İş saatlerimiz sabah 8 akşam 6 ama trafik yüzünden eve 8den önce varamıyoruz.Dersane haftasonu 2 gün,ekimde dersler başlayacakmış ama saatlerini bilmiyorum,bugün yada yarın kayıt olmaya gideceğiz ozaman soracağızkızınıza bakıcak biri varmı ve bu kurslar genelde haftaiçi 3 gün oluyor öyle biliyorum yanılıyormuyum
akşam 8 den önce eve gelinmiyor peki sabah kaçta başlıyor yanı yarım gün olsa bile kızınızla vakit geçirmeniz önemliondan soruyorum
Bence olur sevgisiz ilgisiz çocuk büyümez yada eksik büyür..
İş saatlerimiz sabah 8 akşam 6 ama trafik yüzünden eve 8den önce varamıyoruz.Dersane haftasonu 2 gün,ekimde dersler başlayacakmış ama saatlerini bilmiyorum,bugün yada yarın kayıt olmaya gideceğiz ozaman soracağız
Dersaneye eşimle beraber gideceğiz ama, yani kızım haftasonu da anneannesiyle olacak. Önlisanstan hazırlanacağız dersane saatleri akşama kadar sürmez diye düşünüyorum (Sadece genel kültür, genel yetenek olacak)Haftasonu kaç saat
Benimki hafta içi toplam 6 saat
Eğer bu kadar ise ulaşım vs 8 saatte işini hakkedebileceksen ve bu saati eşin verimli bir baba kız eğlencesine çevirebilecekse olabilir
Ama hafta sonu iş yapmak çamaşır asmak hatta yemek yapmak bile yok kurstan gelince full kızın ile ilgilenmelisin
Bu arada mesleki bir sınava gittim şehir dışına oğlum o zaman 4 yaşında idi babasına benim annen yarım anne mi diye sormuş sınava gidiyormuşum daha tamamlayamamışım
Ne şanslısın,keşke biz de en başta uğraşsaydık.Şimdi böyle ikileme düşmezdim.aynı şeyleri hayal ediyoruz tek farkla benim çocuğum yok. Bu konuda şanslıyım sanırım. Şöyle bir düşündüm çocuğum olsada giderdim niye onun geleceği için. Benim bulunduğum ilden gitmek istememin nedeni çocuğumu burda kaliteli eğitim veremiyecek olmamdan. Bende hafta içi en erken 6 da evde oluyorum cumarteside aynı şekilde. cumartesi akşam 9 da evde olacam artık pazarda sabahtan dershaneye gitcem.
Günde 3 saat mi? Ya inş. bizimki de öyledir, eğer öyleyse hiç düşünmem kendimi de üzmemha unutmadan şunuda söyleyim canım benim yazıldığım dershane derslerin videosunuda veriyor. Eşim nöbet usulu çalıştığı için dershaneye uymuyor o yüzden o videolardan bakacak yanlız ben gitcem. Sizin gitcek olduğunuz dershaneninde böyle bir hizmeti varsa sen videodanda çalışabilirsin. Dershaneler günde 3 saat genel kültür genel yetenek dersi veriyor
valla benim annem çalışmadı etmedi ama çok otoriter bir insan mesafeli o yüzden ben bile eksik büyüdüm düşünün yani..Kızım hafta içi işten geleceğimiz saati ezberlemiş artık,annemi balkona çıkartıyor bizi bekliyor dört gözle. Haftasonunu da aynı şekilde bekliyor,şimdi biz dersaneye gidersek onun psikolojisi nasıl etkilenir tam kestiremiyorum.
evet canım cumartesi akşam 6 da başlıyor 9 da bitiyor. pazarda 9 da başlıyor 12 de bitiyor benimkiGünde 3 saat mi? Ya inş. bizimki de öyledir, eğer öyleyse hiç düşünmem kendimi de üzmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?