• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal mi gerçek mi? Enes batur

Dediğim gibi zaten youtube kanalına izin vermiyorum ama film 7+ olunca acaba küfür yok mudur diye düşümdüm. Argo olabilir tabi ama küfür varsa ve sizin anlattığınız gibiyse Evet götürmeyeyim. Başka film varsa ona götürürüm ya da bowling artık. :110:
Yorum için çok teşekkürler .
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. :KK23:
Coco var animasyon ;)

Atanamayan pewdiepiemız..Youtube videolarına bakmak gibi bir hataya düşmüştüm Türk pewdiepie diye lanse edilince filminin kalitesini az buçuk tahmin edebiliyorum.Muhtemelen kanalını da izliyordur çocuğunuz onu da izlemese aslında yukarıda bir arkadaşımızın da belirttiği gibi iyi olur bence.

Bence 8 yaşındaki çocuk Enes Batur sayıklıyorsa gayet izlemiştir o videoları iş işten geçmiştir emin olun. Daha çocuk yaştan biseyler yapıp didinip dünya çapına ermiş bir youtuber Enes Batur ve siz çocuklar yemek yesin diye onun videolarını izlettiniz şu kk da yazanın arkasında ne analar var biliyoruz yeme beni kk. Dikkat eden var onları ayırıyorum. Ayrıca Enes Batur videolarını son 1 yıldır düzeltiyor güncel videolarında küfür göremezsiniz genç ve başarılı biri kötülemeyin. Filme gelince bence de çocuğunuzu götürmeyin 15 -25 yaş aralığına hitap ediyor anladigim kadarıyla. Recep içeriklerin cem yılmazların alkışlandığı toplum Enes Batura daha çok saygı göstermeli çocuk yaratıcı en azından.

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .

8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba? :işsiz::işsiz:

fragmanı iğrenç.
7 yaşındaki oğlum istedi götürmedim. 12 yaşındaki arkadaşıyla gitti. onada pek gönlüm yoktu ama neyse..
enes batur kusacam artık geçen hafta bir ton yol tepip fotoğraf çektirmeye götürdüm çocukları. yanındaki o baturayla gelip çok kalabalık diye 15 dk durup gitmişler. zaten gıcıktım iyice gıcık oldum söylene söylene döndük.

Bence 8 yaşındaki çocuk Enes Batur sayıklıyorsa gayet izlemiştir o videoları iş işten geçmiştir emin olun. Daha çocuk yaştan biseyler yapıp didinip dünya çapına ermiş bir youtuber Enes Batur ve siz çocuklar yemek yesin diye onun videolarını izlettiniz şu kk da yazanın arkasında ne analar var biliyoruz yeme beni kk. Dikkat eden var onları ayırıyorum. Ayrıca Enes Batur videolarını son 1 yıldır düzeltiyor güncel videolarında küfür göremezsiniz genç ve başarılı biri kötülemeyin. Filme gelince bence de çocuğunuzu götürmeyin 15 -25 yaş aralığına hitap ediyor anladigim kadarıyla. Recep içeriklerin cem yılmazların alkışlandığı toplum Enes Batura daha çok saygı göstermeli çocuk yaratıcı en azından.

Coco var animasyon :KK66:

Onu izledi. Teşekkürler :)

Ilk zamanlar izledi tabii ki ama fark edince yasakladım. Buna rağmen etrafında abileri(!) anlatıp durunca etkilenip merak ediyor. Izlemek istemesi bu yüzden.

9 yasindaki oglum gitti sinif arkadaslariyla ve cok mutsuz cikti sinemadan
filme gittiginden beri bir kere bile adini agzina almadi
neden sevmedin diye sordum cvp vermedi
bence goturmeyin

Aslında başta söylemek istediğim de buydu, itici gelir mi diye.. Ben de üzerine konuşursam bu youtuber olma hevesi geçer mi diye düşümdüm ama bunun yerine farklı bir yol izlemem gerekiyor sanırım.

Buna da +1i koyayım. Ağzı bozuk biri sayılmam ama o tarz insanlar da muhabbet arasında rahatsız etmezler kendi küfürmetremce :) Ancak bu baya ileri.
Minecraft zamanı keşfettimdi, kendi halinde takılan bir çocuktu ve git gide küfürler artmaya başladı.
Agar.io zamanları hele... Rakiplere nasıl küfürler... Hadi biz yetişkiniz, neyse de, çoluk çocuk izliyor diye düşünmeden edemezdim.
Belki buraya kadar yine "Kafa dağıtmaca, kendi eğlencesi" olarak adlandırılabilir ve fakat denetimsizlikten çok nemalandı bu youtuberlar, hiçbir ikaz, yaş sınırı olmaksızın her konu konuşuldu oyunlar içinde.

