- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi kirmizikiz1234
Affet tabi,dünyada böyle koca bulamazsın bir daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğurduğun bebeğe tecavüz ederken mi görmen lazım illa,Ama benim sorunum okuyup okumamasi degil, ileride birgun boyle seylere egilimi olur mu yada suan var mi onu bilemiyorum. Korkuyorum affedip affetmeme konusunda kararsizim.
8 aydir taniyorum. Bir yillik arama dokumune ulasabildim hep ayni sey arattirilmisSiz ne kadar zamandır tanıyorsunuz bu Adam'ı ?
Bu tip Şeyler okuması psikolojisinin hiç normal olmadığını gösterir. 2. Kes hata yapmayın derim ben
Ben ilk kez boyle biseyle karsilastigim icin yardim almak istedim boyle konusmaniz hos deil sizce ben boyle bisey olsun ister miyim.cocuguna , kardesine tecavuz eden adamlar sizin icin notmal mi ki affetmeyi falan dusunuyorsunuz?
bence affedin ve evlenin ama cocuk yapmayin , tencere kapak birbirinizi bulmussunuz en azindan siz evlenin de sizden sonra konudan habersiz bir kadini ve dogacak cocugunun basini yakmasin
igreniyorum boyle insanlarla ayni havayi solumaktan
8 ay çok seviyorum demek için yeterli bir süre değil bence o halde yapmanız gereken belli8 aydir taniyorum. Bir yillik arama dokumune ulasabildim hep ayni sey arattirilmis
bende denedim gercekten cikiyor gecmis40 yıl düşünsem buradan kontrol etmek aklıma gelmez. Konu sahibini tebrik ederim(!)
Hayir haber degil cinsel iliski hikayeleri adi altinda aratmis yuzlrce kezYani sadece 1/2 kere ararsa tamamda bu sürekli aratmis ki kaldiki bunun merakı olmaz bende şu murat Başoğlu haberini okumuştum Google'dan öyle bir şey değil demi