Hayalet çizgi gören varmı ??

hyryee

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
76
21
8
31
20221128_170541.webp

Sonra tekrarlayın isterseniz kaç gün gecti ilişkinin üstüne
Şuan daha 8 gün regle aslında var ve bu ay güzel degerlendirdim ama ben önceki düşüğumde 7 gün varken öğrendim şuan yine belde ağrı batma var dye test yaptm gribim çünkü ilaç kullanmak istemiyorum varsa dye

Hayırlı olsun gebeliginiz.Uyeler herzamanki gibi koş kan ver demekle kalmamış hergun ver yarın da ver demeye başlamış.Wala doktorlara bazen hak vermio degilim.Yahu gidip hergun neden kan versin.Saglikli mi diye diceksiniz ama değilse de yapılacak bişey yok.Su kan verme tavsiyesini bırakın artık ya.Wala yurt dışında hergun böyle kan verseniz dicem ama olmaz işte veremezsiniz.

Hayırlı olsun gebeliginiz.Uyeler herzamanki gibi koş kan ver demekle kalmamış hergun ver yarın da ver demeye başlamış.Wala doktorlara bazen hak vermio degilim.Yahu gidip hergun neden kan versin.Saglikli mi diye diceksiniz ama değilse de yapılacak bişey yok.Su kan verme tavsiyesini bırakın artık ya.Wala yurt dışında hergun böyle kan verseniz dicem ama olmaz işte veremezsiniz.
Hergün kan ver diyen oldumu kii 🤔 Ben sadece netlestirmesi açısından kan vermesi gerektiğini söyledim bundan snra doktora randevu alıp görünmesi yeter zaten bende önceki gebeligimde netlestirmek icin 1 kere kan verdm pozitif olduğu için direk doktor randevusu aldm muayene için hergün yada 2 günde bir kan vermek için gtmesine gerek olup olmadığını zaten doktorlar bilir 🙏

Şuan daha 8 gün regle aslında var ve bu ay güzel degerlendirdim ama ben önceki düşüğumde 7 gün varken öğrendim şuan yine belde ağrı batma var dye test yaptm gribim çünkü ilaç kullanmak istemiyorum varsa dye
Evt bn de öyle ogrenmiştm cok vardı hayırlı olsun varsa eğer

Back
X