hayal kırıklığı.

birden gorucu usulu gelen biriyle evlenmek??? yani duygularin ne olacak? bu durumda civi civiyi sokmez. birde onca zaman bosanmasini bekledin oyle mi?? birazcik ayakta uyutulmussun sanki :50: bu adama kalirsa daha bi 5 yil daha uyutur seni.

bu adam bosansa bile evlensede sanirim mutlu olamazsin...bu adam evlenmis bazi seyleri tuketmis hatta cocuklari var...sense daha hayatinin ilk baharindasin :34:

evlenseniz bile cok yipranirsin bir kac sene sonra gerek adam yuzunden gerekse cocuklari yuzunden...

Son düzenleme:
hahh sizde buyrun bi postada size açıklama yapayım yazdığım tek bi yorumu okuyup bunları düşündüğünüzü varsayıyorum yoksa yazdıklarımdan bunları çıkarmanız üzücü gerçekten ya işinize geldiği gibi anlıyosunuz yada çatacak yer arıyosunuz bunun başka bi izahı olamaz çünkü .. yaaa evet ben 2.kadınların savunucusuyummmm heyyyttt be çok havalı gerçekten

yoo yorumlarınızın hepsini okudum. Çatacak yer arasaydım daha ilk sayfalarda bana sataşan arkadaşınızın yorumlarını beğendiğiniz için sizi topa tutardım. İşime geldiği gibi değil yazdığınız gibi okuyorum. Kabul ediyorsanız sıkıntı yok :24:

yoo yorumlarınızın hepsini okudum. Çatacak yer arasaydım daha ilk sayfalarda bana sataşan arkadaşınızın yorumlarını beğendiğiniz için sizi topa tutardım. İşime geldiği gibi değil yazdığınız gibi okuyorum. Kabul ediyorsanız sıkıntı yok :24:

beğendiğim ve kendi fikirlerimi söylediğim için topa tutulacam öyle mi :1: hı hı hı arkadaşım hı hı kabul ediyorum ben sen takıl kafana göre

İlahi romantik hiç güleceğim yoktu :9:.. evli erkekle birlikteliği savunmadığım için edepli değilsem kusura bakma.:26: Ama bana cevap vermek için internetten özlü sözler aramanın lüzumu yoktu ben de teşekkür ederim uğraşmış didinmişsin :12: :3:

ayyyyyy kızlar yok cok tatlı tatlı atısıyosunuz :9:tıpkı hacıvatla karagoz gıbı:kkk:

beğendiğim ve kendi fikirlerimi söylediğim için topa tutulacam öyle mi :1: hı hı hı arkadaşım hı hı kabul ediyorum ben sen takıl kafana göre

Yaşınız 15 civarı sanırsam. Kafana göre takıl, hıı hııı vs gibi cümleleriniz bana bu izlenimi verdi. Kendi fikirlerinizi neden konu hakkında değil de, konuya cevap yazanlar üzerinde açıklıyorsunuz bunu anlayamadım. Kişisel bir gareziniz var diyeceğim ancak bu kadar kişiye de kin güdülmez. Demek ki konu ile alakalı bir durumunuz var, bu konuda da yapabileceğim bir şey yok, konuda yazılan tavsiyeleri uygulayabilirsiniz isterseniz :12:

Yaptığım yanlıştan çıkacağıma inanıyorum. Beni eleştiren, sitem eden, kınayan, yardım etmek isteyen, aklımı başıma almam için yorumlar yazan her bayandan da Allah razı olsun. Ben değerliyim ve kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim.

umarım gercekten bole dusunuyorsundur,tobe edenı ALLAH bıle affeder bız kım oluyoruz kı?
ha olduda ılıskıne devam ettın ozaman en buyuk zararı sen kendıne verırsın yazık edersın,bır ınsanın kendıne verdıgı zararı 7duvel bı araya gelse yapamazmıs zaten

evlen görücüyle....
şartlarınız eşitlensin....
böylece ne o sana "boşanıcam bekle" der...
ne de sen onu beklemek zorunda kalırsın...
o karısını sen kocanı aldatırsın....
hayat size güzelleşir...
umarım bigün ortaya çıkar bu durumunuz..
hem sen hemde karaktersiz herif rezil olursunuz...

Böyle bir "dert" paylaştığın vakit ne tür cevaplar alacağını tahmin edersin sanırım..
Hep aynı yaklaşımlar ve savunmalar..
"Eşiyle evliliği kağıt üzerinde, diyalogları yok, kardeş gibiler" ..Erkek tarafını savunmak adına
"Seviyordum ne yapayım, acı çekiyorum, ölüyorum, bitiyorum" kedini savunmak adına söyleniyor..
Bu beylik cümlelerden fenalık geldi artık..

