Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa bebis mi geliyor :) cift çizgi cıkmış ve baya belirgin kac gün vardi adeteNe anlama geliyor bu arkadaşlar
İnşallah öyledir ayın 1 de adet olmam gerekiyorYaaaaa bebis mi geliyor :) cift çizgi cıkmış ve baya belirgin kac gün vardi adete
Var canm ozaman kesin yinede kan ver sen şimdiden hayırlı olsun :) ben önceki gebeligimde 7 gün vardı öğrendim erken test sayesinde gönlünü ferah tut ve bir an önce kan testi var :)İnşallah öyledir ayın 1 de adet olmam gerekiyor
Dayanamadım kan vermeye gittim az onceVar canm ozaman kesin yinede kan ver sen şimdiden hayırlı olsun :) ben önceki gebeligimde 7 gün vardı öğrendim erken test sayesinde gönlünü ferah tut ve bir an önce kan testi var :)
Ayyy hadi hayırlısı inşallah canm sonucu mutlaka bekliyorum güzel haberleriDayanamadım kan vermeye gittim az once
Sonuç ne çıktıDayanamadım kan vermeye gittim az once
Hamileyim 177 çıktı betaSonuç ne çıktı
Sonuç çıktı mı ??hamileyim
Ayyyy hadi gözün aydın canm Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Hamileyim 177 çıktı beta
Darısı bana ve isteyen herkese inşallah![]()
Şuan daha 8 gün regle aslında var ve bu ay güzel degerlendirdim ama ben önceki düşüğumde 7 gün varken öğrendim şuan yine belde ağrı batma var dye test yaptm gribim çünkü ilaç kullanmak istemiyorum varsa dyeSonra tekrarlayın isterseniz kaç gün gecti ilişkinin üstüne
Hergün kan ver diyen oldumu kiiHayırlı olsun gebeliginiz.Uyeler herzamanki gibi koş kan ver demekle kalmamış hergun ver yarın da ver demeye başlamış.Wala doktorlara bazen hak vermio degilim.Yahu gidip hergun neden kan versin.Saglikli mi diye diceksiniz ama değilse de yapılacak bişey yok.Su kan verme tavsiyesini bırakın artık ya.Wala yurt dışında hergun böyle kan verseniz dicem ama olmaz işte veremezsiniz.
Evt bn de öyle ogrenmiştm cok vardı hayırlı olsun varsa eğerŞuan daha 8 gün regle aslında var ve bu ay güzel degerlendirdim ama ben önceki düşüğumde 7 gün varken öğrendim şuan yine belde ağrı batma var dye test yaptm gribim çünkü ilaç kullanmak istemiyorum varsa dye