- 5 Kasım 2023
- 32
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sumeyye1858
-
Var gibi gözüküyor canım hayırlısı olsun. Yeni olabilir.yarin saabah tekrardan test yap koyulaşırsa olumlu yönde ilerliyor demektirMerhaba adetim 5 gün oldu gecikti erken gebelik testi yaptım 2 kere kaset test yaptım negatif 1 gün sonra erken gebelikte de hayalet çizgi çıktı gebelik var mıdır yardımcı olur musunuz adet olacakmışım gibi aşırı göğüs ağrım var özellikle de sol göğsümde acaba hamilemiyim
Öyle mi diyorsunuz aşırı gerginlik var üzerimde birde flaşlı çekilmiş hali bu şekildeHayırlı olsun gebelik var
İnşallah çok teşekkür ederim flaşlı çekilmiş hali bu şekilde flaşsız ben gördüm gibi emin olamadımVar gibi. Yarınki testinizle doğruluğundan emin olabilirsinizinşallah seninledir
Var canım çok belli zatenÖyle mi diyorsunuz aşırı gerginlik var üzerimde birde flaşlı çekilmiş hali bu şekilde
Flaşsız bakınca aşırı zor görünüyor 2.çizgi ama neden pekiVar canım çok belli zaten
İnşallah vardır aşırı gerginlik ağlama hali var üzerimde emin olamıyorum flaşsız çekince zor görünüyor çizgi flaşlı çekince daha net çizgi belli oldu gibi bu çizgi teste ait çizgi değildir dimiVar gibi gözüküyor canım hayırlısı olsun. Yeni olabilir.yarin saabah tekrardan test yap koyulaşırsa olumlu yönde ilerliyor demektir
Şuan teste bakıyorum test çizgi gibi gözükmüyorVar canım çok belli zaten
Bazen kuruma çizgisi diyorlar.ama. bende bilmiyorum tam canım. Ama.seninki öyle gözükmüyor. İlk 10 dk da çıktıysa umutlanabilirsinİnşallah vardır aşırı gerginlik ağlama hali var üzerimde emin olamıyorum flaşsız çekince zor görünüyor çizgi flaşlı çekince daha net çizgi belli oldu gibi bu çizgi teste ait çizgi değildir dimi
Canım üzülmeni istemem ama böyle olduysa kuruma çizgisi. Tecrübeyle sabit. Ama yine de yanılıyorumdur inşallahŞuan teste bakıyorum test çizgi gibi gözükmüyor
Tekrar test yaptiniz mi acabaUmarım canım ama 10 dk olmadan baktığımda ilk görselde ki gibi gözle görünürken zor ama hayalet çizgi vardı daha sonra flaşlı çektim daha netti ilk sohbeti açtığımda eklediğim görsel gibiydi. akşam bakınca gözle görülür bir çizgi yine çok zor belli oluyordu ve ekteki görsel gibiydi flaşlı çekince kafam çok karıştı ya hamilelik varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?