Sana açık konuşayım..O adam seni almaz..Alsa da karısına hayrı dokunmayan adamın sana hiç hayrı dokunmaz..
Sen görücü usülü evlenirsen evlendiğin adamı aldatmış olursun..Yazıktır, günahtır..

Bu kadar...

Katılıyorum (.)

ben tanıyorum cnm 'evet aldatıldım ama ben kendime özen göstermiyodum eşimde boşluktaydı bu kadın gelmiş aklını çelmişşşşş ' diyen bi kadınla akraba bulunmaktayım şuan kendine özen göstermekte eşi geri dönsün diye yaaa daha neler nelerr görülür şu hayatta

kendine özen göstermek istemesi eşinin eve dönmesini istemesi suç mu peki ?kadın belki seviyor belki vazgeçmek istemiyor .herkes aldatıldğında çekip gidemiyor belki ekommik özgürlüğü yoktur vs .dışarıya böle demesi normal ama içten içe eşinin suçlu olduğunu biliyordur kesinlikle .ben seni anlıyorum sen eşim suçlu banane kızdan mantığıylasın ama aldatılınca yani bilmiyorum aldatılmadım ama o kadını suçluyorsun ister istemez o farklı bir piskoloji .dışardan bakılıncada evli bir adamla yaşayan kadına ne deniyor herkes biliyor yani .gençcecik kızların kendini neden bu hale getirdiğini anlamıyorum .

Öncelikle buradaki namus bekçisi bilir kişilerin yorumlarını okumamakla kendine çok büyük iyilik yaparsın.
"Evli erkekle işin ne?" diye başlayan mesajları okumamanı öneririm..

Kati suretle, şuan hayatında olan insanı unutmak için herhangi bir evlilik yapma, hatta ilişkiye bile başlama..Bu hayatının hatası olur.
Önce bu fikri aklından çıkar..
Daha sonra, lütfen ama lütfen adamı hayatından çıkar..
Evet çok zor olacak, çok sancılı bir süreç olacak ama geçecek..
Emin ol sana hiç bir gelecek vermeyecek ve karısından boşanıp seninle evlenmeyecek..
Bundan adın kadar emin ol..
Ve lütfen toparlanıp kendini bu zincirden kurtar..

İşte bundan bahsediyorum. Yapılanın doğru olduğunu iddia etmiyor ki burada kimse..
Konunun temeli ben de değilim burada, asıl mesele şu, bu kadın fikir istiyor bizden. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi diye? Cevap: HAYIRR!!
Tü kaka derken asıl meseleden uzaklaşıyoruz..

Peki ne diyelim sizce ? Mesela şu nasıl.. Üzülme canım tabi boşar eşini ve seni alır sabret, ya da çocuğu mu varmış aman çocuk dediğin ne ki sende yapıver bi tane, yok bunu da beğenmediyseniz son çare git büyü yaptır belki bağlanır diyeceğim :32: Asıl mesele bir evliliği dağıtmaya çalışan bir kadın, hatta bunu başaramadığı için de içine dert olmuş bir kadın.. :34:

Şöyle bir şey mi dememiz bekleniyor: "Canııım boşver sen onu üzülme, karısını boşamaz o. Hem gül gibi kızsın elini sallasan karısını boşayacak adam dolu" :37:

Söylenenleri çarpıtmaya lüzum yok.
Ne söylediğim, ne demeye çalıştığım yukarıda.
Türkçe yazıyorum. Anlayıverin bir zahmet.

Bekleyin bekleyin birgün (?) çıkmaz ayın son çarşambası evlenecek sizinle. Sanki 16-17 yaşında saf genç kızsınız yav hala bu numaraları yiyyorsunuz ya başka da bir şey demiyorum kendi düşen ağlamaz bu durumdaki insanlara hiç acımıyorum kusura bakmayın hep bekleyen ve ikinci kadın olarak ömrünüzü geçirekseniz bu kafayla gidersiniz.

5 yıldır evli bir adamla berabesiniz..adam kağıt üzeride evli ve çocukları var öyle mi? Ne hikmetse adam 5 yıldır da boşanamıyor..

