. Ben değerliyim ve kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim.
Böyle bir "dert" paylaştığın vakit ne tür cevaplar alacağını tahmin edersin sanırım..
Hep aynı yaklaşımlar ve savunmalar..
"Eşiyle evliliği kağıt üzerinde, diyalogları yok, kardeş gibiler" ..Erkek tarafını savunmak adına
"Seviyordum ne yapayım, acı çekiyorum, ölüyorum, bitiyorum" kedini savunmak adına söyleniyor..
Bu beylik cümlelerden fenalık geldi artık..
Sana açık konuşayım..O adam seni almaz..Alsa da karısına hayrı dokunmayan adamın sana hiç hayrı dokunmaz..
Sen görücü usülü evlenirsen evlendiğin adamı aldatmış olursun..Yazıktır, günahtır..
Bu kadar...
ben tanıyorum cnm 'evet aldatıldım ama ben kendime özen göstermiyodum eşimde boşluktaydı bu kadın gelmiş aklını çelmişşşşş ' diyen bi kadınla akraba bulunmaktayım şuan kendine özen göstermekte eşi geri dönsün diye yaaa daha neler nelerr görülür şu hayatta
Öncelikle buradaki namus bekçisi bilir kişilerin yorumlarını okumamakla kendine çok büyük iyilik yaparsın.
"Evli erkekle işin ne?" diye başlayan mesajları okumamanı öneririm..
Kati suretle, şuan hayatında olan insanı unutmak için herhangi bir evlilik yapma, hatta ilişkiye bile başlama..Bu hayatının hatası olur.
Önce bu fikri aklından çıkar..
Daha sonra, lütfen ama lütfen adamı hayatından çıkar..
Evet çok zor olacak, çok sancılı bir süreç olacak ama geçecek..
Emin ol sana hiç bir gelecek vermeyecek ve karısından boşanıp seninle evlenmeyecek..
Bundan adın kadar emin ol..
Ve lütfen toparlanıp kendini bu zincirden kurtar..
İşte bundan bahsediyorum. Yapılanın doğru olduğunu iddia etmiyor ki burada kimse..
Konunun temeli ben de değilim burada, asıl mesele şu, bu kadın fikir istiyor bizden. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi diye? Cevap: HAYIRR!!
Tü kaka derken asıl meseleden uzaklaşıyoruz..
Peki ne diyelim sizce ? Mesela şu nasıl.. Üzülme canım tabi boşar eşini ve seni alır sabret, ya da çocuğu mu varmış aman çocuk dediğin ne ki sende yapıver bi tane, yok bunu da beğenmediyseniz son çare git büyü yaptır belki bağlanır diyeceğimAsıl mesele bir evliliği dağıtmaya çalışan bir kadın, hatta bunu başaramadığı için de içine dert olmuş bir kadın..
![]()
Şöyle bir şey mi dememiz bekleniyor: "Canııım boşver sen onu üzülme, karısını boşamaz o. Hem gül gibi kızsın elini sallasan karısını boşayacak adam dolu"![]()
5 yıldır evli bir adamla berabesiniz..adam kağıt üzeride evli ve çocukları var öyle mi? Ne hikmetse adam 5 yıldır da boşanamıyor..
Kimse kusura bakmasın,empati falan da yapamıyorum..ben sizin gbi kadınlara gerçekten acımıyorum,başınıza ne gelirse hepsi müstahak size!!!
Tatlım benim hayatımda ilkelerim vardır öyle evli erkeklerle beraber olmamKişi kendinden bilir işi mi ne senin durumun
![]()
hahh sizde buyrun bi postada size açıklama yapayım yazdığım tek bi yorumu okuyup bunları düşündüğünüzü varsayıyorum yoksa yazdıklarımdan bunları çıkarmanız üzücü gerçekten ya işinize geldiği gibi anlıyosunuz yada çatacak yer arıyosunuz bunun başka bi izahı olamaz çünkü .. yaaa evet ben 2.kadınların savunucusuyummmm heyyyttt be çok havalı gerçekten
Söylenenleri çarpıtmaya lüzum yok.
Ne söylediğim, ne demeye çalıştığım yukarıda.
Türkçe yazıyorum. Anlayıverin bir zahmet.
Söylenenleri çarpıtmaya lüzum yok.
Ne söylediğim, ne demeye çalıştığım yukarıda.
Türkçe yazıyorum. Anlayıverin bir zahmet.