Evet silik bir çizgi var. Allah gönlünüze göre versin. Birkaç gün sonra tekrar yapın isterseniz ya da kan verin bekleyemem derseniz.Kızlar 3 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaparak ilişki denedik. Bugün yumurta çatladıktan sonraki 9. Günü normal gebelik testi yaptım ilk idrarla sanki bir çizgi var gibi geliyor bana ilk 10 dakikada çıktı çizgi. Sizde bir bakar mısınız
ya normalde 9. günde net çizgimi çıkardı yoksa böyle olması normalmiEvet silik bir çizgi var. Allah gönlünüze göre versin. Birkaç gün sonra tekrar yapın isterseniz ya da kan verin bekleyemem derseniz.
Kan testi verin.Kızlar burda daha net belli sanki
kuruma çizgisi felan değildir demi ilk 10 dakikada çıktı hemen çünküBen de görüyorum çizgiyi
Yumurtlamadan sonra 9. günde hiç cikmayabilirdi de. Sizin yine iyi çıkmış. Normalde 11-12. gün falan böyle silik çıkar.ya normalde 9. günde net çizgimi çıkardı yoksa böyle olması normalmi
Yaaa çok heyecanlandım bide erken gebelik testi yapayım olmadı direk kan testi verip negatif görmeyede çok korkuyorumYumurtlamadan sonra 9. günde hiç cikmayabilirdi de. Sizin yine iyi çıkmış. Normalde 11-12. gün falan böyle silik çıkar.
erken gebelik testi yaptım ondada aynı şekilde 15 dakika sonra hayalet çizgi çıktı 1-2 gün daha bekleyip mi kan versem acabaKan verin bence
15 dk cok uzun ama ilk 1-2 dkda cikmasi lazimerken gebelik testi yaptım ondada aynı şekilde 15 dakika sonra hayalet çizgi çıktı 1-2 gün daha bekleyip mi kan versem acaba
Normal testte silik çizgi çıkınca erken gebelik testinde anında ve daha koyu çıkması lazımdı.erken gebelik testi yaptım ondada aynı şekilde 15 dakika sonra hayalet çizgi çıktı 1-2 gün daha bekleyip mi kan versem acaba
ya normal gebelik tetsinde ilk 5 dakikada çıkmıştı ama erken gebelik testinde baya 15 dakika sonra fark ettimCanim bende gördüm cizgiyi ama kuruma cizgisi olmadigina eminsin degilmi? Bi kac saat bekletip baktiysan idrar kurumasi olmus olabilir testte bende 3 yildir istiyorum olmuyor üzülme tek degilsn sonuc ne oldu merak ettim
ilk yaptığım gebelik testinde hemen 5 dakikada çıkmıştı ama diğer testte öyle olmadı15 dk cok uzun ama ilk 1-2 dkda cikmasi lazim
bende öyle olacağını düşünmüştüm ama olmadı herhalde olmasını çok istediğim için bana öyle geliyor. normaldede akşama kadar beklese testim asla birşey çıkmıyordu bu sefer böyle olacağı tuttuNormal testte silik çizgi çıkınca erken gebelik testinde anında ve daha koyu çıkması lazımdı.
innovita markasının testi. bilindik hesap çatlamadan sonra 10. günde gebelik varsa gösterir demişti aslında birazda ondan yaptım testi. Erken gebelik testinde direk hayalet çizgi çıkmayınca gün içinde innovita markası ile 2. kez tekrarladım testi 4. dakikada çıktı hayalet çizgi 2 gün daha sabredip testi tekrarlamayı düşünüyorum. İnşallah dayanabilirim :)yumurtlamanın 9.günü çook erken aslında ama belli bariz çıkmış çizgi hayırlısı olsun. 2 sabah yeni test yapın koyulaşıyorsa hemen kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?