Hayal kırıklığı ..

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba bi kac gun once cok sevinerek hamile oldugumu paylasmistim sizinle. Suan hastanedeyim ultrasonla bakildi herhangi bi sey goremedi dr keseyi bile :( son adet tarihim 15 ocak idrar testinde pozitofife gormustm biliyosunuz suan hala hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum bana dua edin ne olur :(

Bugun gecikmemin 8. Gunu gorunmemesi normal mi boyle bisey yasayan oldu mu cok uzgunum suan :(

Kizlar merhaba bi kac gun once cok sevinerek hamile oldugumu paylasmistim sizinle. Suan hastanedeyim ultrasonla bakildi herhangi bi sey goremedi dr keseyi bile :KK43: son adet tarihim 15 ocak idrar testinde pozitofife gormustm biliyosunuz suan hala hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum bana dua edin ne olur :KK43:

Bugun gecikmemin 8. Gunu gorunmemesi normal mi boyle bisey yasayan oldu mu cok uzgunum suan :KK43:
Tahlil yaptirmadn mi daha once?? Oluşuyordur belkide bir kan testinde baktr bakalm..

canım ben adetimin geçtiği 8. günü gittim doktora kan tahlilinde çıktı hamileliğim.
ondan 3-4 gün sonra doktora gittim.doktor keseyi gördü.
2. kontrolümde doktor yukarıdan göremedi aşşağıdan baktı.
o zaman gördü.miyom olduğu için bende o göstermiyormuş.
sıkma canını.. önce kan tahlilin çıksın.
adetin hiç gecikiyor muydu bu arada

Kizlar merhaba bi kac gun once cok sevinerek hamile oldugumu paylasmistim sizinle. Suan hastanedeyim ultrasonla bakildi herhangi bi sey goremedi dr keseyi bile :KK43: son adet tarihim 15 ocak idrar testinde pozitofife gormustm biliyosunuz suan hala hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum bana dua edin ne olur :KK43:

Bugun gecikmemin 8. Gunu gorunmemesi normal mi boyle bisey yasayan oldu mu cok uzgunum suan :KK43:
ama daha degerin belli olmamış ki hemen ümitsizliğe kapılma,degerin düşüktür ondan gözükmüyordur

canım ben adetimin geçtiği 8. günü gittim doktora kan tahlilinde çıktı hamileliğim.
ondan 3-4 gün sonra doktora gittim.doktor keseyi gördü.
2. kontrolümde doktor yukarıdan göremedi aşşağıdan baktı.
o zaman gördü.miyom olduğu için bende o göstermiyormuş.
sıkma canını.. önce kan tahlilin çıksın.
adetin hiç gecikiyor muydu bu arada
Yaa canim insallah benimde oyle olur :( suan kan sonucunu bekliyorum. Benimde bugun 8. Gunum ama karindan goremedi alttn bakiyimda demedi hic. Adetim hep duzenlidir

Yaa canim insallah benimde oyle olur :KK43: suan kan sonucunu bekliyorum. Benimde bugun 8. Gunum ama karindan goremedi alttn bakiyimda demedi hic. Adetim hep duzenlidir
karından görmesi mümkün degil zaten :KK48: alttan bile gözükmeyebilir kese,güzel düşün

ama daha degerin belli olmamış ki hemen ümitsizliğe kapılma,degerin düşüktür ondan gözükmüyordur
Gorme umidiyle gelmistim en azindn keseyi.. ama goremeyince hayal kirikligina ugradim bide dr belki sagliksiz gebelikte olabilir adet olmanida beklerjm daha 1 hafta gecmis dedi kafam karisti

Ya üstten görünmez şimdiden sakin ol. Doktoruna söyle vaginal baksın. Test sonucun 1000in altındaysa vaginal de görünmez bekle sakince..

canım sıkma canını ben 5+2yken hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık keseyi gördük 8.hafta da kalp sesini duyduk.
yani belki daha yenidir. kan sonuçların çıksın hayırlısyla

Hcg degerim 1000 altindaysa goremezsiniz. Kendini hirpalama gec dollenme de olur. Sakince sonucunu bekle. Eger hamileysen stres gebeligini olumsuz etkiler. Dua et bol bol sakinlesirsin. Rabbim yardimcin olsun.

Ya üstten görünmez şimdiden sakin ol. Doktoruna söyle vaginal baksın. Test sonucun 1000in altındaysa vaginal de görünmez bekle sakince..
Bi dusugum olmustu ilk hamileligimde keseyi gormustu 258 hcg degeriyle o yuzden yokmuki acaba diye uzuluyorum canim :(

Bi dusugum olmustu ilk hamileligimde keseyi gormustu 258 hcg degeriyle o yuzden yokmuki acaba diye uzuluyorum canim :KK43:
Moralini bozma hemen 3000 lerde görülür kese hemen görünmez ki kan degerine gore Dr n sana gerekeni soler bende ilk öğrendim kan da 1 hafta sonra gittim baktı ve keseyi goremediler altan da baktirmak istemedim ben 1 hafta sonra gittim ve gorulmustu muhtemelen seninde oledir iyi düşün olur mu

Ilk 258di iste canim
Bayaga yuksek hayatım ama keseyı gorucek kdr degıl bence sagkıklı bır gevelıgın var ben 425 ke ogrendım keseyı goremedık 3.gun sonra 900lere cıkmıstı ama hala kese yoktu korkma kese gorulmemesı cok bır al ztn o degerlerle hcg degerın 2gunde 2 katına cıkmıssa hele hıc korkma ben ılk gebelıgımı 112ile ogrenmiştim şimdi kızım 10 yasında :₺

Canim ben ilk cocugumda 5+4 te keseyi gördüm.simdiki gebeligimde 5+5 te gözükmedi.Ama bak şimdi 17 haftalik hamileyim.

Bi dusugum olmustu ilk hamileligimde keseyi gormustu 258 hcg degeriyle o yuzden yokmuki acaba diye uzuluyorum canim :KK43:
Dediğim gibi üstten görülmesi çok zor şu aşamada o yüzden bi test sonucun cıksın ona göre en doğru bilgiyi doktorun verir zaten sana. Sanırım sadece idrar testi yaptırdın daha değil mi?

Kizlar peki endometrium 12 mm dedi internetten baktim rahmin kalinlasmasiymis 12 mm ne demek oluyo yani iyi mi kotumu acaba

Back
X