Hayalet çizgi gebelik şüphesi

Bu çizgiyi iyi tanırım kuruma çizgisi grimsi olur az yaşamadım artık test yapmıyorum evde her seferinde böyle çıkar nalet olasıca . Ama inşallah yaniliyorum inşallah gebelik vardır ne yaptınız test verdiniz mi

Merhaba kızlar , Benim de testime bakabilir misiniz , Adetime 2 gün vardı bugün yaptım . Ama daha öncesinde de iki defa kimyasal geçirdim üst üste . Vallahi korkuyorum artık sevinemedim bile ve kimseye de demedim sürekli aynı şey oluyor diye . Ne yapacağımı şaşırdım . Nasıl yol izleyeyim biraz bekleyip öyle mi kan testi vereyim inanın suan hiçbir şey bilmiyorum . Hafif kasiklarima baskı kramp şeklinde var .

Eklentiler

• 3B6C2EC7-C11D-41B7-A8D9-A359A2160AB7.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 276
Tekrar test yaptınız mı koyulasmasi gerek bende kimyasal geçirdim ve koyulasmasi gerekirken tamamen silik çıkmaya başladı meğer kimyasalmis sonraki ay sağlıklı gebelik geçirdim testi tekrarlayın sürekli

Tekrar test yaptınız mı koyulasmasi gerek bende kimyasal geçirdim ve koyulasmasi gerekirken tamamen silik çıkmaya başladı meğer kimyasalmis sonraki ay sağlıklı gebelik geçirdim testi tekrarlayın sürekli
Sizin adınıza çok sevindim . Bende öyle okumuştum kimyasal sonrası genelde sağlıklı gebelik oluyor diye ama bende olmadı . Yok test yapmadım kan tahlili verdim direk sağlık ocağından . Bakalım bekliyorum , bilmiyorum ki nasıl olacak . Geçen seferki testim hem koyu idi hem de kan testinde 100 du ama artış olmadı üç gün sonrası doktor kimyasal dedi sonra kanama başladı zaten

Aslında adetin 1 hafta geçtikten sonra ultrasonla keseyi görse kesin garanti inşallah bu sefer olur sonucunu yazar mısın burayada

Eczaneden şimdi alıp tekrar yapayım mı sizce
Bugün mu yapmistin testi sen her ihtimale karşı yine al ben hergun yaptım adetimden 4 gün önce erken gebelik testi ile başladım hergun yaptım ama net bir pozitif göremedim koyulasicak mi yoksa negatife mi dönecek ona bakmak lazim

Ben testi dün yaptım , Yani adetimden 3 gün önce oluyor . Yarın adet günümdü . Bu sabah sağlık ocağına gidip test verdim . Sonuç çıkmadı henüz bekliyorum . Yaşım 38 olduğu için çok uzun suredir bekliyorduk ama kimyasal sonrası inanın korkuyorum artık . Hiç sevinemedim suan için bilmiyorum

İçini ferah tut aslında kimyasal gebelik iyi bir şeymiş vücuttaki sağlıksız yumurta ve döllenmeyi atıp daha iyisini yapıyormuş rahim.. yarına anca çıkar sonucun o halde sen yarın sabah tekrar test yap ilk idrarinla önceki testle karşılaştır hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum.. akşamda yapabilirsin aslında testi ben hergun kaç defa yaptım hatırlamıyorum çıkacak olan zaten her idrarda çıkacaktır biraz beklet idrarını öyle yap gitsin hiç duramam ben böyle şeylerde

Tamamdır çok teşekkür ederim , insaallah benim için de hersey guzel olur . Yazacağım öğrenir öğrenmez .

Kızlar benimde bi kaç gündür sağ kasığıma hafif ara ara batma oluyor ve aşırı yorgun uyku halindeyim

Merhaba , Öğrendim şimdi sonucumu bayağı düşük bilemedim , 86 sonucum . Düşük galiba yine kimyasal olacak Adet olmaz iseniz haftaya tekrar bakalım dediler . Tekrar test yapacağım koyuluguna bakmak için

Merhaba , Öğrendim şimdi sonucumu bayağı düşük bilemedim , 86 sonucum . Düşük galiba yine kimyasal olacak Adet olmaz iseniz haftaya tekrar bakalım dediler . Tekrar test yapacağım koyuluguna bakmak için
Kaç gün önce bakıldı ve kaçtı sonucun. Kanama devam ediyor mu zaten test sana cevabını verir öncekine göre koyuluguna bak burayada atar misin

Kaç gün önce bakıldı ve kaçtı sonucun. Kanama devam ediyor mu zaten test sana cevabını verir öncekine göre koyuluguna bak burayada atar misin
İdrar testini pazartesi günü yaptım , kan testim dün yani Salı günü yapıldı , bugün de adet günüm . Yani 2 gün önce yapıldı adetten . Kanamam olmadı henüz birsey görünmüyor sadece bir önceki kimyasal değerlerim ile aynı değerde olunca korktum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…