• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığımı, güven sorunumu yoksa gelecek endişesi mi bilemedim

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Merhaba arkadaşlar
Belki daha önceki yorumlarımı okuyanlar bilir.
Benim eşimden dolayı çocuğum olmuyor yani evraklar öyle gösteriyor belki bende de sebep var bilmiyorum. Şuan sinirle yazıyorum bu konuyu lütfen yanlış yazımlara yada başka bir şeye takılmayın kimseyi üzecek yada kızdıracak cümle kurmak istemiyorum bu açıklamayı da daha önce yaşadığım olaylar yüzünden yazmak istedim.

Asıl konum bugün kursa başladım ve ben gittikten sonra eşim annesi ile bir şekilde konuşuyor mu tartışıyor mu bilmiyorum eşim sorunlu olduğunu söyleyip onun üzerine gitmeyin diyor. Çocuk için

Ben daha önce söylememesini istedim ilk duyduğu hafta da söylemek istedi defalarca söylemesini istemediğimi söyledim ama şuan çok kızgınım benimle konuşması aniden gidip söylemesi ya çok kızgın, kırgın, üzgün nasıl dile getireceğimi bilmiyorum

ne kadardır evlisiniz ? eşiniz kendisini suçlu hissettiği için böyle yapıyor olabilir.

2 buçuk. Altı ay sonra 3 olacak
Ben tüp bebek tedavisi eğer bizi mutlu edecek bebek olacaksa ben fedakarlığa hazırım millete duyurma istemiyorum dedim
sonuçta sorun sizde değil size bir şey denmeyecek ama bu kadar takmayın.
Allah yardımcınız olsun hayırlı evlat versin inşallah bu arada duamı da edeyim..

bunu her erkek yapmaz.

daha çok eşin üstüne atarlar

bence takılma seni korumuş üzülme diye.

Şuan eşiniz kendısını suçlu hıssedıyor..

Şöyle bi anımı anlatayım sıze bundan 1 hafta once eşime varıkosel teshisi koydular ama tam emın değildi doktorlar sperm testı falan istemişler 2 gun sonrasına.
Eşim o 2 gun boyunca okadar kotuydu kı bana şunu bıle dedı;
Aşkım ıstersen kenardakıı butun paramı sana verım ve benden ayrıl. Suan ıstemesende ilerde çocuk ıstıceksın yol yakınken benı bırak bıle dedı ..
Ama ben yanında oldum saçmalama dedim . Çocuğumuz olmasa dahı senı asla bırakmam dedım.
Ki gerçektende öyle . Ben evlatlık edınmeye sıcak bakanlardanım. Ki Allaha şükür eşimin spermleri çok guzel çıktı.
Bu surecçte eşinizin yanında olun. Eminim sizi kırmak ıstememiştir..

Hayatım sorun etmeyin , eşin seni korumaya çalışmış kendince , iyi niyetli düşünmüş annesine seni üzmemeleri için baştan anlatmış .Birbirinize kenetlenin , eşin kendini suçlu hissetmiş muhtemelen ...Eltim tam 11 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile bebeğini kucağına aldı .Allah dan umut kesilmez.İnşallah her şey yoluna girer metanet li olun ...

Hiç anlamıyorum yazdıklarınızı. Sadece bu değil diğer konularda da. Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Sürekli bir negatiflik var. Bunu neden sorun yaptınız. Eşiniz sizi korumaya calışmış. Sorunun olması ayıp ve ya unutanılacak birsey mi? Söyledi diye sinirlendiniz?

Eşinin suçu yok, densiz aile baskı yapmıştır çocuk için. Artık ne dedilerse, o da dayanamayıp "yeter artık sorun bende kesin sesinizi" anlamında susturmuştur. Germeyin kendinizi, eşiniz için çok zordur bi de...

sonuçta sorun sizde değil size bir şey denmeyecek ama bu kadar takmayın.
Allah yardımcınız olsun hayırlı evlat versin inşallah bu arada duamı da edeyim..
Sorun annesine demesi ya ben güvenimi kaybediyorum kendi anneme onu savunmak için defalarca kırdım torun sevmek istiyorum dediğinde kendi annesine hikaye anlatır gibi anlatması,

Düşündüğüm de problem bende olsaydı hiç beklemeden anlatacağı insan hayat arkadaşına dahi güvenemeyecekse

