• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığımı, güven sorunumu yoksa gelecek endişesi mi bilemedim

eşiniz sizi korumak için böyle bir şey yapmış, tamam ortak kararınız olmadığı halde paylaşması hoş olmamış ama bu kadar sinirlenmeye gerek yok. kaldı ki bu utanılacak bir şey de değil. beşeriz, dertler de hastalıklar da bizim için, hepimiz için.

Ya anlamak istediğiniz gibi okuyorsunuz yada kabullendirmek için.

Sizin dikkat etmediğiniz şey eşimin annesini rahatlatmak için söylemiş olması.

Beni koruduğundan değil. Öyle olsaydı benimle konuşurdu önce senin üzerine daha fazla gelmesinler ben söylicem diye. Ama öyle değil ben evde yokken konuşuluyor ve normal birşey konuşuyormuş gibi aktarıyor.

Anneni rahatlatmak için mi yoksa beni korumak için mi dediğimde susturuyor beni

Ben bebeğin olmayışını kabullendim.
Düşünmeden neler olacağını tüp bebek tedavisine başlayalım dedim sırf o mutlu olsun huzurum bozulmasın diye. Ben bunları konuşurken o hangi sebeple gidip annesine anlatıyor.

tüp bebek için annesi baskı kurmaya başlıcak ama ben istemiyorum artık bu yıktığı son umutlarımdı şimdi kendi gidip tedavisini olsun olmuyorsa duruma göre giderim.

Ben sayfalar dolusu yazsam da siz beni anlamayacaksınız. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Annesi baskın bir karakter mi? Eşinizin uzerine gitmiş olabilir mi? (Hiç hakkı yok ama aklıma ilk bu geldi) Bence bu tarz birşey yaşandı,eşiniz annesi size laf etmesin diye susturmak amaçlı söyledi,annesinin huyunu biliyor sonuçta.
Hem daha 2.5 aylık evlisiniz, yıllar geçse sorulur ki yıllarca olmasada kimseyi ilgilendirmez ama baskı mı vardı uzerinizde bu konuda?
Eşinize kızmayın bence,durup dururken söylememiştir diye düşünüyorum

Annesi baskın bir karakter mi? Eşinizin uzerine gitmiş olabilir mi? (Hiç hakkı yok ama aklıma ilk bu geldi) Bence bu tarz birşey yaşandı,eşiniz annesi size laf etmesin diye susturmak amaçlı söyledi,annesinin huyunu biliyor sonuçta.
Hem daha 2.5 aylık evlisiniz, yıllar geçse sorulur ki yıllarca olmasada kimseyi ilgilendirmez ama baskı mı vardı uzerinizde bu konuda?
Eşinize kızmayın bence,durup dururken söylememiştir diye düşünüyorum
Durup dururken söylemediğini bilmiyorum artık herşeyi bekliyorum. Sinirle ağzımdan çıktı derken bile hiç bir mimik hareketi yok.

Annesi çok iğrenç bir kadın. Alaycı, çok konuşur, milletin ayıbını arar kendinde olduğu zaman üstünü kapatır, ben bilirim havalarında, ben ne anlatsam boş burda sadece fikir sahibi olabilirsiniz nasıl biri olduğunu bilmek için tanımanız lazım.

2.5 aylık değil yıllık evliyim ve ben 10 yıl yaşlandığımı hissediyorum. Ezberledim artık aileyi.

Annesi susup kalmıcak. Oğlumun adı kısıra çıkacak diye başlıcak. Ben sırf o kadının çenesi yüzünden tüp bebeğe gidecem. Hiç bir şey umduğum gibi değil.eşimin bana inandığını sanıyordum beraber sorunlarımızı çözebileceğimizi inanıyordum ama hiç yanıltmadı beni yine annesine koştu ben. Onun için bir şeyler yapmak isterken o beni görmezden geldi.

Annesi mi bizi evlat sahibi yapacak şimdi.
Kızacağımı bildiği halde anlatmadan önce sanki normal miş gibi.

Birşey yaptım ben kızacağını biliyorum. Söyleyim mi.
Madem söylemiceksin niye söylicek gibi yapıyorsun böyle söyleyince illaki öğreneceğim düzgün söylesen.
Ben bugün anneme söyledim. Sorun bende gitmeyin kızın üstüne.
İnanmıyorum.
Çok üstüme geldi. Benim yüzümden, kaza yüzünden mi olmuyor dedi. Bende benim yüzümden dedim. Dedi

Şimdi bu konuşmada sizce kimi koruyor beni mi annesini mi size beni koruyor gibi gelebilir ama bana annesinin içini rabatlatmaktan başka bir şey değil.

Ben şuan hiçbir şey düşünemiyorum. Düşündüklerim ben onu sözlerden sakındırıp kendi problemi mi öne sürerken o bana neden bunu yaptı.

Annesine söyledi onlar tüp bebek için beklicek ama benim gerçekten adet problemim var. Bu gerçeği hiç bir zaman değiştirmicek onun söylemesi

Gerçekten söyledin mi dediğimde sen yinede anneme söylediğinden haberin yokmuş gibi davran diyor.

Ne bu. Benimi kandırıyor kendini mi. Yada ne yapmak istiyor.

Ben nasıl güvenirim artık. Bütün evin içinde olanları biliyor ailem için söyleme dediğimi bile söyledi. Göz yumdum ama anlıyorum ki iradesine sahip değil ve annesi bu yüzden herşey de benim başıma kalkıyormuş

Back
X