- 5 Kasım 2023
- 32
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sumeyye1858
-
Hayır yarın yapacağımTekrar test yaptiniz mi acaba
İnsallah vardir yarin bizi de bilgilendirirsinizHayır yarın yapacağım
Merhaba karın ağrısı ve hafif mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir miVar gibi gözüküyor canım hayırlısı olsun. Yeni olabilir.yarin saabah tekrardan test yap koyulaşırsa olumlu yönde ilerliyor demektir
Sen daha doktora kan vermeye gitmedin mi canimAdetim gecikti 1 hafta
Kan sonucunuz ne geldi?Gittim canım bugün kan verdim ama adet olacakmışım gibi hislerim var bacaklarım çok ağrıyor anlam veremedim
Kaset test yaptım şimdi negatif 1 hafta gecikti adetim olsa çıkardı demi gebelikSen daha doktora kan vermeye gitmedin mi canim
Benim de testime bakarmisiniz hanımlar Eki Görüntüle 3336791
Merhaba gebelik var bence ikinci çizgi bariz belli adet günün geçti mi ya da ne belirtilerin varBenim de testime bakarmisiniz hanımlar Eki Görüntüle 3336791
Sorunda o ya adet bileti 5 gün oluyor mide bulantim ve gereksiz ağlama krizlerim var ona istinaden çıkmaz ya diye yaptım ama ilk yaptığımda silikti resimde gözükmuyir bu sabah da ilk idrarla denedim böyle çıktı işteMerhaba gebelik var bence ikinci çizgi bariz belli adet günün geçti mi ya da ne belirtilerin var
Birde regl olacakmisim gibi kasık ağrım var en ufak usumede başlıyorMerhaba gebelik var bence ikinci çizgi bariz belli adet günün geçti mi ya da ne belirtilerin var
Birde regl olacakmisim gibi kasık ağrım var en ufak usumede başlıyor
Sorunda o ya adet bileti 5 gün oluyor mide bulantim ve gereksiz ağlama krizlerim var ona istinaden çıkmaz ya diye yaptım ama ilk yaptığımda silikti resimde gözükmuyir bu sabah da ilk idrarla denedim böyle çıktı
Birde regl olacakmisim gibi kasık ağrım var en ufak usumede başlıyor
Benim de testime bakarmisiniz hanımlar Eki Görüntüle 3336791
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?