Bide sen bana kızacaksın duyunca ama sinirlendim söyledim diyor

Ağzımı aramış olabilir diye düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum şuan nasıl hareket edeceğim nasıl davranacağımı bilmiyorum

bizde de durumlar hemen hemen aynı, annesi sık sık torun isteriz diye beni sıkıştırırdı, üzülürdüm... eşim en sonunda benim sorunum var, o da üzülüyor dedi... herhangi bi tedavi görsem kimsenin bilmesini istemem, bu ayıp değil ama allah böyle bi sınava tabi tutmuş vazgeçmek ya da mücadele etmek bizim insiyatifimizde... ama insanların soruları, ah-vahları, acır halleri zaten var olan üzüntüleri kırk kat arttırıyor... sorunun kendisinde olduğunu söylemiş eşiniz, size baskı yapıp sizi üzmesinler istemiş...
kendinde sorun olduğu halde sizi suçlasaydı bu kadar sinirlenmekte haklı olabilirdiniz... allah büyüktür, sabredin.

bizde de durumlar hemen hemen aynı, annesi sık sık torun isteriz diye beni sıkıştırırdı, üzülürdüm... eşim en sonunda benim sorunum var, o da üzülüyor dedi... herhangi bi tedavi görsem kimsenin bilmesini istemem, bu ayıp değil ama allah böyle bi sınava tabi tutmuş vazgeçmek ya da mücadele etmek bizim insiyatifimizde... ama insanların soruları, ah-vahları, acır halleri zaten var olan üzüntüleri kırk kat arttırıyor... sorunun kendisinde olduğunu söylemiş eşiniz, size baskı yapıp sizi üzmesinler istemiş...
kendinde sorun olduğu halde sizi suçlasaydı bu kadar sinirlenmekte haklı olabilirdiniz... allah büyüktür, sabredin.
Eşim beni savunmak için değil annesini rahatlatmak için söyledi

Benim adetim ailesiyle geçirdiğim kazadan sonra düzensizleşti hatta adet oluyordum ama lekelenme oluyordu. Ben hep kazada sağlığım bozuldu diye hep kendi sorunumu öne sürüyordum üç doktora gittim üçüncü gittiğim doktor kist var dedi ama oda adet düzenleyici hap verdi.

Eşim annesini sırf kaza yüzünden mi sorusunu yanıtlamak için cevap vermiş. Şimdi oda biliyor ve bu sır olmaktan çıktı Kv duyduysa bir alem duymuş demektir.

Eşim beni savunmak için değil annesini rahatlatmak için söyledi

Benim adetim ailesiyle geçirdiğim kazadan sonra düzensizleşti hatta adet oluyordum ama lekelenme oluyordu. Ben hep kazada sağlığım bozuldu diye hep kendi sorunumu öne sürüyordum üç doktora gittim üçüncü gittiğim doktor kist var dedi ama oda adet düzenleyici hap verdi.

Eşim annesini sırf kaza yüzünden mi sorusunu yanıtlamak için cevap vermiş. Şimdi oda biliyor ve bu sır olmaktan çıktı Kv duyduysa bir alem duymuş demektir.

kazadan dolayı mı olmuyor diye vicdan azabı mı çekiyordu kadın? ondan mı öyle dedi?

bence sorun sizde .. millete duyurma ne demek ya.. adam adam gibi kıvırmadan evirmeden çevirmeden sorun bende demiş..
Kolay mı sanıyorsunuz iki kez badire atlatmak ben kazayı anlatmadan psikolojim düzelmemişken hala o insanlardan nefret ile söz ederken şimdi sırf onlar torun sevsin diye tüp bebek tedavisine zorlıcaklar. O süreçte duyacağım sözler cabası yazıda kalp kırmak istemiyorum demiştim ama lütfen bu konuda bu şekilde yorum yapmayın

kazadan dolayı mı olmuyor diye vicdan azabı mı çekiyordu kadın? ondan mı öyle dedi?
O vicdan azabı çekmez milletin ağzı ile konuşmuştur yanımda konuşmadılar ki ne olduğunu bilmiyorum eşimin dediği kadarını biliyorum ama aklıma başka şeyler geliyor ve ben bundan sonra nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum

Kolay mı sanıyorsunuz iki kez badire atlatmak ben kazayı anlatmadan psikolojim düzelmemişken hala o insanlardan nefret ile söz ederken şimdi sırf onlar torun sevsin diye tüp bebek tedavisine zorlıcaklar. O süreçte duyacağım sözler cabası yazıda kalp kırmak istemiyorum demiştim ama lütfen bu konuda bu şekilde yorum yapmayın

Ne demek onlar torun sevsin diye tüp bebek tedavisine başlamak ? Siz çocuk istemiyorsunuz da onlar istiyor diye mi başlayacaksınız? Yanlış yerden bakıyorsunuz konuya. Sakın başlamayın tüp bebek tedavisine bu kafayla. Önce diğer sorunlarınızı halledin iç huzurunuzu toplayın sonra tedavi olursunuz. Böyle size de yazık olur o psikolojiyle gelecek bebeğede yazık olur.

Back
X