Kesinlikle benim yaptığımın tek açıklaması bu şartlanmıslıkKendini kötüye şartlama
Ben bu şartlanmıslığı kaldırıcam artık keyfini çıkarıcam hayal kurmanın sende öyle yap unut herşeyi ve en güzel hayali kurbende aynı böyleyim. hayal kuruyorum ama sonrasında kurduğum hayalin olumsuz halinide düşünüyorum.
bazen iyi oluyo bu şekilde kötüsünü düşünmek, sonuçta herşeye hazırlıklı oluyor insan. ama bi yandanda hayal kurmanın da keyfi kaçıyor.
Aynen devaaam hayal kurmak güzeldipsizhayalk iost: 39425838 .!.:Kurduğumuz her hayal maalesefki gerçek olmuyor sizin hayalini kurduğunuz şeylerin olmaması belkide olmasından daha hayırlı olacaktı sizin için ve o yüzden olmadı bizim ser gördüğünüzde Hayır ,hayır gordugumuzde ser olabilir siz yinede hayal kurmaya devam edin başka türlü nasıl mutlu olabiliriz ki
KesinlikleHayata iyi yönünden bakmalısın, sahip olduklarımızın değerini bilmek gerek... Şükretmek gerek...
Umutsuzluğa kapılmamak adına hayallerimizi kurarken yıkılabileceğini de göz önünde bulundurmalıyız, her şey istediğimiz gibi olamayabiliyor..Ama yaşanılanlara iyi yönünden bakmayı bilirsek bir sorun kalmayacağını düşünüyorum
Her şerde bir hayır vardır...
Evet geri geldi enerjim son sürat hayal kuruyorum bi kaç aydır ve bu beni çok huzurlu kıldı17 yaşlarındayken tüm hayallarim 20 yaşıma kadardı..
20 yaşına kadar bunları şunları yaparım falan diye hayal kurardım hep..
20 yaşına basınca bi afalladım ki , kuracak hayalim kalmamış gibiydi..
Bi süre geçtikten ve enerjini yeniden kazandıktan sonra hayallerine kavuşuyorsun..
Yani ben kurmaya tekrar başladım , kimi gerçekleşti kimi hala beklemede.. :)
Ne mutlu sana :)Evet geri geldi enerjim son sürat hayal kuruyorum bi kaç aydır ve bu beni çok huzurlu kıldı
Hayal kurmak bence yasamanın yarısı helede onlar gerçekleştimi ahhh inşallah :)Margarikotiyaşamanın yarıs42411718 .!.:Ne mutlu sana :)
Ben çok uzun zamandır hayal kurarım çok severim hayal kurmayı,boş kaldığım her an hayal kurarım:)Hayal kurmak bence yasamanın yarısı helede onlar gerçekleştimi ahhh inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?