Hayalet çizgi gebelik şüphesi

Herşey olabilir biz artık 14 aydır ne belirtiler gördük sanarsin ki kırk yillik hamileyiz. İnşallah kalbinde ki olur cnm. Erken gelebelik testi yapabilirsin kaç gün var adetine

Gittim canım bugün kan verdim ama adet olacakmışım gibi hislerim var bacaklarım çok ağrıyor anlam veremedim

Merhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum çok garip ama ben regl oldum daha 3 gün oldu biteli ama regl sonundan itibaren bende bir mide bulantısı saçma sapan ağlama krizleri bugün test yaptım 5. Dk içinde silin çizgi çıktı ama fotosunu çekemiyorum böyle bişi yaşayan varmı ben bakınca görüyorum ama resimde gözükmüyor

Merhaba gebelik var bence ikinci çizgi bariz belli adet günün geçti mi ya da ne belirtilerin var
Sorunda o ya adet bileti 5 gün oluyor mide bulantim ve gereksiz ağlama krizlerim var ona istinaden çıkmaz ya diye yaptım ama ilk yaptığımda silikti resimde gözükmuyir bu sabah da ilk idrarla denedim böyle çıktı işte

Benim de testime bakarmisiniz hanımlar Eki Görüntüle 3336791

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…