Kimse kusura bakmasın,empati falan da yapamıyorum..ben sizin gbi kadınlara gerçekten acımıyorum,başınıza ne gelirse hepsi müstahak size!!!

bencede cok haklı konusuyorsunuz

Tatlım benim hayatımda ilkelerim vardır öyle evli erkeklerle beraber olmam :12: Kişi kendinden bilir işi mi ne senin durumun :34:

Yok yanlış anladın sen...Hani hem kınadın hemde beddua ettin ya o bakıma dedim Rabbim döndürür kınamanı ve bedduanı. Ben çok şükür evliyim Rabbimin yolundayım şeytanla işim olmaz. Senin yorumlarına bakılırsa şeytan pek samimi dostun. Ben senin gibi yapmıyorum ve diyorum ki inşallah Allah senin başına vermez. Aynaya bak kalbini gör.....

hahh sizde buyrun bi postada size açıklama yapayım yazdığım tek bi yorumu okuyup bunları düşündüğünüzü varsayıyorum yoksa yazdıklarımdan bunları çıkarmanız üzücü gerçekten ya işinize geldiği gibi anlıyosunuz yada çatacak yer arıyosunuz bunun başka bi izahı olamaz çünkü .. yaaa evet ben 2.kadınların savunucusuyummmm heyyyttt be çok havalı gerçekten

Aman be arkadaşım yorum yapıp yorulma anlatmak istediğimizi nasıl olsa anlamıyorlar. bu yorum yaptığın kişi işi iftiraya kadar götürdü bende mi bunun gibi ilişki yaşıyormuşumda falan filan. Yahu evli barklı namazında niyazında kadınım ne işim olur. Ne büyük günah işleniyor hak alıyorlar farkında değiller. Allah bildiği gibi yapsın boşver seviye farkımız var uğraşmaya değmez.

Söylenenleri çarpıtmaya lüzum yok.
Ne söylediğim, ne demeye çalıştığım yukarıda.
Türkçe yazıyorum. Anlayıverin bir zahmet.

Arkadaşım bu pupin midir neyse yorum yazmaya değmez biri. Bak dikkat et sanada der bana dediği gibi yoksa sendemi diye...Bunlar kınamaktan korkmadıkları gibi iftirayıda rahat yaparlar uğraşma. Bunların akşama kadar işi gücü yok burda konuya yorum yapıp yardımcı olacaklarına başkalarının yazdıklarını kendilerine malzeme yapıp eğleniyorlar. Eminim sokakta oturup dedikoduyuda rahat yapıyorlar. Allah uzak tutsun bunun gibilerden

Off. Konunun son durumunu anlayım diye okuyayım dedim. Kimse kusura bakmasın ama çocuk gibi didişip durmuşsunuz. Kimse kimsenin kara dediğine beyaz ya da beyaz dediğine kara demek zorunda değil. Hepimiz farklı illerde, farklı kültürlerde, farklı eğitim ve yaşam tecrübesiyle gelip burada yorumlarda bulunuyoruz. Kaldı ki yaşlarımızda farklı, yani görüş ayrılıkları illa ki olacak ama resmen saldırıyorsunuz birbirinize "bıyık altından laf sokarak" (en uygun kelime buydu özür dilerim.)

Şimdi avukat vs. denilecek ama cidden konuyu okuyalım derken 2 sayfalık konu 10 sayfa oluyor hep didişme, konu sapıyor.

Kimse burda beni yargılayın diye konu açmıyor ki 10 ağız kötüsün yazalım zira o da kimsenin ona "tüh kardeş aşık olmuşsun vah vah" demesini beklemiyordur.

Benim en çok korktuğum şey sevdiğim insan tarafından aldatılmak, belki yaşasam farklı bir cümle kurarım o duyguyu yaşamışlıkla. "AMA" şu an objektif olarak dışardan bakabiliyorsak akıl vermeliyiz.

Akıldan kasıtta "şöyle şöyle yap da boşansın" demek değil. Yaptığın yanlış vs. deyip doğruya yönlendirmek. Herkesin dibe vurduğu bir dönem vardır. Sen başka bir şeye sarılırsın, o 23 yaşında ona sarılır, yarını düşünmeden. Çevremde çok olduğu için diyorum bunu. Hata yapana bi'taş fazla atarsanız hiç bir yararı olmaz, elinizi kaldırdığınıza yazık. Ama şurda belki 10 ağız öğüt verilse, yarınını ona yargılamadan anlatsa belki gözü açılacak.

28 yaşında demeyin, 5 sene tamam çok fazla ama kızın burda geçmişini bilen yok. Benim ne tanıdıklarım var kaç yaşında aşkı bilmiyor, hiç erkek arkadaşı olmamış selam verse "ay benden hoşlanıyor" deyip, ümitlenip, etkilenebiliyor. Burda konu sahibine doğruyu gösterelim derken, birbirimizin kalbini kırıyoruz. Gerek olmamalı böyle şeylere...

Back
X