Ve belki kendisi yaptığının farkında bile değil (Ki boş olmak bunu gerektirir) şu bisikletli oyunlarda kafasından kurguladığı "Baba-oğul konuşmaları" diyorum, daha da bir şey demiyorum. Şahit olduysan anladın beni.
Ve şaştım ki "Filmin yaş sınırı var mı?" diye bakarken, +7 sınırını gördüm. Çok yazık.

happy wheels ben de oynuyordum ve videolarını izliyordum o baba oğul videosuna kadar. zaten çocuğun olayı şu ki oyunu hikayeleştiriyor mesela birini öldürürken filan "gel lan buraya a.... k....ğum" gibi çok çok fazla lafı oluyor yani aşırı derecede düşük seviye. youtubeda maalesef içeriklerin denetimi yok,filmde zaten hep youtuberlar oynuyor seviye belli.

valla bütün değerlendirmeleriniz çok doğru olmuş kesinlikle çocuklar için uygun değil ve ben çok yakında enesin biteceğini düşünüyorum.

burdan annelere de söylüyorum çocukla başa çıkamıyorsanız tabletten telefondan illa youtubea giriyorsa filtreleyin. Hele oyun videolarını,çok üzülerek söylüyorum ki bu enesi ve hasbelkader jahreinin oyun videolarını izleyen bir çocuğun sağlıklı bir ruh haliyle büyüme ihtimali yok. ikisi de +18.

Filmin mesaji alttan alttan "Siz de Enes Batur gibi olup para kazanabilirsiniz" tamam o kazanmis olabilir de kac kisi onun gibi kazanabilir ki biraz gercekci olmak lazim sirf gaza getirmekle olmaz ki.

Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .

8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba? :işsiz::işsiz:

Zerre sevmiyorum enes baturu. Filmin konusunu biliyorum. Cocuklara aslinda dolayli yoldan içe kapanik asosyal olsaniz bile kisa yoldan zengin olabilirsiniz mesaji veriyor. Kisa yol= küfürlü videolarla köşe olmak. Çocuklarla çok iç içeyim her birinin youtube kanalı var. Tek hayalleri şimdiden takipci kasıp para kazanmak. Adam anlayacagin tam bir sosyolojik vaka. Çocuğun arkadaşlarindan cok etkileniyordur çünkü gordugum kadariyla her cocuk filme gidiyor :işsiz: bana kalirsa yani uzak tut.

Adami da tanimiyorum filmi de izlemedim.
Ama surada okuduklarimdan sonra izleyecegim varsa da izlemem zaten.
Bence de goturmeyin.

Götürmeyin. Kardeşimle kuzenim gitti. Cinsel içerikli espiriler varmış

Film de küfür yokmuş.Sayfasını takip etmeyen sıkılır diyor kızım.kendi hayatını anlatmış sanırım.

Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Filmin sonu nasıldı ki? Çok farklı bir yorum oldu teşekkürler

Bizim bir yıllık ücretsiz giriş kartlarımız var bazen mecbur kalıyoruz resmen bu filmlere, maalesef ki sinemada ki filmler hep böyle Coco ya gitsin.Türk komedi filmlerini hiç izlemem tek yapabildikleri belden aşağı espri ve hakaret.Bu şekilde komik olduklarını sanıyorlar.Bence çok itici.

ben girmedim filme oğlumla ama fragmanı berbattı..
diğer söylediklerinize katılıyorum recep ivedik rekor kırıyor bu ülkede.

Filmin sonu nasıldı ki? Çok farklı bir yorum oldu teşekkürler
Filmin sonunda çok popüler olan Enes Batur eski hayatına ve arkadaşlarına dönebilmek için kendini kötü gösteren kurmaca bir video hazırlıyor. Bunun sonucunda her şeyi geride bırakıp Antalya'ya ve arkadaşlarına dönüyor. Tekrar söylüyorum asla Enes Batur çok iyidir demiyorum ama filmde küfür yoktu. Enes Batura gelene kadar kötü örnek olup iyi yerlere gelen birçok insan bastaci konumunda.

Ben geçmiş ten takip etmeye çalışıyorum oğlumu. Tamamen engellemek istemiyorum çünkü belli bir yaştan sonra engellenen içerikleri daha fazla merak ederek ve bir yolunu bularak illa ki izler diye düşünüyorum. Engel koymak yerine takip etmek taraftarıyım. Oğlum tabii ki küfür duydu, biliyor ama bunun yanlış olduğunu da öğrendi. Hatta az önce konuştuk ve enes batur un sırf küfür yüzünden ceza yediğini öğrenmiş. Ben de bak cezasını çekiyor. Insanlar küfür yüzünden onu dışladı diyerek durumu olumlu yöne çekmeye çalıştım. Zamanında bize de engeller konuldu ve şahsen bu engelleri zamanı gelince aştım ve pişman olduklarım genelde bunlar yüzünden oldu. Çocuğa engel koymak yerine ona doğruyu ve yanlışı göstermenin daha doğru olduğunu düşünüyorum .

Back
X